|
31 Mai 2011
Andreea Antonescu si-a dus fetita acasa (Video)
Sienna, asa se va numi fetita Andreei Antonescu. |
|||
|
24 Mai 2011
Andreea Antonescu este mamica unei fetite
In aceasta dimineata, Andreea Antonescu a nascut o fetita de nota 10. |
|||
|
14 Februarie 2011
Andreea Antonescu - insarcinata in luna a sasea
Andreea Antonescu a recunoscut, in a sasea luna de sarcina, ca va da nastere primul sau copil. Fosta componenta a trupei Andre a pozat, in burtica goala, pentru revista Sto ...> |
|||
|
13 Ianuarie 2011
Miss Ventura - Can You Feel It (Video)
Andreea Antonescu lanseaza cel de-al doilea single sub numele de Miss Ventura: Can You Feel It. Piesa a fost produsa de Mihai Ristea (Montuga), cel care s-a ocupat si de me ...> |
|||
|
23 Noiembrie 2010
Andreea Antonescu si Andreea Petre canta aceeasi melodie (Video)
Un nou scandal arde mocnit in showbiz. Andreea Petrea, aka Dub Chrome, il acuza pe compozitorul piesei Ready For Us ca i-a incredintat melodia si Andreei Antonescu. Andreea ...> |
|||
|
15 Octombrie 2010
Andreea Antonescu - insarcinata?
Andreea Antonescu este insarcinata in trei luni. Conform unor apropiati ai interpretei, fosta componenta a trupei Andre, ajunsa acum la 28 de ani, e insarcinata, ins ...> |
|||
|
30 Septembrie 2009
Andreea Antonescu si-a aratat tatuajul la TV (VIDEO)
Cantareata Andreea Antonescu si-a decorat corpul cu un tatuaj al carui mesaj este: "Music save my soul" (muzica imi salveaza sufletul). |
|||
|
20 Noiembrie 2008
S-au impacat Andrelele! Sa tricotam un ghiveci
S-au impacat Andrelele! Este titlul care mi-a spart capul inca de miercuri seara. La emisiunea lui Morar de la Antena 2, am vazut un promo tare: "ce n-a reusit Maruta, am reusit noi". ...> |
|||
Andreea Antonescu sustine piata romaneasca
Andreea Antonescu este dispusa sa imbratiseze produsele romanesti acum, in plina criza financiara internationala, declarand ca nu ar refuza celebrul sapun de casa sau pasta de dinti Cristal. ...> |
|||
|
18 Noiembrie 2008
Andreea Antonescu, victima unei farse la MTV!
Andreea Antonescu a avut parte de o farsa pusa la cale de echipa programului de dimineata "Semen cu Ivan" de la MTV si ProFM! ...> |
|||
|