22 Decembrie 2009

Loredana vorbeste la CNN despre Revolutia muzicala din 1989

Loredana vorbeste la CNN despre Revolutia muzicala din 1989

Loredana este invitata la CNN sa vorbeasca despre Revolutia muzicala din decembrie 1989, miercuri, 23 decembrie, de la ora 22:30.

Cantareata va fi incl ...

22 Iulie 2009

Joe Jackson: Nu l-am abuzat niciodata pe Michael (VIDEO)

Joe Jackson: Nu l-am abuzat niciodata pe Michael (VIDEO)

Joe Jackson, tatal Regelui Muzicii Pop, Michael Jackson, a declarat ca nu l-a abuzat niciodata pe fiul sau. Invitat in emisiunea Larry King Live de la CNN, Joe Jackson a fost ferm: "Nu mi-am abuza ...

17 Aprilie 2009

Ashton Kutcher a invins reteaua CNN pe Twitter (VIDEO)

Ashton Kutcher a invins reteaua CNN pe Twitter (VIDEO)

Actorul Ashton Kutcher a castigat lupta cu reteaua tv CNN, reusind sa adune mai repede 1 milion de "urmaritori" pe site-ul Twitter.com.

...
18 Februarie 2009

Gafa la CNN: alunele se transforma in penis (VIDEO)

Gafa la CNN: alunele se transforma in penis (VIDEO)

Gafa de proportii in timpul unui jurnal de stiri de la CNN. Prezentatoarea Zain Verjee a reusit sa o comita in timpul unei stiri in care se vorbea despre pasagerii alergici la alune care au depus plan ...

Pagina 1 din 1   

Recomandari video

Deepside Deejays a lansat videoclipul Deepside Deejays a lansat videoclipul "Stay With Me Tonight" (Video)
Luni, 23 ianuarie a avut loc evenimentul de lansare al noului videoclip Deepside Deejays, intr-o...
Seal vrea sa ramana prieten cu Heidi Klum (VIDEO) Seal vrea sa ramana prieten cu Heidi Klum (VIDEO)
In ciuda durerii provocate de despartirea de sotia sa, modelul german Heidi Klum, Seal a...
Iata clipul piesei Iata clipul piesei "Perfect 2" semnat David Deejay (Video)
David Deejay si Nonis iti aduc imagini fierbinti direct de pe plaja in videoclipul piesei...
Alexandra Stan a pozat pentru FHM UK (Video) Alexandra Stan a pozat pentru FHM UK (Video)
Dupa ce a cucerit topurile internationale, artista Alexandra Stan a facut un pas inainte pentru...
Andra a lansat clipul piesei Telephone (Video) Andra a lansat clipul piesei Telephone (Video)
Atitudine, coregrafie si tinute sexy si fresh! Asa arata noul videoclip al Andrei care se...

Cele mai citite

1. Oana Roman, luata la misto pe Facebook
  2. Oana Zavoranu a ajuns din nou la spital
  3. Bianca Dragusanu nu se va impaca niciodata cu Catalin Botezatu
  4. Vedete "rapite" de extraterestrii
  5. Andra isi mai doreste un copil
  6. Bianca Dragusanu l-a scos din minti pe Botezatu. Afla de ce!
  7. Rihanna are un nou look
  8. Oana Zavoranu a plans in direct la tv. Afla ce probleme are!
  9. Adelina Pestritu, prietenoasa cu Liviu Varciu
  10. Fiul Angelinei Jolie si al lui Brad Pitt ia lectii de pilotaj la 10 ani

Galerii foto recente:

VEDETA SAPTAMANII

Johnny Depp Johnny Depp
Johnny Depp s-a nascut pe 9 iunie 1963 in Owensboro, Kentucky, USA. Parintii sai sunt John ...