28 Aprilie 2011

Dana Rogoz si-a incendiat bucataria si pisica (Video)

Dana Rogoz si-a incendiat bucataria si pisica (Video)

Dana Rogoz nu a avut o copilarie nefericita si plictisitoare, ba chiar a avut parte de destule peripetii alaturi de fratii ei mai mari.

Dana a povestit ...

09 Martie 2011

Dana Rogoz, Adela Popescu si Ioana Scarlatescu, cu mamele la Paris

Dana Rogoz, Adela Popescu si Ioana Scarlatescu, cu mamele la Paris

Dana Rogoz a fost prezenta in platoul emisiunii “Happy Hour” si a vorbit despre relatia speciala pe care o are cu mama sa.

Invitata lui Ca ...

07 Martie 2011

Dana Rogoz - pasionata de step (Video)

Dana Rogoz - pasionata de step (Video)

Actrita Dana Rogoz si-a declarat pasiunea pentru step in emisiunea 'Ce se intampla, doctore?' de la Pro TV.

"Mi- ...

24 Februarie 2011

Dana Rogoz - Am vrut sa fiu o mama tanara

Dana Rogoz - Am vrut sa fiu o mama tanara

Dana Rogoz sustine ca si-a dorit sa fie o mama tanara si ca la 18 ani se gandea sa faca un copil pana la terminarea facultatii.

"Am vrut sa fiu o mama tanara. La 18 ani ma ...

21 Februarie 2011

Dana Rogoz s-a 'balacit' in 3 tone de apa pentru videoclipul trupei VUNK (Videoclip)

Dana Rogoz s-a 'balacit' in 3 tone de apa pentru videoclipul trupei VUNK (Videoclip)

In cadrul emisiunii 'Asculta-ti muzica de acasa' de la Pro TV International, Julia Jianu, moderatoarea emisiunii a aflat detalii interesante despre filmarea celui m ...

20 Decembrie 2010

Dana Rogoz a luat lectii de gatit in Austria (FOTO)

Dana Rogoz a luat lectii de gatit in Austria (FOTO)

Dana Rogoz a luat lectii de gatit in mini-vacanta petrecuta in Austria. De-a lungul celor patru zile, Dana Rogoz s-a dat cu placa, s-a plimbat cu sania trasa de cai, si a facut baie in aer ...

07 Decembrie 2010

Dana Rogoz a primit cadou o excursie

Dana Rogoz a primit cadou o excursie

De Mos Nicolae, Dana Rogoz a primit cadou o excursie in Austria, in zona Salzburg.

"Am simtit ca Radu, iubitul meu si Mos Nicolae in acelasi timp pregateste ceva, dar ...

24 Noiembrie 2010

Julia Jianu si Dana Rogoz - dansuri umanitare la Dansez pentru tine

Julia Jianu si Dana Rogoz - dansuri umanitare la Dansez pentru tine

Julia Jianu si sotul ei Bogdan, handbalistul Marius Novanc, Iuliana Luciu, Dana Rogoz si Matteo sunt vedetele care vor dansa in scop umanitar la editia de vineri seara a show-ului Dansez pentr ...

10 Noiembrie 2010

Dana Rogoz invata sa danseze step

Dana Rogoz invata sa danseze step

Ce se poate naste dintre un vis mai vechi din copilarie si un invitat al emisiunii sale De Suflet la ProTv International?

Pasiunea pentru dansul de step, pe care actrita Da ...

07 Octombrie 2010

Dana Rogoz si Iuliana Luciu - la Ce se intampla, doctore?

Dana Rogoz si Iuliana Luciu - la Ce se intampla, doctore?

Chiar daca a venit frigul, pasiunile nu trebuie lasate sa astepte pana la vara. In editia din 2 octombrie a emisiunii Ce se intampla, doctore?, difuzata de Pro Tv de la 10:00, Dana Rogoz, Iuli ...

Pagina 1 din 4  >  2 3 4  

Recomandari video

Red Hot Chili Peppers au lansat clipul interactiv Red Hot Chili Peppers au lansat clipul interactiv "Look Around" (Video)
Trupa americana Red Hot Chili Peppers a lansat primul videoclip interactiv din cariera, pentru a...
Deepside Deejays a lansat videoclipul Deepside Deejays a lansat videoclipul "Stay With Me Tonight" (Video)
Luni, 23 ianuarie a avut loc evenimentul de lansare al noului videoclip Deepside Deejays, intr-o...
Seal vrea sa ramana prieten cu Heidi Klum (VIDEO) Seal vrea sa ramana prieten cu Heidi Klum (VIDEO)
In ciuda durerii provocate de despartirea de sotia sa, modelul german Heidi Klum, Seal a...
Iata clipul piesei Iata clipul piesei "Perfect 2" semnat David Deejay (Video)
David Deejay si Nonis iti aduc imagini fierbinti direct de pe plaja in videoclipul piesei...
Alexandra Stan a pozat pentru FHM UK (Video) Alexandra Stan a pozat pentru FHM UK (Video)
Dupa ce a cucerit topurile internationale, artista Alexandra Stan a facut un pas inainte pentru...

Cele mai citite

1. Oana Zavoranu a plans in direct la tv. Afla ce probleme are!
  2. Oana Roman, luata la misto pe Facebook
  3. M.I.A. - gest obscen in finala Super Bowl (Video)
  4. Oana Zavoranu a ajuns din nou la spital
  5. Bianca Dragusanu nu se va impaca niciodata cu Catalin Botezatu
  6. Brad Pitt: Angelina inca e o 'fata rea'
  7. Andra isi mai doreste un copil
  8. Oficial, Kim Kardashian are cel mai sexy posterior din lume
  9. Vedete "rapite" de extraterestrii
  10. Ana Maria Ferentz s-a saturat de America

Galerii foto recente:

VEDETA SAPTAMANII

Johnny Depp Johnny Depp
Johnny Depp s-a nascut pe 9 iunie 1963 in Owensboro, Kentucky, USA. Parintii sai sunt John ...