|
30 Noiembrie 2010
Iuliana Marciuc - Adrian nu s-a intors la fosta sotie (VIDEO)
Iuliana Marciuc a dezmintit ferm zvonurile potrivit carora Adrian Enache ar fi parasit-o si s-ar fi intors la fosta sotie. |
|||
|
09 Iulie 2010
Iuliana Marciuc si Adrian Enache - imagini de la logodna (Video)
Iuliana Marciuc a adus imagini de la logodna sa cu Adrian Enache la emisiunea Happy Hour de la ProTV. |
|||
|
27 Ianuarie 2010
Adrian Enache: Iuliana este un fel de Ioana d'Arc (VIDEO)
Cantaretul Adrian Enache a vorbit pentru prima data despre viata sa privata si despre cei 14 ani in care a dus o viata duplicitara. |
|||
|
19 Ianuarie 2010
Iuliana Marciuc: Am luptat sa schimb statutul de amanta in cel de iubita (VIDEO)
Iuliana Marciuc declara ca a fost deranjata de fiecare data cand presa spunea despre ea ca este amanta lui Adrian Enache. |
|||
|
30 Noiembrie 2009
Iuliana Marciuc isi lanseaza cartea la Sibiu si Brasov
Dupa lansarea care a avut loc pe 27 noiembrie la Bucuresti, in cadrul Targului Gaudeamus, Iuliana Marciuc isi va lansa cartea intitulata "Iuliana Marciu in miezul zilei" si la Sibiu si Bras ...> |
|||
|
26 Noiembrie 2009
Adrian Enache si Iuliana Marciuc - imagini din casa de 200.000 de euro (VIDEO)
Cuplul format din Adrian Enache si Iuliana Marciuc se va muta la Phoenicia Residential intr-un apartament de 3 camere, ce are o surafata de 154 de mp si al carui cost se ridica la aproximativ ...> |
|||
|
23 Noiembrie 2009
Iuliana Marciuc – Rochia alba de mireasa se imbraca o singura data (VIDEO)
Iuliana Marciuc si Adrian Enache se pot bucura in sfarsit unul de celalalt dupa 14 ani de relatie tumultuoasa. |
|||
|
26 Octombrie 2009
Adrian Enache intra in febra divortului (VIDEO)
Adrian Enache intra oficial in divort. Cel putin asa a declarat Catalin Maruta in emisiunea Happy Hour de la Pro TV. |
|||
|
22 Octombrie 2009
Iuliana Marciuc despre Adrian Enache: Am sa-l iubesc toata viata
Catalin Maruta a reusit sa o determine pe Iuliana Marciuc sa spuna ca inca il mai iubeste pe Adrian Enache. |
|||
|
07 Iulie 2009
Socrul lui Adrian Enache: Incearca sa te maturizezi (VIDEO)
Theodor Munteanu - socrul lui Adrian Enache - i-a transmis cantaretului luni, 6 iulie, un mesaj foarte clar: "Adriane, incearca sa te maturizezi, alege-ti drumul si calea, dar nu imi mai chinui ...> |
|||
|