|
08 Noiembrie 2010
Eurovision 2011 - 77 de piese inscrise
Compozitorii romani au inscris 77 de piese in cursa pentru desemnarea melodiei care va reprezenta tara noastra la editia 2011 (Dusseldorf) a celui mai mare concurs muzical din Europa - Euro ...> |
|||
|
01 Iunie 2010
Castigatoarea Eurovision 2010, acuzata de plagiat
Lena Meyer-Landrut, castigatoarea editiei de anul acesta la Eurovision, este din ce in ce mai mult discutata in presa din toate colturile lumii. |
|||
|
31 Mai 2010
Castigatoarea Eurovision 2010 - asteptata de 40.000 de oameni
Lena Meyer-Landrut, castigatoarea Eurovision 2010, a fost asteptata de 40.000 de persoane la sosirea pe aeroportul din Hanovra, orasul ei natal. "E nebunie curata. E uimit ...> |
|||
Eurovision 2010 - Romania - promovare fresh, sound nu prea
Paula Seling si Ovi au reusit sa repete performanta obtinuta de Luminita Anghel si Sistem la Eurovision. |
|||
Paula Seling: Am avut o piesa fresh (VIDEO)
Paula Seling considera ca unul dintre elementele care au dus Romania pe locul trei la Eurovision a fost sound-ul fresh al piesei "Playing with Fire". |
|||
|
30 Mai 2010
Romania - locul 3 la Eurovision 2010
Romania a ocupat locul 3 la editia din acest an a concursului Eurovision, cu 161 de puncte. |
|||
|
26 Mai 2010
Paula Seling a racit inainte de semifinala
Paula Seling ne anunta intr-un mesaj postat pe blogul sau ca a racit cu doua zile inainte de semifinala Eurovision 2010, la care participa alaturi de Ovi joi, 27 mai. De vi ...> |
|||
Eurovision 2010 - prima semifinala = un dezastru muzical
Am indraznit sa ma uit la prima semifinala Eurovision 2010. Doamne apara si pazeste! Ce mi-au auzit urechile. Nu pot sa cred ca exista compozitori care pot scoate asemenea aberatii muzicale ...> |
|||
Eurovision 2010: Moldova a intrat in finala
Marti noapte, imediat dupa incheierea primei semifinale Eurovision 2010, s-a desfasurat tragerea la sorti pentru stabilirea ordinii in care fiecare concurent va intra in finala. Moldova a e ...> |
|||
|
14 Mai 2010
Eurovision 2010 - Paula Seling si Ovi, locul 10 in topul Google
Mai sunt 12 zile pana la debutul concursului Eurovision 2010 si Google incepe sa faca predictii. |
|||
|