|
08 Noiembrie 2010
George Pistereanu - in cursa pentru Cel mai bun actor European
Actorul Georgre Pistereanu din filmul "Eu cand vreau sa fluier", fluier a fost nominalizat la categoria "Cel mai bun actor" la editia din acest an a Premiilor Academiei Europene de Film. |
|||
|
11 Octombrie 2010
Eu cand vreau sa fluier, fluier - nominalizat la Premiile Academiei Europene de Film
Reprezentantii Academiei Europene de Film au anuntat nominalizarile pentru Premiu FIRPRESCI la categoria European Discovery de anul acesta, pe lista aflandu-se si filmul Eu cand vreau sa fl ...> |
|||
|
09 Septembrie 2010
Eu cand vreau sa fluier, fluier - selectat pentru Premiile Academiei Europene de Film
Filmul Eu cand vreau sa fluier, fluier - in regia lui Florin Serban - se afla pe lista celor 46 de filme care vor fi luate in calcul pentru intocmirea nominalizarilor celei de-a 23-a editii a ...> |
|||
|
14 Decembrie 2009
Katalin Varga - Descoperirea Europeana a Anului 2009
Co-productia romano-britanica-maghiara Katalin Varga, in regia lui Peter Strickland, a castigat Premiul Academiei Europene de Film la categoria Descoperirea Europeana a Anului 2009. |
|||
|
17 Noiembrie 2009
Cristian Mungiu este Ambasador al filmului european
Regizorul roman Cristian Mungiu a fost selectat in echipa Ambasadorilor Filmului European, anunta reprezentantii Academiei Europena de Film. |
|||
|
29 Septembrie 2009
Katalin Varga - nominalizat la Premiile Academiei Europene de Film
Filmul Katalin Varga, in regia lui Peter Strickland si produs de Oana si Tudor Giurgiu, a fost nominalizat la editia din acest an a Premiilor Academiei Europene de Film, sectiunea Discovery ...> |
|||
|
14 Iulie 2009
Paul Negoescu - nominalizat la Premiile Academiei Europene de Film
Scurt-metrajul Renovare, in regia lui Paul Negoescu, a fost nominalizat de catre juriul festivalului Curtas Vila do Conde la editia din acest an a Premiilor Academiei Europene de Film, la cate ...> |
|||
|
08 Decembrie 2008
Gomorra, vedeta Premiilor Academiei Europene de Film
Filmul italian "Gomorra", in regia lui Matteo Garonne, a dominat editia din acest an a Premiilor Academiei Europene de Film, eveniment desfasurat sambata la Copenhaga. |
|||
|
04 Septembrie 2008
Boogie, selectionat in cursa pentru Oscarurile europene
Filmul "Boogie", in regia lui Radu Muntean, a fost selectionat official pe lista filmelor care vor fi nominalizate la editia din acest an a Premiilor Academiei Europene de Film. |
|||
|
25 August 2008
Boogie, in cursa pentru Premiile Academiei Europene de Film
BOOGIE, in regia lui Radu Muntean, a fost ales zilele acestea sa faca parte din cele 20 de filme ce vor candida la Premiile Academiei Europene de Film, European Film Awards 2008 (EFA), echivalentul Os ...> |
|||
|