|
31 Martie 2011
Andra revine la Romanii au Talent
Proaspata mamica, Andra, revine la Romanii au Talent si se alatura colegilor din juriul, Mihai Petre si Andi Moisescu, pentru semifinalele concursului. Primele d ...> |
|||
|
24 Martie 2011
Romanii au talent - se aleg semifinalistii
O noua runda de talente urmeaza sa isi faca loc pe scena de la Romanii au talent, vineri de la ora 20.30 la ProTV. |
|||
|
18 Martie 2011
Catalin Maruta: N-am mai avut in viata mea asa emotii (Video)
Atat proaspata mamica, Andra, cat si Catalin Maruta, sunt in culmea fericirii dupa nasterea primului lor copil. |
|||
|
16 Martie 2011
Catalin Maruta: L-am tinut pe David in brate si mi s-au inmuiat genunchii
La doar sase ore de la venirea pe lume a micutului David, Catalin Maruta nu stie cum sa-si mai strige bucuria pe care o traieste alaturi de sotia lui, Andra.< ...> |
|||
Andra a nascut un baietel. Maruta e in culmea fericirii
In jurul orei 10:30 Andra l-a adus pe lume pe micutul David. Nasterea a avut loc la Spitalul Regina Maria din Bucuresti, iar David a primit prima nota de 10 din viat ...> |
|||
Andra si Catalin Maruta vor fi parinti de astazi
Andra este programata in aceasta dimineata la operatia de cezariana, anunta Pro ...> |
|||
|
09 Martie 2011
Andra si Catalin Maruta - cel mai placut cuplu din showbizz
Andra si Catalin Maruta formeaza cel mai placut cuplu din show-bizz-ul autohton, se arata intr-un top realizat printre utilizatorii site-ului Ziare.com. |
|||
|
07 Martie 2011
|
|||
|
25 Februarie 2011
Andra - Am luat 14 kilograme in timpul sarcinii (Video)
Andra asteapta cu nerabdare momentul aducerii pe lume a primului sau copil. |
|||
|
22 Februarie 2011
Andra va naste in Romania
Andra s-a hotarat sa nasca in Romania, dar inca nu s-a hotarat la ce maternitate. |
|||
|