31 Martie 2011

Andra revine la Romanii au Talent

Andra revine la Romanii au Talent

Proaspata mamica, Andra, revine la Romanii au Talent si se alatura colegilor din juriul, Mihai Petre si Andi Moisescu, pentru semifinalele concursului. Primele d ...

24 Martie 2011

Romanii au talent - se aleg semifinalistii

Romanii au talent - se aleg semifinalistii

O noua runda de talente urmeaza sa isi faca loc pe scena de la Romanii au talent, vineri de la ora 20.30 la ProTV.

Imitatori, numere de acrobatie si magie, dansuri inedit ...

18 Martie 2011

Catalin Maruta: N-am mai avut in viata mea asa emotii (Video)

Catalin Maruta: N-am mai avut in viata mea asa emotii (Video)

Atat proaspata mamica, Andra, cat si Catalin Maruta, sunt in culmea fericirii dupa nasterea primului lor copil.

Micutul David este sanatos si a primit ...

16 Martie 2011

Catalin Maruta: L-am tinut pe David in brate si mi s-au inmuiat genunchii

Catalin Maruta: L-am tinut pe David in brate si mi s-au inmuiat genunchii

La doar sase ore de la venirea pe lume a micutului David, Catalin Maruta nu stie cum sa-si mai strige bucuria pe care o traieste alaturi de sotia lui, Andra.< ...

Andra a nascut un baietel. Maruta e in culmea fericirii

Andra a nascut un baietel. Maruta e in culmea fericirii

In jurul orei 10:30 Andra l-a adus pe lume pe micutul David. Nasterea a avut loc la Spitalul Regina Maria din Bucuresti, iar David a primit prima nota de 10 din viat ...

Andra si Catalin Maruta vor fi parinti de astazi

Andra si Catalin Maruta vor fi parinti de astazi

Andra este programata in aceasta dimineata la operatia de cezariana, anunta Pro ...

09 Martie 2011

Andra si Catalin Maruta - cel mai placut cuplu din showbizz

Andra si Catalin Maruta - cel mai placut cuplu din showbizz

Andra si Catalin Maruta formeaza cel mai placut cuplu din show-bizz-ul autohton, se arata intr-un top realizat printre utilizatorii site-ului Ziare.com.

Cei doi au reusit s ...

07 Martie 2011

Maruta i-a dedicat Andrei piesa preferata

Maruta i-a dedicat Andrei piesa preferata

Catalin Maruta nu a ratat ocazia de a-i oferi sotiei sale, Andra, un cadou de Ziua Femeii mai special, anunta

25 Februarie 2011

Andra - Am luat 14 kilograme in timpul sarcinii (Video)

Andra - Am luat 14 kilograme in timpul sarcinii (Video)

Andra asteapta cu nerabdare momentul aducerii pe lume a primului sau copil.

Cu trei saptamani inainte de mult asteptatul moment, cantareata spune ca totul a decurs normal p ...

22 Februarie 2011

Andra va naste in Romania

Andra va naste in Romania

Andra s-a hotarat sa nasca in Romania, dar inca nu s-a hotarat la ce maternitate.

Cantareata va da nastere unui baietel in luna martie, pe copil urmand sa-l cheme David.

Pagina 1 din 8  >  2 3 4 5 6  >> 

Recomandari video

Deepside Deejays a lansat videoclipul Deepside Deejays a lansat videoclipul "Stay With Me Tonight" (Video)
Luni, 23 ianuarie a avut loc evenimentul de lansare al noului videoclip Deepside Deejays, intr-o...
Seal vrea sa ramana prieten cu Heidi Klum (VIDEO) Seal vrea sa ramana prieten cu Heidi Klum (VIDEO)
In ciuda durerii provocate de despartirea de sotia sa, modelul german Heidi Klum, Seal a...
Iata clipul piesei Iata clipul piesei "Perfect 2" semnat David Deejay (Video)
David Deejay si Nonis iti aduc imagini fierbinti direct de pe plaja in videoclipul piesei...
Alexandra Stan a pozat pentru FHM UK (Video) Alexandra Stan a pozat pentru FHM UK (Video)
Dupa ce a cucerit topurile internationale, artista Alexandra Stan a facut un pas inainte pentru...
Andra a lansat clipul piesei Telephone (Video) Andra a lansat clipul piesei Telephone (Video)
Atitudine, coregrafie si tinute sexy si fresh! Asa arata noul videoclip al Andrei care se...

Cele mai citite

1. Oana Roman, luata la misto pe Facebook
  2. Oana Zavoranu a ajuns din nou la spital
  3. Bianca Dragusanu nu se va impaca niciodata cu Catalin Botezatu
  4. Vedete "rapite" de extraterestrii
  5. Andra isi mai doreste un copil
  6. Bianca Dragusanu l-a scos din minti pe Botezatu. Afla de ce!
  7. Rihanna are un nou look
  8. Oana Zavoranu a plans in direct la tv. Afla ce probleme are!
  9. Adelina Pestritu, prietenoasa cu Liviu Varciu
  10. Fiul Angelinei Jolie si al lui Brad Pitt ia lectii de pilotaj la 10 ani

Galerii foto recente:

VEDETA SAPTAMANII

Johnny Depp Johnny Depp
Johnny Depp s-a nascut pe 9 iunie 1963 in Owensboro, Kentucky, USA. Parintii sai sunt John ...