Secrete, stiri mondene vedete, interviuri
|
22 Iunie 2009
Storkatorul de jtiri - 22 iunie - Delia si iubitul ei, atacati in Herastrau
In week-end-ul ce tocmai a trecut, cantareata Delia Matache, iubitul ei - Florin Moldoveanu si Codin Maticiuc au fost victimele unei gasti de cartier. ...> |
|||
|
01 Octombrie 2008
Delia si Marius Nedelcu, show pentru comunitatea gay-lesbi
Delia Matache si Marius Nedelcu vor sustine un show in clubul Purple din Capitala, un loc destinat comunicatii gay-lesbi. ...> |
|||
|
09 Iulie 2008
Caravana Dansez pentru tine ajunge la Constanta
Vedetele din fostele sezoane ale emisiunii ajung alaturi de Caravana "Dansez pentru tine" la Constanta pe 14 iulie. Delia, Adriela, Petrisor si Bogdan, impreuna cu membrii juriului - Mihai Petre, Beat ...> |
|||
|
22 Aprilie 2008
Delia Matache: de la "Dansez pentru tine", direct la MTV
Proaspat intrata pentru a cincea oara la duel in cadrul emisiunii “Dansez pentru tine”, Delia Matache profita de invitatia celor de la MTV pentru a-si lua un pic gandul de la dansurile p ...> |
|||
|
10 Aprilie 2008
Matteo va dansa in locul Deliei la Dansez pentru tine
La duelul de vineri seara (11 aprilie), Delia Matache si partenerul ei Ionut Paval vor fi supliniti de Matteo, iubitul Deliei, si Roxana, iubita lui Ionut. Gestul lui Matteo vine din solidaritate si ...> |
|||
|
07 Aprilie 2008
Delia Matache si Cristina Rus: dans senzual
Delia Matache si Cristina Rus, impreuna cu partenerii lor, s-au duelat in cea de-a patra editie a emisiunii “Dansez pentru tine”, desfasurate vineri, 4 aprilie. Dupa trei dueluri consecu ...> |
|||
|
28 Martie 2008
Connect-R face valuri pe YouTube
Piesele lui Connect-R iti plac din ce in ce mai mult. Ne-am dat seama imediat dupa ce am aruncat o privire pe youtube.com si am constatat ca videoclipul piesei "Daca dragostea dispare", feat Alex, a ...> |
|||
|