|
18 Februarie 2009
Ilinca Vandici, in ograda Antenei 2
Ilinca Vandici va debuta pe sticla postului Antenei 2 la inceputul lunii martie, anunta reprezentantii trustului Intact. Fosta vedeta de la Kanal D va prezenta emisiunea mondena "Stele sub lupa", c ...> |
|||
|
22 Iulie 2008
Cornel Constantiniu ii cere 20.000 de euro lui Cristian Mungiu
Celebrul cantaret Cornel Constantiniu ii cere 20.000 de euro regizorului Cristian Mungiu, deoarece pe coloana sonora a multi-premiatului "4,3,2" se afla doua piese in care apare vocea cantaretu ...> |
|||
|
19 Iunie 2008
Smiley: "M-am saturat de Pipera"
Invitat in emisiunea Conferinta de presa de la Antena 2, Smiley a declarat ca s-a saturat sa stea cu chirie in zona Pipera si ca intentioneaza sa-si construiasca propria casa. In prezent, el imparte a ...> |
|||
|
28 Mai 2008
Dan Manoliu: "Nico si Vlad au fost putin luati de val"
In ciuda faptului ca Nico si Vlad Mirita spun ca au dat totul in finala concursului Eurovision 2008, Dan Manoliu - fostul sef al delegatiei Romaniei sustine ca si cei doi artisti poarta o anumita ...> |
|||
|
26 Mai 2008
Guru si Megatron, satisfactii de week-end
Ziua de duminica a fost una de mare exceptie pentru mine. Abia sosit dimineata de la Constanta, m-am dus automat cu gandul la emisiunile pe care aveam sa le filmez dupa-amiaza la Antena 2. ...> |
|||
|
23 Mai 2008
Alex mizeaza mai mult pe aspectul fizic decat pe stilul vestimentar
Daca ar fi sa vorbim de macho damboviteni, Alex Velea s-ar inscrie cu brio in acest segment, mai ales din punct de vedere fizic, el fiind probabil cel mai bine construit star masculin din muzica ...> |
|||
|
16 Mai 2008
Monica Tatoiu cerceteaza lucrarea de diploma a Elenei Basescu
Prezenta in studioul emisiunii "Agentul Vip" de la Antena 2, doamna Monica Tatoiu nu a menajat-o deloc pe fiica presedintelui, Elena Basescu. |
|||
|
15 Mai 2008
Andreea Marin Banica: Nu ma feresc sa mai am un copil
Desi nu mai apare pe sticla decat foarte rar, la Gala UNICEF sau in tot felul de interviuri pe care le realizeaza cu vedete romanesti peste hotare, Andreea Marin Banica munceste din greu. ...> |
|||
|
09 Mai 2008
Ramona Badescu: "A face un copil este visu meu de-o viata"
Dupa ce a esuat in lupta pentru ocuparea unui post de consilier la Primaria Romei, Ramona Badescu isi orienteaza energiile spre actele caritabile. ...> |
|||
|
08 Mai 2008
Nelu Ploiesteanu, peripetii intr-un oras de nudisti
De-a lungul carierei, maestrul Nelu Ploiesteanu a vazut multe, inclusiv mirese care au fugit in noaptea nuntii. |
|||
|