19 Aprilie 2011

Dan Negru testeaza indemanarea vedetelor

Dan Negru testeaza indemanarea vedetelor

Lucrurile simple sunt adesea complicat de realizat.  Cel mai tare gameshow din lume – Castigi in 60 de secunde, confirma acest lucru, dar, in acelasi timp ...

04 Aprilie 2011

Secretele corpului perfect al vedetelor de la Hollywood

Secretele corpului perfect al vedetelor de la Hollywood

Te-ai intrebat vreodata cum procedeaza vedetele de la Hollywood pentru a arata atat de bine? Cateodata par ca nu mananca nimic.

Cu ajutorul CBS News vei afla cateva dintre ...

22 Martie 2011

Mircea Radu - De ce divertismentul e prost? Pentru ca e ieftin (Interviu Video)

Mircea Radu - De ce divertismentul e prost? Pentru ca e ieftin (Interviu Video)

Mircea Radu considera ca divertismentul din Romania este prost pentru ca este ieftin din toate punctele de vedere.

Crescut in scoala de divertisment al lui Valeriu Lazarov, ...

16 Martie 2011

Nababele si Babacii au invadat studioul Kiss FM

Nababele si Babacii au invadat studioul Kiss FM

Dupa 9 zile pline de “dezbracat” pe kissfm.ro, cei 9 babaci: Connect-R, Puya, Catalin Zmarandescu, CRBL, Alex Velea, Catalin Dezbracatu’, Dan Finte ...

14 Februarie 2011

Vedetele autohtone - Pro sau Contra Valentine's Day

Vedetele autohtone - Pro sau Contra Valentine's Day

Valentine's Day este o sarbatoare indelung discutata in presa mondena din Romania. Mai toate vedetele au decis din ce tabara fac parte: pro sau contra Valentine's ...

21 Ianuarie 2011

Cabral - timid am fost, timid am ramas

Cabral - timid am fost, timid am ramas

Cabral este prima vedeta care a acceptat sa vorbeasca despre prima iubire pe site-ul postului Acasa TV.

In cazul lui, prima iubire a fost o fata "dragutica, inaltuta si zambar ...

13 Ianuarie 2011

Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu - posibila nunta - cum comenteaza vedetele? (Video)

Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu - posibila nunta - cum comenteaza vedetele? (Video)

La nici 24 de ore de la despartirea Biancai Dragusanu de Adrian Cristea toata lumea a inceput sa faca speculatii pe marginea unei posibile nunti dintre asistenta emisiunii Un show pacatos d ...

11 Ianuarie 2011

Bianca Dragusanu - Nu cred in relatii la distanta

Bianca Dragusanu - Nu cred in relatii la distanta

Bianca Dragusanu nu stie cum se va derula relatia ei cu fotbalistul Adrian Cristea dupa ce acesta s-a transferat de la Dinamo la Universitatea Cluj.

In emisiunea Un show pac ...

17 Decembrie 2010

La Multi Ani Prima TV

La Multi Ani Prima TV

Prima TV implineste astazi 13 ani. Povestea de succes a postului a inceput pe 17 decembrie 1997 si a marcat o noua etapa in evolutia audiovizualului romanesc.

Cu emisi ...

07 Decembrie 2010

Mos Nicolae pentru vedetele Acasa TV

Mos Nicolae pentru vedetele Acasa TV

In intampinarea lui Mos Nicolae, vedetele postului Acasa TV si-au lustruit ghetutele, au daruit cadouri frumoase, au cantat colinde de iarna si au impodobit bradul traditional alaturi ...

Pagina 1 din 116  >  2 3 4 5 6  >> 

Recomandari video

Deepside Deejays a lansat videoclipul Deepside Deejays a lansat videoclipul "Stay With Me Tonight" (Video)
Luni, 23 ianuarie a avut loc evenimentul de lansare al noului videoclip Deepside Deejays, intr-o...
Seal vrea sa ramana prieten cu Heidi Klum (VIDEO) Seal vrea sa ramana prieten cu Heidi Klum (VIDEO)
In ciuda durerii provocate de despartirea de sotia sa, modelul german Heidi Klum, Seal a...
Iata clipul piesei Iata clipul piesei "Perfect 2" semnat David Deejay (Video)
David Deejay si Nonis iti aduc imagini fierbinti direct de pe plaja in videoclipul piesei...
Alexandra Stan a pozat pentru FHM UK (Video) Alexandra Stan a pozat pentru FHM UK (Video)
Dupa ce a cucerit topurile internationale, artista Alexandra Stan a facut un pas inainte pentru...
Andra a lansat clipul piesei Telephone (Video) Andra a lansat clipul piesei Telephone (Video)
Atitudine, coregrafie si tinute sexy si fresh! Asa arata noul videoclip al Andrei care se...

Cele mai citite

1. Oana Roman, luata la misto pe Facebook
  2. Oana Zavoranu a ajuns din nou la spital
  3. Bianca Dragusanu nu se va impaca niciodata cu Catalin Botezatu
  4. Vedete "rapite" de extraterestrii
  5. Andra isi mai doreste un copil
  6. Bianca Dragusanu l-a scos din minti pe Botezatu. Afla de ce!
  7. Rihanna are un nou look
  8. Oana Zavoranu a plans in direct la tv. Afla ce probleme are!
  9. Adelina Pestritu, prietenoasa cu Liviu Varciu
  10. Fiul Angelinei Jolie si al lui Brad Pitt ia lectii de pilotaj la 10 ani

Galerii foto recente:

VEDETA SAPTAMANII

Johnny Depp Johnny Depp
Johnny Depp s-a nascut pe 9 iunie 1963 in Owensboro, Kentucky, USA. Parintii sai sunt John ...