11 Martie 2010

Aurelian Temisan: Teapa de 65.000 de euro de la tatal lui Andrei Tardea (VIDEO)

Aurelian Temisan: Teapa de 65.000 de euro de la tatal lui Andrei Tardea (VIDEO)

Aurelian Temisan a fost tepuit cu 65.000 de euro de tatal lui Andrei Tardea, fostul iubit al Andreei Mantea.

Cantaretul l-a imprumutat cu aceasta suma pe domnul Tardea in ...

09 Martie 2010

Andra a plans la emisiunea lui Maruta (VIDEO)

Andra a plans la emisiunea lui Maruta (VIDEO)

Andra si Catalin Maruta au oferit o serie de momente ciudate in emisiunea Happy Hour de luni de la ProTV.

Invitata in platoul emisiunii sotului ei, And ...

26 Februarie 2010

Catalin Botezatu a plans la Happy Hour (VIDEO)

Catalin Botezatu a plans la Happy Hour (VIDEO)

Catalin Botezatu a plans la emisiunea Happy Hour de joi de la ProTV cand a vorbit despre Bianca Dragusanu, despre presupusul fiu al sau si despre mizeriile care se scriu in presa despre el. ...

Monica Columbeanu: Statutul de femeie maritata este cel mai convenabil (VIDEO)

Monica Columbeanu: Statutul de femeie maritata este cel mai convenabil (VIDEO)

Monica Columbeanu sustine ca statutul de femeie maritata este cel mai convenabil pentru ea si crede ca va fi maritata toata viata.

Zilele trecute, Monica a defilat in lenje ...

25 Februarie 2010

Dan Balan: Nu am folosit niciodata droguri

Dan Balan: Nu am folosit niciodata droguri

Dan Balan - fostul component al trupei O-Zone - a declarat ca materialul din revista Spy este amuzant si ca el nu se drogheaza.

Intr-o convorbire telefonica la emisiunea Ha ...

23 Februarie 2010

Cel mai puternic copil din lume a batut un record la Happy Hour (VIDEO)

Cel mai puternic copil din lume a batut un record la Happy Hour (VIDEO)

Giuliano Stroe - copilul in varsta de 5 ani care a socat o tara intreaga cu abilitatile sale fizice - a batut un nou record, de aceasta in direct la emisiunea Happy Hour de la ProTV.
&nb ...

10 Februarie 2010

Delia Matache: Astept dovezi care sa arate ca ma droghez (VIDEO)

Delia Matache: Astept dovezi care sa arate ca ma droghez (VIDEO)

Cantareata Delia Matache s-a aratat consternata de declaratiile lui Rares Andresan - fratele Laurei Andresan - care a spus ca ea ar consuma cocaina pentru care ar da ...

02 Februarie 2010

Andreea Esca: Imi doresc sa revin cat mai repede (VIDEO)

Andreea Esca: Imi doresc sa revin cat mai repede (VIDEO)

Andreea Esca a trecut cu bine peste operatia suferita la Viena in cursul zilei de luni.

Vedeta ProTV a ajuns in Austria dupa ce a suferit o fractura la ...

29 Ianuarie 2010

Cristian Tantareanu - se pare ca am sanse sa scap de cancer

Cristian Tantareanu - se pare ca am sanse sa scap de cancer

Omul de afaceri Cristian Tantareanu sustine ca exista mari sanse sa scape de boala necrutatoare de care sufera: cancer de colon.

Dupa operatia suferita in luna octombrie la ...

26 Ianuarie 2010

Andreea Balan: Nu l-am inselat pe Keo (VIDEO)

Andreea Balan: Nu l-am inselat pe Keo (VIDEO)

Cantareata Andreea Balan a tinut sa infirme toate informatiile aparute in presa tabloida, informatii conform carora ea l-ar fi inselat pe Keo cu un detectiv particula ...

Pagina 1 din 10  >  2 3 4 5 6  >> 

STORKATORUL DE JTIRI

Urmareste-l in format mare »

Ultimele galerii foto:

Editorial

Lupi moralisti printre pestii si curvele de la tv

Lupi moralisti printre pestii si curvele de la tv

"Multe dintre mimozele care apar zi de zi la tv ba asistente, ba multe din ele prezentatoare, ba iubite/neveste de miliardari sunt curve cu carte de munca" - scrie Bendeac pe blogul lui.

"Am ajuns sa upgradam ...

[mai mult]

VEDETA SAPTAMANII

Bobby McFerrin Bobby McFerrin
Celebrul om orchestra revine la Bucuresti pe 30 ianuarie cu un concert pe care il va ...

Recomandari - Top stiri

1. Cum se mentin in forma Stela Popescu, Tora Vasilescu si Irina Loghin? (VIDEO)
  2. Lady GaGa - videoclip interzis la tv (VIDEO)
  3. Marioara Zavoranu: Oana e un inger cu suflet de diavol (VIDEO)
  4. Mihai Bendeac: majoritatea asistentelor tv sunt prostituate de lux
  5. Adela Popescu isi mentine silueta prin Kangoo Jumps
  6. Cosmina Pasarin: Nu ai ce sa cauti in club pe tocuri de 20 de cm (Interviu VIDEO)
  7. Mircea Badea si-a bagat servetele in nas in direct (VIDEO)
  8. Inna - ironizata in ziarul The Guardian
  9. Sophia Loren poarta fuste mini la 75 de ani
  10. Bianca Dragusanu ii injura pe farseurii de la Antena 1 (VIDEO)

Aboneaza-te!

Stai la curent cu cele mai proaspete stiri despre vedete:
  1. Prin feed RSS
  2. Prin newsletter

VIDEO

Carcotasii comenteaza criza de ras a lui Gigi Becali si Adrian Porumboiu (VIDEO) Carcotasii comenteaza criza de ras a lui Gigi Becali si Adrian Porumboiu (VIDEO)
Carcotasii Serban Huidu si Mihai Gainusa vor comenta in editia din aceasta seara a emisiunii de...
Mihaela Radulescu - parada de moda in scopuri caritabile (VIDEO) Mihaela Radulescu - parada de moda in scopuri caritabile (VIDEO)
Mihaela Radulescu a reusit sa mobilizeze o sumedenie de vedete la evenimentul Style Up,...
Cornica Carcotasilor la 10 ani de la debut (VIDEO) Cornica Carcotasilor la 10 ani de la debut (VIDEO)
Cronica Carcotasilor marcheaza 10 ani de la debut cu o serie de emisiuni in care telespectatorii...
Mircea Badea il sfatuieste pe Gigi Becali sa intre in Academie (VIDEO) Mircea Badea il sfatuieste pe Gigi Becali sa intre in Academie (VIDEO)
Mircea Badea ii recomanda lui Gigi Becali sa urmeze modelul presedintelui Traian Basescu si sa...
Gina Pistol isi subtiaza buzele (VIDEO) Gina Pistol isi subtiaza buzele (VIDEO)
Frumoasa Gina Pistol a decis sa-si subtieze buzele, renuntand astfel la injectiile pe care si...