22 Ianuarie 2010

Mircea Badea: Am cerut-o pe Carmen si m-a refuzat (VIDEO)

Mircea Badea: Am cerut-o pe Carmen si m-a refuzat (VIDEO)

Mircea Badea a declarat la emisiunea Sinteza Zilei de joi seara ca a cerut-o de sotie pe iubita lui, Carmen Bruma, insa aceasta l-a refuzat.
Intr-o editie care a avut tema: cin ...

22 Septembrie 2009

Gabriela Szabo si Carmen Bruma - la Crosul Vedetelor

Gabriela Szabo si Carmen Bruma - la Crosul Vedetelor

Gabriela Szabo, Carmen Bruma, Andreea Raducan si Razvan Spiridon sunt doar cateva dintre vedetele care si-au anuntat participarea la Crosul Vedetelor, un eveniment organizat de Asociatia Bucha ...

06 Aprilie 2009

Carmen Bruma ofera sfaturi pentru o silueta perfecta

Carmen Bruma ofera sfaturi pentru o silueta perfecta

Carmen Bruma, realizatoarea emisiunii "Bruma de miscare" de la Realitatea TV si autoarea cartii "Slim - Cum am dat jos 30 de kilograme si nu le-am mai pus inapoi" le va oferi romanilor preocupati d ...

28 August 2008

Carmen Bruma pregateste o carte dedicata slabirii

Carmen Bruma pregateste o carte dedicata slabirii

In numarul din septembrie al revistei "Ce se intampla, doctore?", vedeta Realitatea TV, Carmen Bruma, spune cum a aflat atat de multe lucruri despre nutritie si da sfaturi despre diete si slabit. ...

Pagina 1 din 1   

STORKATORUL DE JTIRI

Urmareste-l in format mare »

Ultimele galerii foto:

Editorial

Lupi moralisti printre pestii si curvele de la tv

Lupi moralisti printre pestii si curvele de la tv

"Multe dintre mimozele care apar zi de zi la tv ba asistente, ba multe din ele prezentatoare, ba iubite/neveste de miliardari sunt curve cu carte de munca" - scrie Bendeac pe blogul lui.

"Am ajuns sa upgradam ...

[mai mult]

VEDETA SAPTAMANII

Bobby McFerrin Bobby McFerrin
Celebrul om orchestra revine la Bucuresti pe 30 ianuarie cu un concert pe care il va ...

Recomandari - Top stiri

1. Cum se mentin in forma Stela Popescu, Tora Vasilescu si Irina Loghin? (VIDEO)
  2. Lady GaGa - videoclip interzis la tv (VIDEO)
  3. Mihai Bendeac: majoritatea asistentelor tv sunt prostituate de lux
  4. Oana Zavoranu a facut o criza de nervi la Antena 1 (VIDEO)
  5. Marioara Zavoranu: Oana e un inger cu suflet de diavol (VIDEO)
  6. Bianca Dragusanu ii injura pe farseurii de la Antena 1 (VIDEO)
  7. Adela Popescu isi mentine silueta prin Kangoo Jumps
  8. Cosmina Pasarin: Nu ai ce sa cauti in club pe tocuri de 20 de cm (Interviu VIDEO)
  9. Mircea Badea si-a bagat servetele in nas in direct (VIDEO)
  10. Inna - ironizata in ziarul The Guardian

Aboneaza-te!

Stai la curent cu cele mai proaspete stiri despre vedete:
  1. Prin feed RSS
  2. Prin newsletter

VIDEO

Carcotasii comenteaza criza de ras a lui Gigi Becali si Adrian Porumboiu (VIDEO) Carcotasii comenteaza criza de ras a lui Gigi Becali si Adrian Porumboiu (VIDEO)
Carcotasii Serban Huidu si Mihai Gainusa vor comenta in editia din aceasta seara a emisiunii de...
Mihaela Radulescu - parada de moda in scopuri caritabile (VIDEO) Mihaela Radulescu - parada de moda in scopuri caritabile (VIDEO)
Mihaela Radulescu a reusit sa mobilizeze o sumedenie de vedete la evenimentul Style Up,...
Cornica Carcotasilor la 10 ani de la debut (VIDEO) Cornica Carcotasilor la 10 ani de la debut (VIDEO)
Cronica Carcotasilor marcheaza 10 ani de la debut cu o serie de emisiuni in care telespectatorii...
Mircea Badea il sfatuieste pe Gigi Becali sa intre in Academie (VIDEO) Mircea Badea il sfatuieste pe Gigi Becali sa intre in Academie (VIDEO)
Mircea Badea ii recomanda lui Gigi Becali sa urmeze modelul presedintelui Traian Basescu si sa...
Gina Pistol isi subtiaza buzele (VIDEO) Gina Pistol isi subtiaza buzele (VIDEO)
Frumoasa Gina Pistol a decis sa-si subtieze buzele, renuntand astfel la injectiile pe care si...