Secrete, stiri mondene vedete, interviuri
|
20 Ianuarie 2009
BESTFEST - evenimentul turistic al anului 2008
Saptamana trecuta, B'ESTFEST a fost declarat "Evenimentul turistic al anului 2008" in cadrul galei "Superlativele turismului romanesc", desfasurata la Gura Humorului si organizata de Consiliul J ...> |
|||
|
07 Octombrie 2008
B'ESTFEST, nominalizat la Best European Festival Award
Desi si-a consumat abia a doua editie, B'ESTFEST-ul romanesc, care a adus la Bucuresti, in 2007 si 2008 artisti precum: Marilyn Manson, Pink, Kasabian, Reamonn, Wu-Tang Clan, Pink, Cypress Hill, M ...> |
|||
|
17 Iulie 2008
The MOOoD in deschiderea concertului Lenny Kravitz
La mai putin de o luna dupa show-ul sustinut in cadrul B’EstFest, trupa The MOOoD va deschide concertul pe care Lenny Kravitz il va sustine in data de 26 iulie, pe Stadionul Cotroceni. Au fost ...> |
|||
|
14 Iulie 2008
Judas Priest - otel britanic la Bucuresti
Am avut ghinionul unui sistem care ne-a tinut departe de toate intamplarile muzicii rock (si nu numai). La aproape douazeci de ani de cand lucrurile s-au schimbat la noi inca recuperam istorie muzical ...> |
|||
|
10 Iulie 2008
Membrii Judas Priest vor vinuri romanesti
Supranumiti “metal gods”, membrii Judas Priest vor concerta vineri, 11 iulie, pentru prima data in Romania, in cadul B’EstFest Aftershock. Line-up-ul zilei ii mai include pe Primal ...> |
|||
|
07 Iulie 2008
Nelly Furtado: final de BESTFEST en fanfare
Ultima seara de BESTFEST mi-a starnit curiozitatea mai ales in ceea ce o priveste pe Nelly Furtado, privighetoarea canadiana despre care auzisem ca nu presteaza tocmai de nota 10 live. ...> |
|||
|
06 Iulie 2008
Bestfest, Ziua II: maniacii, noul val si indie-enii
A fost cald in prima zi, cand am ajuns la Rompexpo, pe la 7 seara, dar sa vedeti ce caldura era sambata la 3, cand am intrat! ...> |
|||
|
05 Iulie 2008
Cypress Hill au salvat un debut anost de BESTFEST
BESTFEST 2008 a debutat vineri seara sub auspiciile unei posibile furtunii care dadea tarcoale zonei Romexpo. Pe cele 3 scene insa, cel putin la inceput, a fost un calm bolnavicios, care s-a intins ra ...> |
|||
|
03 Iulie 2008
Interviu Ricky Wilson - Kaiser Chiefs
Inainte de concertul pe care trupa Kaiser Chiefs il va sustine la BESTFEST 2008, BestMusic a stat de vorba prin telefon cu vocalul trupei - Ricky Wilson. Iata mai jos transcrierea discutiei. |
|||
Ultima strigare pentru BESTFEST 2008
B'ESTFEST 2008 isi va deschide maine portile cu Heineken Music Thirst Opening Day, prima zi de festival. Pe scenele B'ESTFEST vor urca vineri, 4 iulie, Adrian Eftimie, Mark Norman, Boy Lamo ...> |
|||
|