|
31 August 2011
Actrita Daryl Hannah, arestata in fata Casei Albe
Actrita Daryl Hannah a fost arestata in fata Casei Albe, in cursul zilei de ieri, in timpul unui protest fata de constructia unei conducte de petrol in valoare de 7 mi ...> |
|||
|
24 Mai 2011
Russell Brand a fost expulzat din Japonia
Duminica, Russell Brand s-a vazut nevoit sa paraseasca Japonia din cauza unor incidente petrecute in urma cu zece ani, anunta Female First. |
|||
|
02 Martie 2011
Christina Aguilera - arestata din nou
Christina Aguilera a ajuns din nou la politie. Proaspat divortata, Aguilera si-a inecat amarul in bautura, alaturi de noul sau iubit, Matthew Rutler, scrie Daily Mai ...> |
|||
|
23 Iunie 2010
Dan Diaconescu - arestat pentru 29 de zile (VIDEO)
Patronul OTV Dan Diaconescu si realizatorul de emisiuni despre paranormal, Doru Parv, au fost arestati pentru 29 de zile, miercuri dimineata, prin decizia Judecatoriei Sectorului 1. Cei doi ...> |
|||
|
15 Aprilie 2010
Ursu din Eu cand vreau sa fluier, fluier - retinut pentru furt (VIDEO)
Papan Chilibar - interpretul personajului Ursu din filmul "Eu cand vreau sa fluier, fluier" - a fost retinut de politie fiind acuzat de furt calificat, anunta Stirile ProTV. |
|||
|
07 Ianuarie 2010
Roman Polanski vrea sa fie condamnat in absenta
Regizorul Roman Polanski i-a cerut unui judecator din Los Angeles sa-l condamne in absenta in procesul in care este acuzat de asalt sexual, titreaza BBC. |
|||
|
09 Iunie 2009
Pete Doherty, arestat pentru consum de droguri
Cantaretul Pete Doherty a fost arestat de politia elvetiana, pentru consum de droguri in timpul zborului Londra - Geneva, informeaza yahoonews.com. ...> |
|||
|
19 Mai 2009
Paris Hilton vrea sa fie precum Printesa Diana (VIDEO)
Paris Hilton a afirmat ca viata ei scandaloasa a impiedicat-o sa isi indeplineasca visul de a fi precum Printesa Diana. ...> |
|||
|
19 Martie 2009
Angelina Jolie, arestata de politie (VIDEO)
Angelina Jolie a fost arestata de politie, in curtea Bisericii St. Bart, din Manhattan. Din fericire este doar o scena din viitorul film in care joaca actrita, intitulat Salt. ...> |
|||
|
16 Martie 2009
Lindsay Lohan se ascunde de politie
Lindsay Lohan se ascunde de politie, motivul fiind mandatul de arestare
emis pe numele ei, vineri, 13 martie, de Curtea Superioara de Justitie
din Beverly Hills, confrom The Sun. |
|||
|