|
12 Ianuarie 2011
Maria Dinulescu - Mi-ar placea sa lucrez alaturi de Victor Rebengiuc
Actrita Maria Dinulescu a declarat pentru Ziare.com ca printre oamenii valorosi alaturi de care ar dori sa joace se numara si marele actor Victor Rebengiuc. "Mi-ar placea ...> |
|||
|
18 August 2010
Maria Dinulescu - cea mai sexy actrita tanara
Maria Dinulescu a fost desemnata "cea mai sexy actrita tanara" intr-un sondaj realizat pe site-ul Ziare.com. |
|||
|
21 Iunie 2010
Florin Chilian a lansat videoclipul Viata ca o curva (VIDEO)
Artistul Florin Chilian a lansat videoclipul piesei "Viata ca o curva", primul extras pe single de pe albumul "Autistul - Nu-l mai goniti pe Brancusi" care se va lansa pe 24 iunie la Targu- ...> |
|||
|
04 Iunie 2010
Viata ca o curva - noul videoclip al lui Florin Chilian
Florin Chilian se pregateste sa lanseze un nou videoclip. Este vorba despre piesa "Viata ca o curva", primul extras pe single de pe cel mai nou album al artistului ...> |
|||
|
03 Februarie 2010
Maria Dinulescu - mireasa in revista Tango
Actrita Maria Dinulescu este vedeta numarului lunii februarie al revistei Tango. |
|||
|
13 Ianuarie 2010
Adriana Bahmuteanu: Eu nu m-as uita la Poponet (VIDEO)
Adriana Bahmuteanu sustine ca daca ar fi mai tanara nu s-ar uita la Codin Maticiuc (alias Poponet). |
|||
|
18 Decembrie 2009
Maria Dinulescu: Codin are o caldura de care eu am nevoie (VIDEO)
Actrita Maria Dinulescu si Codin Maticiuc (aka Poponet) formeaza un cuplu. Nu este un zvon, ci o relatie confirmata de actrita din "California Dreamin". |
|||
|
30 Septembrie 2009
Radu Mihaileanu isi lanseaza filmul Le Concert in Romania
Regizorul de origine romana Radu Mihaileanu isi va lansa filmul "Le Concert" in cinematografele din tara pe 20 noiembrie, anunta Independenta Film. |
|||
|
09 Septembrie 2009
Maria Dinulescu - Loredana nu merita niciun fel de atentie
Actrita Maria Dinulescu a declarat ca Loredana Groza nu merita niciun fel de atentie. |
|||
|
10 Iunie 2009
Maria Dinulescu, in noul videoclip Depeche Mode (VIDEO)
Actrita Maria Dinulescu interpreteaza rolul principal in videoclipul piesei "Peace" a trupei Depeche Mode, productie care a fost filmata de curand in Romania. ...> |
|||
|