Secrete, stiri mondene vedete, interviuri
|
07 Iulie 2008
Nelly Furtado: final de BESTFEST en fanfare
Ultima seara de BESTFEST mi-a starnit curiozitatea mai ales in ceea ce o priveste pe Nelly Furtado, privighetoarea canadiana despre care auzisem ca nu presteaza tocmai de nota 10 live. ...> |
|||
|
06 Iulie 2008
Bestfest, Ziua II: maniacii, noul val si indie-enii
A fost cald in prima zi, cand am ajuns la Rompexpo, pe la 7 seara, dar sa vedeti ce caldura era sambata la 3, cand am intrat! ...> |
|||
|
01 Iulie 2008
BESTFEST iti ofera sansa de a-ti intalni vedeta favorita
Spectatorii de anul acesta ai B'ESTFEST vor avea sansa de a se bucura nu doar de concertele cu artistii preferati, ci si de multe alte activitati ce vor anima spatiul de festival weekendul aces ...> |
|||
|
29 Iunie 2008
Pretentii de vedeta la BESTFEST
Cu doar cateva zile inainte de B'ESTFEST, echipa de productie a festivalului este atenta la fiecare detaliu pentru a-i face pe artisti sa se simta "ca acasa". ...> |
|||
|
26 Mai 2008
Manu Chao apare pe coloana sonora a filmului "Maradona"
Manu Chao apare pe soundtrack-ul filmului “Maradona”, cea mai recenta creatie a faimosului regizor Emir Kusturica. Filmul va rula in cinematografele din Franta din 28 mai, urmand a fi la ...> |
|||
|
09 Aprilie 2008
French bossa-nova cu Nouvelle Vague la BestFest
Dupa Manu Chao, Nouvelle Vague este cea mai recenta confirmare pe afisul B'ESTFEST! Grupul de muzicieni francezi, condus de Marc Collin si Olivier Libaux, va concerta in cea de-a doua zi de festival, ...> |
|||
|
08 Aprilie 2008
Manu Chao La B'EstFest 2008
Un nou nume confirmat pe afisul B’ESTFEST 2008: "revolutionarul" Manu Chao va concerta in cea de-a treia zi a festivalului, pe 6 iulie! B’ESTFEST va avea loc in cadrul complexului Romexpo, ...> |
|||
|