|
20 Aprilie 2011
Zoli Toth sarbatoreste 100 de editii de Ecofrecventa
La finalul lunii noiembrie 2010 Zoli debuta ca si prezentator radio al emisiunii Ecofrecventa pe National FM. Ecofrecventa este o emisiune zilnica de luni pana viner ...> |
|||
|
16 Decembrie 2010
Zoli Toth (Sistem) sustine Earth Hour si in 2011
Au mai ramas 100 de zile pana la Earth Hour 2011 - eveniment care a creat o comunitate globala gata sa se implice in problemele de mediu in fiecare zi, nu doar de Ora Pamantului. |
|||
|
03 Martie 2010
Romania sarbatoreste Ora Pamantului pe 27 martie
Romania va sarbatori pentru al doilea an consecutiv Ora Pamantului. Anul acesta, Ora Pamantului se va organiza pe 27 martie, de la 20:30. |
|||
|
01 Iulie 2009
Zoli de la Sistem are o fetita: Timea
Sotia lui Zoli Toth de la Sistem a nascut in aceasta dimineata o fetita, pe care cuplul a botezat-o Timea. ...> |
|||
|
19 Noiembrie 2008
Zoli Toth a lasat butoaiele pentru mistrie si cancioc
Zoli Toth este deja cunoscut pentru implicarea sa in actiuni umanitare si proiecte eco. Saptamana trecuta, artistul a acceptat sa participe la o actiune sociala. |
|||
|
10 Octombrie 2008
Zoli Toth raporteaza: verde de emotie
"Cand am inceput sa filmez pentru Green Report, am avut emotii. La inceput am tras cateva duble bune, apoi am intrat in normal. ...> |
|||
|
08 Octombrie 2008
Battle of Songs, etapa semifinala
La Battle of Songs, singurul concurs privat de compozitie din Romania, s-au ales piesele pentru semifinala. Cele 30 de melodii pe care juriul le-a considerat a fi cele mai bune pot fi ascultate si vot ...> |
|||
|
07 August 2008
Zoli de la Sistem are o iubita... pe patru roti
Dupa ce s-a intors de la Londra cu detalii proaspete despre noul Renault Megane R26R si BMW Seria 3 facelift, Roxana Ciuhulescu reintra in... Sistem. Si nu in orice Sistem, ci chiar in trupa care ca ...> |
|||
|
25 Iulie 2008
Battle of Songs 2008, premii de peste 10.000 de euro
Battle of Songs inseamna inspiratie si transpiratie rasplatite cu premii in bani si promovare. E de preferat ca inspiratia sa fie a concurentilor, pentru ca organizatorii isi asuma din start traspirat ...> |
|||
|
09 Iunie 2008
Nico le da note jurnalistilor, in cadrul competitiei Cupa Presei la Cantat
Dupa ce Eurovisionul i-a tinut pe jurnalisti cu ochii pe Nico, acum e randul cantaretei sa-si indrepte atentia asupra ziaristilor. Ea va face parte din juriul editiei a IV-a a Cupei Presei la Cantat ...> |
|||
|