Secrete, stiri mondene vedete, interviuri
|
11 Martie 2010
Aurelian Temisan: Teapa de 65.000 de euro de la tatal lui Andrei Tardea (VIDEO)
Aurelian Temisan a fost tepuit cu 65.000 de euro de tatal lui Andrei Tardea, fostul iubit al Andreei Mantea. |
|||
|
09 Martie 2010
Andra a plans la emisiunea lui Maruta (VIDEO)
Andra si Catalin Maruta au oferit o serie de momente ciudate in emisiunea Happy Hour de luni de la ProTV. |
|||
|
26 Februarie 2010
Catalin Botezatu a plans la Happy Hour (VIDEO)
Catalin Botezatu a plans la emisiunea Happy Hour de joi de la ProTV cand a vorbit despre Bianca Dragusanu, despre presupusul fiu al sau si despre mizeriile care se scriu in presa despre el. ...> |
|||
Monica Columbeanu: Statutul de femeie maritata este cel mai convenabil (VIDEO)
Monica Columbeanu sustine ca statutul de femeie maritata este cel mai convenabil pentru ea si crede ca va fi maritata toata viata. |
|||
|
25 Februarie 2010
Dan Balan: Nu am folosit niciodata droguri
Dan Balan - fostul component al trupei O-Zone - a declarat ca materialul din revista Spy este amuzant si ca el nu se drogheaza. |
|||
|
23 Februarie 2010
Cel mai puternic copil din lume a batut un record la Happy Hour (VIDEO)
Giuliano Stroe - copilul in varsta de 5 ani care a socat o tara intreaga cu abilitatile sale fizice - a batut un nou record, de aceasta in direct la emisiunea Happy Hour de la ProTV. |
|||
|
10 Februarie 2010
Delia Matache: Astept dovezi care sa arate ca ma droghez (VIDEO)
Cantareata Delia Matache s-a aratat consternata de declaratiile lui Rares Andresan - fratele Laurei Andresan - care a spus ca ea ar consuma cocaina pentru care ar da ...> |
|||
|
02 Februarie 2010
Andreea Esca: Imi doresc sa revin cat mai repede (VIDEO)
Andreea Esca a trecut cu bine peste operatia suferita la Viena in cursul zilei de luni. |
|||
|
29 Ianuarie 2010
Cristian Tantareanu - se pare ca am sanse sa scap de cancer
Omul de afaceri Cristian Tantareanu sustine ca exista mari sanse sa scape de boala necrutatoare de care sufera: cancer de colon. |
|||
|
26 Ianuarie 2010
Andreea Balan: Nu l-am inselat pe Keo (VIDEO)
Cantareata Andreea Balan a tinut sa infirme toate informatiile aparute in presa tabloida, informatii conform carora ea l-ar fi inselat pe Keo cu un detectiv particula ...> |
|||
|