12 Ianuarie 2011

Maria Dinulescu - Mi-ar placea sa lucrez alaturi de Victor Rebengiuc

Maria Dinulescu - Mi-ar placea sa lucrez alaturi de Victor Rebengiuc

Actrita Maria Dinulescu a declarat pentru Ziare.com ca printre oamenii valorosi alaturi de care ar dori sa joace se numara si marele actor Victor Rebengiuc.

"Mi-ar placea ...

18 August 2010

Maria Dinulescu - cea mai sexy actrita tanara

Maria Dinulescu - cea mai sexy actrita tanara

Maria Dinulescu a fost desemnata "cea mai sexy actrita tanara" intr-un sondaj realizat pe site-ul Ziare.com.

Urmatoarea in preferintele cititorilor s-a clasat Jojo, pe num ...

21 Iunie 2010

Florin Chilian a lansat videoclipul Viata ca o curva (VIDEO)

Florin Chilian a lansat videoclipul Viata ca o curva (VIDEO)

Artistul Florin Chilian a lansat videoclipul piesei "Viata ca o curva", primul extras pe single de pe albumul "Autistul - Nu-l mai goniti pe Brancusi" care se va lansa pe 24 iunie la Targu- ...

04 Iunie 2010

Viata ca o curva - noul videoclip al lui Florin Chilian

Viata ca o curva - noul videoclip al lui Florin Chilian

Florin Chilian se pregateste sa lanseze un nou videoclip. Este vorba despre piesa "Viata ca o curva", primul extras pe single de pe cel mai nou album al artistului ...

03 Februarie 2010

Maria Dinulescu - mireasa in revista Tango

Maria Dinulescu - mireasa in revista Tango

Actrita Maria Dinulescu este vedeta numarului lunii februarie al revistei Tango.

Actrita din California Dreamin, Poveste de la scara C sau Trafic apare pe coperta revistei ...

13 Ianuarie 2010

Adriana Bahmuteanu: Eu nu m-as uita la Poponet (VIDEO)

Adriana Bahmuteanu: Eu nu m-as uita la Poponet (VIDEO)

Adriana Bahmuteanu sustine ca daca ar fi mai tanara nu s-ar uita la Codin Maticiuc (alias Poponet).

Prezenta in platoul emisiunii Agentul VIP de la Antena 2, Adriana Bahmut ...

18 Decembrie 2009

Maria Dinulescu: Codin are o caldura de care eu am nevoie (VIDEO)

Maria Dinulescu: Codin are o caldura de care eu am nevoie (VIDEO)

Actrita Maria Dinulescu si Codin Maticiuc (aka Poponet) formeaza un cuplu. Nu este un zvon, ci o relatie confirmata de actrita din "California Dreamin".

Desi pare un cuplu ...

30 Septembrie 2009

Radu Mihaileanu isi lanseaza filmul Le Concert in Romania

Radu Mihaileanu isi lanseaza filmul Le Concert in Romania

Regizorul de origine romana Radu Mihaileanu isi va lansa filmul "Le Concert" in cinematografele din tara pe 20 noiembrie, anunta Independenta Film.

Filmul va avea premier ...

09 Septembrie 2009

Maria Dinulescu - Loredana nu merita niciun fel de atentie

Maria Dinulescu - Loredana nu merita niciun fel de atentie

Actrita Maria Dinulescu a declarat ca Loredana Groza nu merita niciun fel de atentie.

Prezent in emisiunea Agentul VIP de la Antena 2, actrita din "California Dreamin (nes ...

10 Iunie 2009

Maria Dinulescu, in noul videoclip Depeche Mode (VIDEO)

Maria Dinulescu, in noul videoclip Depeche Mode (VIDEO)

Actrita Maria Dinulescu interpreteaza rolul principal in videoclipul piesei "Peace" a trupei Depeche Mode, productie care a fost filmata de curand in Romania. ...

Pagina 1 din 2  >  2  

Recomandari video

Red Hot Chili Peppers au lansat clipul interactiv Red Hot Chili Peppers au lansat clipul interactiv "Look Around" (Video)
Trupa americana Red Hot Chili Peppers a lansat primul videoclip interactiv din cariera, pentru a...
Deepside Deejays a lansat videoclipul Deepside Deejays a lansat videoclipul "Stay With Me Tonight" (Video)
Luni, 23 ianuarie a avut loc evenimentul de lansare al noului videoclip Deepside Deejays, intr-o...
Seal vrea sa ramana prieten cu Heidi Klum (VIDEO) Seal vrea sa ramana prieten cu Heidi Klum (VIDEO)
In ciuda durerii provocate de despartirea de sotia sa, modelul german Heidi Klum, Seal a...
Iata clipul piesei Iata clipul piesei "Perfect 2" semnat David Deejay (Video)
David Deejay si Nonis iti aduc imagini fierbinti direct de pe plaja in videoclipul piesei...
Alexandra Stan a pozat pentru FHM UK (Video) Alexandra Stan a pozat pentru FHM UK (Video)
Dupa ce a cucerit topurile internationale, artista Alexandra Stan a facut un pas inainte pentru...

Cele mai citite

1. Oana Zavoranu a plans in direct la tv. Afla ce probleme are!
  2. Oana Roman, luata la misto pe Facebook
  3. Oana Zavoranu a ajuns din nou la spital
  4. Bianca Dragusanu nu se va impaca niciodata cu Catalin Botezatu
  5. M.I.A. - gest obscen in finala Super Bowl (Video)
  6. Brad Pitt: Angelina inca e o 'fata rea'
  7. Vedete "rapite" de extraterestrii
  8. Bianca Dragusanu l-a scos din minti pe Botezatu. Afla de ce!
  9. Andra isi mai doreste un copil
  10. Oficial, Kim Kardashian are cel mai sexy posterior din lume

Galerii foto recente:

VEDETA SAPTAMANII

Johnny Depp Johnny Depp
Johnny Depp s-a nascut pe 9 iunie 1963 in Owensboro, Kentucky, USA. Parintii sai sunt John ...