|
31 Octombrie 2011
Mircea Bradea, suparat ca Realitatea TV nu ii promoveaza iubita
Mircea Badea este revoltat de faptul ca iubita sa, Carmen Bruma, nu a fost promovata suficient de postul Realitatea TV. |
|||
|
28 Iulie 2011
Mircea Badea a pozat posteriorul iubitei sale (FOTO)
Daca acum cativa ani Mircea Badea evita sa discute despre relatia sa cu prezentatoarea tv Carmen Bruma, de cand are blog, Badea nu ezita sa isi promoveze iubita. |
|||
|
22 Ianuarie 2010
Mircea Badea: Am cerut-o pe Carmen si m-a refuzat (VIDEO)
Mircea Badea a declarat la emisiunea Sinteza Zilei de joi seara ca a cerut-o de sotie pe iubita lui, Carmen Bruma, insa aceasta l-a refuzat. |
|||
|
22 Septembrie 2009
Gabriela Szabo si Carmen Bruma - la Crosul Vedetelor
Gabriela Szabo, Carmen Bruma, Andreea Raducan si Razvan Spiridon sunt doar cateva dintre vedetele care si-au anuntat participarea la Crosul Vedetelor, un eveniment organizat de Asociatia Bucha ...> |
|||
|
06 Aprilie 2009
Carmen Bruma ofera sfaturi pentru o silueta perfecta
Carmen Bruma, realizatoarea emisiunii "Bruma de miscare" de la Realitatea TV si autoarea cartii "Slim - Cum am dat jos 30 de kilograme si nu le-am mai pus inapoi" le va oferi romanilor preocupati d ...> |
|||
|
28 August 2008
Carmen Bruma pregateste o carte dedicata slabirii
In numarul din septembrie al revistei "Ce se intampla, doctore?", vedeta Realitatea TV, Carmen Bruma, spune cum a aflat atat de multe lucruri despre nutritie si da sfaturi despre diete si slabit. ...> |
|||
|