Secrete, stiri mondene vedete, interviuri
|
11 Mai 2009
Jennifer Aniston: Numai fraierii cred in relatia perfecta
Jennifer Aniston a afirmat intr-un interviu pentru revista "Cosmopolitan" ca numai fraierii cred ca exista conceptul de relatie perfecta. ...> |
|||
|
25 Martie 2009
Jennifer Aniston i-a spus "Brad" in pat lui John Mayer
Jennifer Aniston, actrita pe care telespectatorii o pot vedea in Comedia in esenta tare "Prietenii tai", de luni pana sambata de la orele 21.30 la Pro Cinema, poate rasufla usurata. |
|||
|
17 Martie 2009
Jennifer Aniston: Eu l-am parasit pe John Mayer
Jennifer Aniston si John Mayer s-au despartit recent, dar actrita afirma ca ea a fost cea care l-a parasit pe cantaret. ...> |
|||
|
13 Martie 2009
Jennifer Aniston si John Mayer s-au despartit
Jennifer Aniston si iubitul ei, cantaretul John Mayer, s-au despartit, anunta revista People, citand surse apropiate cuplului. ...> |
|||
|
05 Martie 2009
Justin Timberlake il ironizeaza pe John Mayer (VIDEO)
Cantaretul Justin Timberlake l-a ironizat pe iubitul actritei Jennifer Aniston, John Mayer, in timpul show-ului "Late Night with Jimmy Fallon". ...> |
|||
|
26 Februarie 2009
John Mayer face misto de muzica lui Britney Spears
John Mayer a facut misto de Britney Spears si de cantecele ei care sunt foarte asemanatoare, intr-un interviu pentru emisiunea radio DJ Ryan Seacrest's breakfast, din Los Angeles. ...> |
|||
|
13 Februarie 2009
Jennifer Aniston: zi de nastere privata, cu un singur invitat
Jennifer Aniston a schimbat prefixul doar in compania lui John Mayer. Actrita Marley & Me a sarbatorit aniversarea varstei de 40 de ani acasa, in Beverly Hills, scrie People. |
|||
|
11 Februarie 2009
John Mayer, cadou muzical pentru Jennifer Aniston
John Mayer a compus o piesa special pentru aniversarea iubitei lui, Jennifer Aniston. ...> |
|||
|
09 Februarie 2009
Jennifer Aniston pastreaza mesaje de la Brad Pitt
Jennifer Aniston a marturisit ca ea inca mai pastreaza mesajele de la Brad Pitt. ...> |
|||
|
27 Ianuarie 2009
Jennifer Aniston va prezenta Premiile Oscar?
Jennifer Aniston va prezenta Premiile Oscar de anul acesta, scrie revista Star. Premiile Oscar o aduc pe Aniston ii centrul atentiei, iar Brad Pitt este nominalizat la categoria „Cel mai bun ac ...> |
|||
|