|
02 Septembrie 2010
Alina Puscau, sexy Bond Girl
Alina Puscau, model international si de cativa ani cantareata, a filmat recent un nou videoclip, in care interpreteaza rolul unei sexy Bond Girl. Filmarile pentru cel de-al ...> |
|||
|
27 Octombrie 2009
Alina Puscau - pozata de iubitul ei in Playboy
Supermodelul roman Alina Puscau a pozat pentru revista Playboy, editia americana, pictorialul fiind cel mai greu din viata ei. |
|||
|
20 Iulie 2009
The Sun: Alina Puscau - drum liber spre faima (VIDEO)
Super-modelul roman Alina Puscau ataca topurile din Marea Britanie. In editia de vineri a tabloidului The Sun, jurnalistii britanici sustin ca frumoasa romanca are mari sanse sa se afirme, atat pri ...> |
|||
|
28 Octombrie 2008
Alina Puscau va purta o rochie de mireasa marca Ralph Lauren
Alina Puscau spune in numarul lunii noiembrie al revistei The One ca celebrul designer Ralph Lauren se va ocupa de rochia sa de mireasa. ...> |
|||
|
04 Septembrie 2008
Mircea Badea o ironizeaza pe Alina Puscau
Super-modelul Alina Puscau canta! Nu mai e o noutate pentru nimeni, mai ales ca frumoasa bruneta si-a lansat un single ce continua nebunia iscata de O-Zone cu "Dragostea din tei". ...> |
|||
|
03 Septembrie 2008
O-Zone au ajuns clasici
Azi dimineata, cand "rasfoiam" revista presei internationale, am dat o tura si pe blogul lui Perez Hilton. La un moment dat, mi-a sarit in ochi un titlu: "Just Surrender". ...> |
|||
|
21 August 2008
Alina Puscau: "Mariah Carey imi canta melodia"
Super-modelul Alina Puscau s-a aflat la inceputul lunii in Romania pentru a-si prezenta primul extras pe single de pe albumul sau de debut. ...> |
|||
|
12 August 2008
Alina Puscau: M-am trezit peste noapte VJ MTV
Celebrul manechin Alina Puscau si-a indeplinit visul de a fi VJ MTV,
fiind invitata sa prezinte editia de miercuri, 13 august, de la ora
16.30, a “Euro Top 20”. |
|||
|
24 Iulie 2008
Alina Puscau vine in Romania pentru a-si promova single-ul
Top modelul international Alina Puscau sparge piata muzicala cu un remix senzational al piesei Mayiahi al celor de la Ozone. ...> |
|||
|