|
10 Mai 2011
Paul van Dyk si Moby canta la Navodari
In perioada 5-6 august 2011, pe Plaja Hanul Piratilor din Navodari, are loc The Mission Dance Week-end. |
|||
|
25 Februarie 2011
Moby canta la The Mission Dance Weekend
Moby va concerta live la cea de-a patra editie a The Mission Dance Weekend, ca headliner in ziua a doua. The Mission Dance Weekend 0.4 va avea loc pe 5 si 6 august pe plaja ...> |
|||
|
21 Februarie 2011
Moby pregateste lansarea noului album
Destroyed este numele celui mai recent album Moby ce va avea lansarea pe 16 mai. |
|||
|
03 Iulie 2009
Motorhead si Moby au facut show la B'ESTFEST
Dupa ce in ziua 0 am incercat sa ne dam seama de Dumnezeu de intampla cu sunetul de la B'ESTEFEST, in "prima" zi a celui mai mare festival din Romania am reusit sa ne lamurim putin problema: tru ...> |
|||
|
30 Iunie 2009
Ce pretentii au vedetele de la B'ESTFEST 2009?
Au mai ramas doar cateva ore pana la startul celei de-a treia editii a festivalului B'ESTFEST, iar pregatirile sunt aproape de final. Pentru a-i face pe artisti sa se simta "ca acasa", echipa de p ...> |
|||
|
29 Iunie 2009
Bestfest 2009: afla tot ce trebuie sa stii despre festival
A inceput numaratoarea inversa pentru Bestfest 2009! Primul pas sa zicem ca l-ai facut, ti-ai luat bilet, dar esti pregatit pentru distractie? ...> |
|||
|
22 Iunie 2009
Moby isi pune talentul la incercare si in pictura
Inainte de aparitia oficiala pe piata muzicala a noului album, dar si de show-ul mult asteptat din cadrul B'ESTFEST de pe 2 iulie, Moby isi extinde aria de activitate catre un nou domeniu artistic ...> |
|||
|
18 Iunie 2009
Moby se declara cel mai dur critic al muzicii sale
La 13 ani dupa primul sau concert in Romania, Moby se va intoarce in Bucuresti, pe 2 iulie, pentru un nou show electrizant, in cadrul B'ESTFEST 2009! ...> |
|||
|
13 Aprilie 2009
Muzica sfideaza criza financiara
De cateva luni incoace, vocile slobode de la tv sau, mai pe romaneste spus, facatorii de opinie, nu mai stiu cum sa ne panicheze cu criza financiara. Ba ca imprumutul de la Banca Mondiala e o bomba cu ...> |
|||
|
09 Aprilie 2009
S-au epuizat abonamentele B'ESTFEST
Toate cele 5000 de abonamente B'ESTFEST puse in vanzare pentru zilele de 2, 3 si 4 iulie s-au terminat! Disponibile in numar limitat si numai in perioada de pre-sale, ultimele abonamente B'ESTFES ...> |
|||
|