Secrete, stiri mondene vedete, interviuri
|
11 Septembrie 2009
Adelina si Cristi Chivu mai vor un copil (VIDEO)
Adelina si Cristi Chivu isi mai doresc un copil. Prezenta la Bucuresti pentru meciul Romania - Austria, sotia fotbalistului roman a declarat ca Natalia nu va fi singurul copil, atat ea, cat si ...> |
|||
|
31 Mai 2009
Fiica lui Cristi Chivu, botezata la Milano
Natalia, fiica cuplului format din Cristi Chivu si Adelina Elisei, a fost botezata sambata, 30 mai, la Biserica Coborarea Sfantului Duh din Milano. ...> |
|||
|
12 Februarie 2009
Cristi Chivu este tatic
Adelina Chivu, sotia capitanului echipei nationale de fotbal, a nascut joi o fetita, la clinica "Madonnina" din Milano. ...> |
|||
|
03 Noiembrie 2008
Adelina Chivu spera ca radiografia bebelusului sa fie gresita
Adelina Chivu, sotia fotbalistului Cristi Chivu, spune ca desi a aflat ca va avea o fetita, spera ca radiografia bebelusului sa fie gresita, ea dorindu-si foarte mult un baietel. ...> |
|||
|
06 Octombrie 2008
Chivu: Nu suntem ciobanasi
Capitanul nationalei Romaniei de fotbal, Cristi Chivu, i-a raspuns, luni, lui Cristi Borcea, care i-a numit pe "tricolori" ciobanasi. |
|||
|
11 August 2008
Mutu, Chivu si Dica vin la sport.ro
Site-ul sport.ro pregateste cel mai tare cadou pentru microbisti – din 30 august, campionatul din Italia se vede live si exclusiv pe net, in fiecare sambata si duminica. Cate 5 meciuri pe fiec ...> |
|||
|
04 Iulie 2008
Cristi Chivu si Adelina Elisei au facut cununia civila
Capitanul echipei nationale a Romaniei, Cristian Chivu, si Adelina Elisei s-au cununat civil, joi, la Primaria Sectorului 1, ceremonia religioasa urmand sa aiba loc duminica la Palatul Stirbey. ...> |
|||
|
20 Iunie 2008
Moldovan: Nu am vazut atatea deseuri tehnice ca in meciul cu Olanda
Fostul international, Viorel Moldovan, a declarat ca este nemultumit de tactica abordata de Piturca in toate partidele de la Euro. |
|||
|
19 Iunie 2008
Jurnalistii italieni ridiculizeaza Romania din nou
Esecul trupei lui Victor Piturca in partida cu Olanda nu poate fi trecut cu vederea atat de usor de italieni, care nu rateaza nicio ocazie de a ne ridiculiza. ...> |
|||
|
18 Iunie 2008
Ne-am facut de ras la final
Hai acasa, hai cu mine, canta maestrul Gil Dobrica, Dumnezeu sa-l ierte! Cat adevar mioritic! Cata realitate dureroasa. Am avut sperante si am adormit cu ele. ...> |
|||
|