|
21 Martie 2011
Mircea Badea despre Elena Udrea - Aratati de parca ati manca multa zacusca (VIDEO)
Mircea Badea nu rateaza nicio ocazie sa o taxeze pe doamna ministru Elena Udrea. |
|||
|
25 Februarie 2011
Mircea Badea a primit cadou o carpeta cu Rapirea din Serai (Video)
Mircea Badea a avut parte de un cadou inedit de ziua lui, un cadou "profund romanesc, chiar o esenta a romanismului, un must have". |
|||
|
14 Februarie 2011
Mircea Badea - Nu am inteles ce inseamna sa te insori?
Mircea Badea a declarat in emisiunea In gura presei de la Antena 3 ca nu mai suporta sa i se puna mereu aceeasi intrebare: "Tu cand te insori"? |
|||
|
30 Noiembrie 2010
Mircea Badea - Inspir un aer de sot (VIDEO)
Mircea Badea a comentat in stilul sau caracteristic declaratia Andreei Popescu - dansatoarea Deliei Matache - care a spus ca vedeta Antenei 3 are "exact ceea ce ar trebui sa aiba un barbat ...> |
|||
|
25 Noiembrie 2010
Mircea Badea si-a prezentat jucaria la In gura presei (Video)
Mircea Badea are jucarie noua. A primit-o cadou de la matinalul Dani Otil si a recunoscut ca toata ziua s-a jucat cu el. "Cine a mai avut chef de Boc?", a spus Badea, in timpul emisiunii ...> |
|||
|
01 Noiembrie 2010
Mircea Badea comenteaza prestatia consilierului prezidential Iulian Fota (Video)
Mircea Badea l-a ironizat pe consilierul prezidential Iulian Fota care a avut grave probleme de exprimare in limba engleza la o intalnire. |
|||
|
20 Octombrie 2010
Mircea Badea - Americanul este cel mai prost film (VIDEO)
Mircea Badea s-a aratat dezamagit de filmul Americanul, in care joaca George Clooney. |
|||
|
19 Octombrie 2010
Mircea Badea - Si eu am vorbit cu Vantu
In vara lui 2009, Mircea Badea a avut o convorbire telefonica cu Sorin Ovidiu Vintu. |
|||
|
18 Octombrie 2010
Mircea Badea - Daca as fi Bute, as uita sa vorbesc romaneste (VIDEO)
Mircea Badea considera ca daca ar fi Lucian Bute ar uita sa vorbeasca limba romana, referindu-se evident la faptul ca meciul campionului mondial la box nu a fost difuzat in Romania. |
|||
|
11 Octombrie 2010
Mircea Badea le vede colege pe "toantele" lui Iri (VIDEO)
Mircea Badea nu s-ar mira daca fetele care s-au filmat in ipostaze intime cu Irinel Columbeanu ar ajunge colegele lui. |
|||
|