Secrete, stiri mondene vedete, interviuri
|
18 Martie 2010
Bianca Dragusanu ii injura pe farseurii de la Antena 1 (VIDEO)
Bianca Dragusanu i-a facut albie de porci pe farseurii emisiunii Plasa de stele de la Antena 1. |
|||
|
15 Martie 2010
Dan Negru prefera maneaua lui Guta in locul teatrului cu injuraturi
Dan Negru sustine ca nu suporta punerile moderne in scena ale unor piese de teatru precum Hamlet sau Romeo si Julieta. |
|||
|
04 Martie 2010
Dan Negru: Am prostit un prezentator italian
Dan Negru a reusit sa-l puna intr-o ipostaza jenanta pe un prezentator tv italian. S-a intamplat in 2006 cand Dan Negru a prezentat "Jeux saint frontieres" la Saint-Tropez. |
|||
|
11 Februarie 2010
Dan Negru a devenit tatic
Dan Negru a devenit tatic joi, 11 februarie, anunta reprezentantii postului Antena 1 intr-un comunicat oficial. |
|||
|
08 Februarie 2010
Ce muzica asculta Dan Negru?
Savoy, AC/DC, Bruce Springsteen, Cenaclul Flacara, Patrick Bruell si muzica sarbeasca - sunt preferintele muzicale ale lui Dan Negru. |
|||
|
04 Ianuarie 2010
Dan Negru - la primul dus rece de Revelion
Dupa 10 ani de suprematie, Dan Negru a pierdut pentru prima data razboiul audientelor de Revelion, fiind invins de programul de la ProTV. |
|||
|
14 Decembrie 2009
Dan Negru - la al zecelea Revelion la Antena 1
Dan Negru este un adevarat performer atunci cand vine vorba de programe de Revelion. |
|||
|
18 Noiembrie 2009
Honorius Prigoana - cerut in casatorie la emisiunea lui Dan Negru
Honorius Prigoana - fiul lui Silviu Prigoana - a avut parte de un moment inedit in timpul filmarilor emisiunii "Te pui cu blondele" de la Antena 1. |
|||
|
30 Septembrie 2009
Noul spot al Antenei 1
Vedetele Antenei 1 s-au reunit pentru a filma un nou spot al postului. Mircea Badea, Dan Negru, Razvan si Dani, Buzdugan si Morar, Daniela Crudu sau Dan Capatos ii fac zile fripte noului " ...> |
|||
|
12 August 2009
Mircea Radu: Am avut succes pentru ca nu am trisat (VIDEO)
Trecerea in nefiinta a marelui om de televiziune Valeriu Lazarov a fost comentata marti seara, la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, de 5 dintre vedetele care au avut succes cu productiile s ...> |
|||
|