|
14 Octombrie 2010
Radoi renunta la echipa nationala
Mirel Radoi, al doilea capitan al nationalei, dupa Chivu, a anuntat joi ca se retrage de la prima reprezentativa. |
|||
|
11 Octombrie 2010
Cristi Chivu - Atat putem
Capitanul nationalei Cristi Chivu a vorbit despre infrangerea suferita de "tricolori" la paris. Aparatorul formatiei Inter Milano este de parere ca prestatia cu Franta in ...> |
|||
|
08 Octombrie 2010
Cristi Chivu - pariez pe o evolutie buna a Romaniei
Cristi Chivu, capitanul echipei nationale, spune ca meciul cu Franta, din preliminariile Euro 2012, poate fi unul istoric pentru "tricolori" si pariaza pe o evolutie buna la Paris. |
|||
|
06 Octombrie 2008
Chivu: Nu suntem ciobanasi
Capitanul nationalei Romaniei de fotbal, Cristi Chivu, i-a raspuns, luni, lui Cristi Borcea, care i-a numit pe "tricolori" ciobanasi. |
|||
|
01 August 2008
David Beckham face echipa cu o marioneta
David Beckham s-a imprietenit cu simpatica marioneta Elmo, protagonista emisiunii pentru copii “Sesame Street”. Celebrul fotbalist apare in primul episod al celui de-al 39-lea sezon al e ...> |
|||
|
20 Iunie 2008
Moldovan: Nu am vazut atatea deseuri tehnice ca in meciul cu Olanda
Fostul international, Viorel Moldovan, a declarat ca este nemultumit de tactica abordata de Piturca in toate partidele de la Euro. |
|||
|
19 Iunie 2008
Jurnalistii italieni ridiculizeaza Romania din nou
Esecul trupei lui Victor Piturca in partida cu Olanda nu poate fi trecut cu vederea atat de usor de italieni, care nu rateaza nicio ocazie de a ne ridiculiza. ...> |
|||
|
18 Iunie 2008
Ne-am facut de ras la final
Hai acasa, hai cu mine, canta maestrul Gil Dobrica, Dumnezeu sa-l ierte! Cat adevar mioritic! Cata realitate dureroasa. Am avut sperante si am adormit cu ele. ...> |
|||
|
17 Iunie 2008
Van Basten lasa pe bara 7 titulari in meciul cu Romania
Selectionerul reprezentativei nationale a Olandei, Marco van Basten, s-a decis: 7 titulari vor fi lasati pe bara in partida cu Romania. ...> |
|||
|
12 Iunie 2008
Piturca: Vom juca ofensiv cu Italia
Selectionerul Victor Piturca a anuntat, in cadrul conferintei de presa de joi, tactica pentru partida cu Italia: "jucam ofensiv din primul minut". ...> |
|||
|