|
19 Aprilie 2011
Dan Negru testeaza indemanarea vedetelor
Lucrurile simple sunt adesea complicat de realizat. Cel mai tare gameshow din lume – Castigi in 60 de secunde, confirma acest lucru, dar, in acelasi timp ...> |
|||
|
04 Aprilie 2011
Secretele corpului perfect al vedetelor de la Hollywood
Te-ai intrebat vreodata cum procedeaza vedetele de la Hollywood pentru a arata atat de bine? Cateodata par ca nu mananca nimic. Cu ajutorul CBS News vei afla cateva dintre ...> |
|||
|
22 Martie 2011
Mircea Radu - De ce divertismentul e prost? Pentru ca e ieftin (Interviu Video)
Mircea Radu considera ca divertismentul din Romania este prost pentru ca este ieftin din toate punctele de vedere. |
|||
|
16 Martie 2011
Nababele si Babacii au invadat studioul Kiss FM
Dupa 9 zile pline de “dezbracat” pe kissfm.ro, cei 9 babaci: Connect-R, Puya, Catalin Zmarandescu, CRBL, Alex Velea, Catalin Dezbracatu’, Dan Finte ...> |
|||
|
14 Februarie 2011
Vedetele autohtone - Pro sau Contra Valentine's Day
Valentine's Day este o sarbatoare indelung discutata in presa mondena din Romania. Mai toate vedetele au decis din ce tabara fac parte: pro sau contra Valentine's ...> |
|||
|
21 Ianuarie 2011
Cabral - timid am fost, timid am ramas
Cabral este prima vedeta care a acceptat sa vorbeasca despre prima iubire pe site-ul postului Acasa TV. |
|||
|
13 Ianuarie 2011
Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu - posibila nunta - cum comenteaza vedetele? (Video)
La nici 24 de ore de la despartirea Biancai Dragusanu de Adrian Cristea toata lumea a inceput sa faca speculatii pe marginea unei posibile nunti dintre asistenta emisiunii Un show pacatos d ...> |
|||
|
11 Ianuarie 2011
Bianca Dragusanu - Nu cred in relatii la distanta
Bianca Dragusanu nu stie cum se va derula relatia ei cu fotbalistul Adrian Cristea dupa ce acesta s-a transferat de la Dinamo la Universitatea Cluj. |
|||
|
17 Decembrie 2010
La Multi Ani Prima TV
Prima TV implineste astazi 13 ani. Povestea de succes a postului a inceput pe 17 decembrie 1997 si a marcat o noua etapa in evolutia audiovizualului romanesc. Cu emisi ...> |
|||
|
07 Decembrie 2010
Mos Nicolae pentru vedetele Acasa TV
In intampinarea lui Mos Nicolae, vedetele postului Acasa TV si-au lustruit ghetutele, au daruit cadouri frumoase, au cantat colinde de iarna si au impodobit bradul traditional alaturi ...> |
|||
|