|
01 Februarie 2011
Adriana Bahmuteanu in discutii cu B1 TV
B1 TV se relanseaza si pregateste o emisiune tabloid care sa se lupte cu emisiunile celorlalte televiziuni concurente. Conform paginademedia.ro, in noua grila de programe B ...> |
|||
|
10 Decembrie 2010
Adriana Bahmuteanu a nascut un baietel (VIDEO)
Adriana Bahmuteanu a nascut un baietel, anunta Stirile ProTV. Copilul s-a nascut prin cezariana vineri dimineata, in jurul orei 03.00. |
|||
|
19 August 2010
Familia Prigoana se mareste cu inca un baietel (VIDEO)
Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana vor avea inca un baietel, titreaza in exclusivitate ziarul Libertatea. |
|||
|
15 Iunie 2010
Adriana Bahmuteanu: Nu am voie sa fac efort (VIDEO)
Adriana Bahmuteanu a renuntat la cariera de televiziune si se ingrijeste exclusiv de familie, mai ales ca este din nou insarcinata. |
|||
|
05 Martie 2010
Gina Pistol: I-am depasit in despartiri pe Adriana si Silviu Prigoana (VIDEO)
Frumoasa Gina Pistol crede ca a reusit sa-i depaseasca la capitolul despartiri pe Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana. |
|||
|
13 Ianuarie 2010
Adriana Bahmuteanu: Eu nu m-as uita la Poponet (VIDEO)
Adriana Bahmuteanu sustine ca daca ar fi mai tanara nu s-ar uita la Codin Maticiuc (alias Poponet). |
|||
|
05 Ianuarie 2010
Mircea Badea: Eu vreau sa candideze si Bahmuteanca (VIDEO)
Mircea Badea considera candidatura lui Honorius Prigoana pentru un post de deputat ca fiind un lucru firesc intr-o tara care arata ca un carnaval. |
|||
|
18 Decembrie 2009
Adriana Bahmuteanu: Nu sunt distrugatoarea de asistente (VIDEO)
Adriana Bahmuteanu a declarat ca nu este o distrugatoare de asistente, chiar daca in ultimul an a concediat nu mai putin de doua fete. |
|||
|
04 Noiembrie 2009
Adriana Bahmuteanu - cu bodyguard la emisiunea Agentul VIP (VIDEO)
Adriana Bahmuteanu l-a surprins pe realizatorul emisiunii "Agentul VIP" de la Antena 2, Cristi Brancu, in momentul in care a venit la emisiune insotita de un body-guard. |
|||
|
30 Octombrie 2009
Adriana Bahmuteanu il da in judecata pe sotul Mirelei Zivari (VIDEO)
"Adriana Bahmuteanu a pierdut copilul pentru ca a facut 42 de avorturi. Eu aduc 100 de martori ca Adriana Bahmuteanu s-a culcat cu tot Ferentariul" - sunt acuzatii extrem de grave lansate ...> |
|||
|