Secrete, stiri mondene vedete, interviuri
|
02 Februarie 2010
Marina Dina - Mircea Badea poate sa se apuce de striptease (VIDEO)
Marina Dina, asistenta lui Mihai Morar de la emisiunea Rai da Buni de la Antena 2, a gasit zona perfecta de activitate pentru Mircea Badea in cazul in care realizatorul emisiunii In gura pr ...> |
|||
|
22 Decembrie 2009
Ana Maria Prodan: Oana Zavoranu se ascunde dupa masca de mahala (VIDEO)
Ana Maria Prodan crede Oana Zavoranu pe care o vad romanii la televizor este doar o masca, o fatada pentru rating. |
|||
|
10 Noiembrie 2009
Mihai Bendeac: am cerut-o de nevasta pe Luminita Anghel (VIDEO)
Mihai Bendeac - cel care pune la cale saptamanal show-ul In puii mei de la Antena 1 - a declarat ca a cerut-o de nevasta pe cantareata Luminita Anghel. |
|||
|
06 Noiembrie 2009
Bianca lui Botezatu - tradata de un pervers si o retardata (VIDEO)
Bianca Dragusanu - actuala iubita a designerului Catalin Botezatu - a fost tradata de fostul iubit si de cea mai buna prietena a ei. |
|||
|
01 Octombrie 2009
Rivalitate in lautarie: Nelu Ploiesteanu vs Clejani (VIDEO)
Scandal in zona muzicii lautaresti! Viorica si Ionita din Clejani il acuza pe maestrul Nelu Ploiesteanu ca le-ar fi "imprumutat stilul". |
|||
|
02 Septembrie 2009
Andreea Tonciu vs Lorena Trica - intepaturi in direct la tv (VIDEO)
Ce legatura poate exista intre un model, adica Andreea Tonciu si o doamna blonda si foarte sloboda la gura, adica Lorena Trica? |
|||
|
01 Septembrie 2009
Mihai Bendeac colaboreaza cu scenaristul lui Toma Caragiu (VIDEO)
Actorul Mihai Bendeac va colabora pentru show-ul sau de la Antena 1 cu Dan Mihaescu, un scenarist care a lucrat cu mari actori precum: Toma Caragiu, Dem Radulescu, Octavian Cotescu sau Amza ...> |
|||
|
19 Iunie 2009
Simona Sensual se crede originala (VIDEO)
Simona Sensual spune ca are o placere fantastica de a poza, insa este suparata foc pe cele care ii copiaza pozitiile. ...> |
|||
|
05 Iunie 2009
Oana Roman despre nunta lui Petre Roman: Nu stiu nimic (VIDEO)
Oana Roman spune ca nu stie nimic despre nunta tatalui ei, fostul premier al Romaniei Petre Roman. ...> |
|||
|
26 Martie 2009
Rai de Buni, concurs de tinere talente
Emisiunea Rai da Buni de la Antena 2 si Compania de Artisti condusa de Dana Dorian lanseaza un concurs prin care se urmareste descoperirea unor tinere talente muzicale. ...> |
|||
|