|
23 Mai 2011
Cadoul lui Maruta - un piton de 30 de kg
Catalin Constantin Maruta a primit un ”cadou” inedit de ziua numelui. |
|||
|
09 Mai 2011
Maruta l-a sarbatorit pe Rica Raducanu la Baile Grivita
Peste 90 de mici, multe fripturi sfarainde, un alai de lautari condusi de Nelu Ploiesteanu si Nicu Teisanu si multa harmalaie. |
|||
|
20 Aprilie 2011
Familia Stratan ii face debutul mezinului Cezar la “Happy Hour”, de Paste (Galerie FOTO)
“Happy Hour” sarbatoreste pe 25 aprilie Pastele, asa cum ii sta bine romanului: cu multa voie buna, oameni speciali si muzica romaneasca. |
|||
|
18 Aprilie 2011
Catalin Maruta l-a pacalit pe Cristian Tantareanu de ziua lui
Cristian Tantareanu nu a scapat nici el de cadoul marca “Happy Hour”, pe care Catalin Maruta si echipa sa il fa ...> |
|||
|
18 Martie 2011
Catalin Maruta: N-am mai avut in viata mea asa emotii (Video)
Atat proaspata mamica, Andra, cat si Catalin Maruta, sunt in culmea fericirii dupa nasterea primului lor copil. |
|||
|
16 Martie 2011
Catalin Maruta: L-am tinut pe David in brate si mi s-au inmuiat genunchii
La doar sase ore de la venirea pe lume a micutului David, Catalin Maruta nu stie cum sa-si mai strige bucuria pe care o traieste alaturi de sotia lui, Andra.< ...> |
|||
Andra a nascut un baietel. Maruta e in culmea fericirii
In jurul orei 10:30 Andra l-a adus pe lume pe micutul David. Nasterea a avut loc la Spitalul Regina Maria din Bucuresti, iar David a primit prima nota de 10 din viat ...> |
|||
Andra si Catalin Maruta vor fi parinti de astazi
Andra este programata in aceasta dimineata la operatia de cezariana, anunta Pro ...> |
|||
|
09 Martie 2011
Andra si Catalin Maruta - cel mai placut cuplu din showbizz
Andra si Catalin Maruta formeaza cel mai placut cuplu din show-bizz-ul autohton, se arata intr-un top realizat printre utilizatorii site-ului Ziare.com. |
|||
|
07 Martie 2011
|
|||
|