18 Martie 2010

Bianca Dragusanu ii injura pe farseurii de la Antena 1 (VIDEO)

Bianca Dragusanu ii injura pe farseurii de la Antena 1 (VIDEO)

Bianca Dragusanu i-a facut albie de porci pe farseurii emisiunii Plasa de stele de la Antena 1.

Ademenita cu o filmare intr-o zona situata in afara Capitalei, Bianca s-a trezi ...

15 Martie 2010

Dan Negru prefera maneaua lui Guta in locul teatrului cu injuraturi

Dan Negru prefera maneaua lui Guta in locul teatrului cu injuraturi

Dan Negru sustine ca nu suporta punerile moderne in scena ale unor piese de teatru precum Hamlet sau Romeo si Julieta.

Vedeta Antenei 1 scrie pe propriul blog ca decat ...

04 Martie 2010

Dan Negru: Am prostit un prezentator italian

Dan Negru: Am prostit un prezentator italian

Dan Negru a reusit sa-l puna intr-o ipostaza jenanta pe un prezentator tv italian. S-a intamplat in 2006 cand Dan Negru a prezentat "Jeux saint frontieres" la Saint-Tropez.

11 Februarie 2010

Dan Negru a devenit tatic

Dan Negru a devenit tatic

Dan Negru a devenit tatic joi, 11 februarie, anunta reprezentantii postului Antena 1 intr-un comunicat oficial.

Codruta, sotia vedetei Antenei 1, a ...

08 Februarie 2010

Ce muzica asculta Dan Negru?

Ce muzica asculta Dan Negru?

Savoy, AC/DC, Bruce Springsteen, Cenaclul Flacara, Patrick Bruell si muzica sarbeasca - sunt preferintele muzicale ale lui Dan Negru.

Vedeta Antenei 1 a scris pe blog ca ar ...

04 Ianuarie 2010

Dan Negru - la primul dus rece de Revelion

Dan Negru - la primul dus rece de Revelion

Dupa 10 ani de suprematie, Dan Negru a pierdut pentru prima data razboiul audientelor de Revelion, fiind invins de programul de la ProTV.

Vedeta Antenei 1 isi recunoaste infra ...

14 Decembrie 2009

Dan Negru - la al zecelea Revelion la Antena 1

Dan Negru - la al zecelea Revelion la Antena 1

Dan Negru este un adevarat performer atunci cand vine vorba de programe de Revelion.

Vedeta Antenei 1 a ajuns la numarul 10 in Antena si la 11 in cariera sa de televiziune. ...

18 Noiembrie 2009

Honorius Prigoana - cerut in casatorie la emisiunea lui Dan Negru

Honorius Prigoana - cerut in casatorie la emisiunea lui Dan Negru

Honorius Prigoana - fiul lui Silviu Prigoana - a avut parte de un moment inedit in timpul filmarilor emisiunii "Te pui cu blondele" de la Antena 1.

Prezent in platoul emi ...

30 Septembrie 2009

Noul spot al Antenei 1

Noul spot al Antenei 1

Vedetele Antenei 1 s-au reunit pentru a filma un nou spot al postului. Mircea Badea, Dan Negru, Razvan si Dani, Buzdugan si Morar, Daniela Crudu sau Dan Capatos ii fac zile fripte noului " ...

12 August 2009

Mircea Radu: Am avut succes pentru ca nu am trisat (VIDEO)

Mircea Radu: Am avut succes pentru ca nu am trisat (VIDEO)

Trecerea in nefiinta a marelui om de televiziune Valeriu Lazarov a fost comentata marti seara, la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, de 5 dintre vedetele care au avut succes cu productiile s ...

Pagina 1 din 2  >  2  

STORKATORUL DE JTIRI

Urmareste-l in format mare »

Ultimele galerii foto:

Editorial

Lupi moralisti printre pestii si curvele de la tv

Lupi moralisti printre pestii si curvele de la tv

"Multe dintre mimozele care apar zi de zi la tv ba asistente, ba multe din ele prezentatoare, ba iubite/neveste de miliardari sunt curve cu carte de munca" - scrie Bendeac pe blogul lui.

"Am ajuns sa upgradam ...

[mai mult]

VEDETA SAPTAMANII

Bobby McFerrin Bobby McFerrin
Celebrul om orchestra revine la Bucuresti pe 30 ianuarie cu un concert pe care il va ...

Recomandari - Top stiri

1. Cum se mentin in forma Stela Popescu, Tora Vasilescu si Irina Loghin? (VIDEO)
  2. Lady GaGa - videoclip interzis la tv (VIDEO)
  3. Marioara Zavoranu: Oana e un inger cu suflet de diavol (VIDEO)
  4. Adela Popescu isi mentine silueta prin Kangoo Jumps
  5. Mircea Badea si-a bagat servetele in nas in direct (VIDEO)
  6. Cosmina Pasarin: Nu ai ce sa cauti in club pe tocuri de 20 de cm (Interviu VIDEO)
  7. Sophia Loren poarta fuste mini la 75 de ani
  8. Inna - ironizata in ziarul The Guardian
  9. Cosmina Pasarin: Nu toti barbatii sunt cocalari (Interviu Video)
  10. Iulia Vantur si Marius Moga au aceeasi inaltime in papuci de casa

Aboneaza-te!

Stai la curent cu cele mai proaspete stiri despre vedete:
  1. Prin feed RSS
  2. Prin newsletter

VIDEO

Carcotasii comenteaza criza de ras a lui Gigi Becali si Adrian Porumboiu (VIDEO) Carcotasii comenteaza criza de ras a lui Gigi Becali si Adrian Porumboiu (VIDEO)
Carcotasii Serban Huidu si Mihai Gainusa vor comenta in editia din aceasta seara a emisiunii de...
Mihaela Radulescu - parada de moda in scopuri caritabile (VIDEO) Mihaela Radulescu - parada de moda in scopuri caritabile (VIDEO)
Mihaela Radulescu a reusit sa mobilizeze o sumedenie de vedete la evenimentul Style Up,...
Cornica Carcotasilor la 10 ani de la debut (VIDEO) Cornica Carcotasilor la 10 ani de la debut (VIDEO)
Cronica Carcotasilor marcheaza 10 ani de la debut cu o serie de emisiuni in care telespectatorii...
Mircea Badea il sfatuieste pe Gigi Becali sa intre in Academie (VIDEO) Mircea Badea il sfatuieste pe Gigi Becali sa intre in Academie (VIDEO)
Mircea Badea ii recomanda lui Gigi Becali sa urmeze modelul presedintelui Traian Basescu si sa...
Gina Pistol isi subtiaza buzele (VIDEO) Gina Pistol isi subtiaza buzele (VIDEO)
Frumoasa Gina Pistol a decis sa-si subtieze buzele, renuntand astfel la injectiile pe care si...