Secrete, stiri mondene vedete, interviuri
|
02 Noiembrie 2009
Joe Jackson: Michael valoreaza mai mult mort decat viu
Joe Jackson, tatal Regelui muzicii Pop Michael Jackson, a facut o afirmatie-soc in timpul unei emisiuni de televiziune din Statele Unite. |
|||
|
01 Septembrie 2009
Joe Jackson: Vinovatii trebuie sa plateasca pentru moartea lui Michael (VIDEO)
Joe Jackson spune ca cineva trebuie sa plateasca pentru moartea fiului sau. Intr-un interviu acordat postului NBC, Joe Jackson a declarat ca a simtit inca de la inceput ca ceva nu a fost in re ...> |
|||
|
21 August 2009
Inmormantarea lui Michael Jackson - amanata din nou?
Inmormantarea lui Michael Jackson ar putea fi amanata cu doua zile, de pe 29 august pe 31 august, sustin editorii site-ului TMZ care il citeaza pe Joe Jackson, tatal Regelui muzicii pop. Motivele aces ...> |
|||
|
12 August 2009
Joe Jackson: Michael nu a fost ingropat (VIDEO)
Joe Jackson, tatal Regelui muzicii pop Michael Jackson, socheaza din nou si declara, in exclusivitate pentru E! News, ca fiul sau inca nu a fost ingropat. Astfel, Joe Jackson dezminte informatiile ...> |
|||
|
31 Iulie 2009
Joe Jackson: stiam ca Michael mai avea un copil (video)
Joe Jackson a confirmat zvonul potrivit caruia Michael Jackson avea un fiu secret. Intr-un interviu acordat News One, tatal Regelui Pop a aruncat bomba: "Stiam ca mai avea un fiu, da stiam. Arata ...> |
|||
|
22 Iulie 2009
Joe Jackson: Nu l-am abuzat niciodata pe Michael (VIDEO)
Joe Jackson, tatal Regelui Muzicii Pop, Michael Jackson, a declarat ca nu l-a abuzat niciodata pe fiul sau. Invitat in emisiunea Larry King Live de la CNN, Joe Jackson a fost ferm: "Nu mi-am abuza ...> |
|||
|
15 Aprilie 2008
Joe Jackson si The Last Supper, doua noi confirmari la B'EstFest 2008
Dupa ce Alanis Morissette a confirmat participarea la B’ESTFEST 2008, line-up-ul festivalului se completeaza cu inca doua nume: Joe Jackson, artistul britanic “adoptat” de New York ...> |
|||
|