|
21 Februarie 2011
Mihai Margineanu va avea emisiune la B1 TV
Cantaretul Mihai Margineanu va prezenta o emisiune la postul B1 TV, incepand din 5 martie. Vestea a fost anuntata chiar pe site-ul artistului. |
|||
|
18 Ianuarie 2011
Mihai Margineanu - Daca pe Daniela ati dat-o afara, pe Bianca de ce o mai tineti?
Cantaretul Mihai Margineanu comenteaza cu un gust amar tot scandalul in care a fost implicata Daniela Crudu, deja fosta asistenta a matinalilor Razvan si Dani. |
|||
|
21 Decembrie 2010
Mihai Margineanu - Am votat ca sa-mi permit sa injur (Interviu pt 2)
Mihai Margineanu considera ca niciun cetatean care nu s-a prezentat la vot nu are dreptul sa ii injure pe politicieni. |
|||
|
17 Decembrie 2010
Mihai Margineanu - Prostitutia este trecuta cu vederea in Romania (Interviu Video)
Mihai Margineanu considera ca prostitutia este un fenomen trecut cu vederea in Romania, un fenomen care a explodat in ultimii ani. |
|||
|
09 Decembrie 2010
Mihai Margineanu a scris o melodie despre curve
Mihai Margineanu anunta pe site-ul sau ca a compus o piesa despre curvele adevarate, despre acele fetele care "au rolul sanitar in viata cotidiana a unei societati bolnave ca a noastra". |
|||
|
11 Octombrie 2010
Horia Brenciu si Toni Grecu, spectacol umanitar pentru Dax
Horia Brenciu se alatura artistilor romani care au initiat concerte caritabile in vederea strangerii de fonduri pentru saxofonistul Dax, diagnosticat cu cancer. |
|||
|
29 Iunie 2010
Ziua Portilor Deschise - Ajut-o pe Ioana sa aplaude
Joi, 15 iulie, Mihai Margineanu alaturi de Florin Chilian, Dan Teodorescu - Taxi, Cheloo - Parazitii, Marius Mihalache, Mandinga, Grupul de Rezistenta, Sisu, in parte ...> |
|||
|
16 Iunie 2010
Margineanu, Chilian si Parazitii canta pentru Ioana la Sala Palatului
Mihai Margineanu organizeaza pe 15 iulie, ora 20.00, la Sala Palatului din Capitala, un concert caritabil pentru Ioana, fetita care s-a nascut fara o manuta din cauza unor erori medica ...> |
|||
|
26 Martie 2010
Ora Pamantului - marcata printr-un concert unplugged
Pe 27 martie 2010, Earth Hour va fi punctat printr-un eveniment care va avea loc in Parcul Izvor incepand cu ora 20:30. |
|||
|
08 Martie 2010
Mihai Margineanu: Mi s-a dus instinctul de vanator (VIDEO)
Mihai Margineanu spune ca si-a pierdut instinctul de vanator, dar nu ii pare rau. |
|||
|