13 Mai 2011

Catalin Crisan, prins in "Plasa de stele"

Catalin Crisan, prins in

Catalin Crisan a acceptat sa faca reclama la o noua marca de zahar, fara sa aiba nici cea mai mica banuiala ca in spatele povestii se afla de fapt o capcana marca Da ...

10 Decembrie 2010

Catalin Crisan s-a casatorit

Catalin Crisan s-a casatorit

Catalin Crisan s-a recasatorit, la mai bine de un an de la divortul de fosta lui sotie, Lucia.

De ieri, Alina Cupsa a deveni doamna Crisan. Cei doi si- ...

13 Iulie 2010

Catalin Crisan: Mi-e dor de cei mici (VIDEO)

Catalin Crisan: Mi-e dor de cei mici (VIDEO)

Cantaretul Catalin Crisan spune ca de cand a divortat sunt multe momente in care ii este dor de copii.

Intr-un interviu acordat echipei emisiunii Happy Hour de la ProTV, Catal ...

20 Ianuarie 2010

Catalin Crisan iubeste din nou

Catalin Crisan iubeste din nou

Cantaretul Catalin Crisan iubeste din nou. La nici patru luni de la divortul sau, Catalin Crisan are o relatie cu Alina (32 de ani), care este tot medic.

La cateva zile dupa c ...

30 Octombrie 2009

Fosta sotie a lui Catalin Crisan: Inca il mai iubesc (VIDEO)

Fosta sotie a lui Catalin Crisan: Inca il mai iubesc (VIDEO)

Lucia Bubulac, fosta sotie a cantaretului Catalin Crisan, spune ca inca il mai iubeste pe fostul sot, dar nu vrea sa se impace cu el.

Dupa ce in editia de miercuri, Catalin ...

29 Octombrie 2009

Catalin Crisan: Lucia nu merita numele meu (VIDEO)

Catalin Crisan: Lucia nu merita numele meu (VIDEO)

Cantaretul Catalin Crisan a vorbit pentru prima data despre motivele care au dus la divortul de sotia lui Lucia.

Prezent in emisiunea Happy Hour de la Pro TV, Catalin Crisa ...

28 Septembrie 2009

Catalin Crisan a divortat (VIDEO)

Catalin Crisan a divortat (VIDEO)

Catalin si Lucia Crisan au divortat azi dupa 14 ani de casnicie. Divortul s-a pronuntat la Judecatoria Sectorului 4.

La iesire, Catalin Crisan a declarat pentru Stirile ProTV: ...

15 Septembrie 2009

Lucia Crisan: Caut sa ma mut cu cei doi copii ai mei (VIDEO)

Lucia Crisan: Caut sa ma mut cu cei doi copii ai mei (VIDEO)

Lucia Crisan - sotia cantaretului Catalin Crisan - sustine ca nu mai exista sanse de redresare a mariajului lor.

Intr-un interviu acordat emisiunii Happy Hour de la ProTV, Luc ...

07 Iulie 2009

Lucia Crisan: Amandoi suntem de acord sa divortam (VIDEO)

Lucia Crisan: Amandoi suntem de acord sa divortam (VIDEO)

Lucia Crisan si Catalin Crisan divorteaza! Este o hotarare luata de comun acord si confirmata luni seara, in cadrul emisiunii "Agentul VIP" de la Antena 2 de sotia cunoscutului cantaret. ...

01 Iulie 2009

Catalin Crisan despre posibilul divort: Nu facem circ (VIDEO)

Catalin Crisan despre posibilul divort: Nu facem circ (VIDEO)

Catalin Crisan si sotia sa Lucia au preferat sa nu comenteze informatiile aparute in presa centrala potrivit carora casnicia lor se indreapta spre un divort. ...

Pagina 1 din 1   

Recomandari video

Burlacul si-a ales finalista, dar a fost parasit. Vezi ce s-a intamplat! (Video) Burlacul si-a ales finalista, dar a fost parasit. Vezi ce s-a intamplat! (Video)
Joi seara, pentru cele trei concurente ramase in cursa de la show-ul "Burlacul", lupta s-a...
Shakira, cu tricoul ud in noul videoclip  (Video) Shakira, cu tricoul ud in noul videoclip (Video)
Shakira a lansat de curand videoclipul piesei "Addicted to you" si a facut senzatie atunci cand...
Oana Zavoranu ii face ochi dulci lui Jorje (Video) Oana Zavoranu ii face ochi dulci lui Jorje (Video)
Oana Zavoarnu si cantaretul Jorge au fost invitati in platoul unei emisiuni de la Antena 1, unde...
Botezatu - sarut nebun cu o concurenta de la Burlacul (VIDEO) Botezatu - sarut nebun cu o concurenta de la Burlacul (VIDEO)
Dupa plecarea lui Vladimir Draghia, cele sase concurente ramase in competitie nu contenesc cu...
Johnny Depp a cantat impreuna cu Marilyn Manson (Video) Johnny Depp a cantat impreuna cu Marilyn Manson (Video)
Nu mai e un secret pentru nimeni ca Johnny Depp este nu numai un actor talentat, ci si un...

Cele mai citite

1. Vedete de la Hollywood care au renuntat la silicoane - GALERIE FOTO
  2. Cannes 2012: Cele mai frumoase tinute pe covorul rosu - GALERIE FOTO
  3. Bianca Dragusanu, suparata pe Catalin Botezatu. Afla de ce!
  4. "Casnica" de la Master Chef isi insala sotul?
  5. Madalina Ghenea, neinspirata. Vezi ce gafa a facut la Cannes! (FOTO)
  6. Nadine, hartuita sexual de Claudiu Bleont?
  7. Gabriela Vranceanu Firea a nascut
  8. Catalin Botezatu dezvaluie: Bianca e femeia pe care am iubit-o cel mai mult
  9. Cannes 2012: Cel mai bine imbracati actori GALERIE FOTO
  10. Rihanna si-a distrus ficatul din cauza alcoolului

Galerii foto recente:

Concursuri

Monoloagele Vaginului: Cum se numeste actrita in rol principal din spectacol?

1. Premii
  2. Regulament
  3. Castigatorii concursului anterior
  4. Arhiva concursuri

VEDETA SAPTAMANII

Johnny Depp Johnny Depp
Johnny Depp s-a nascut pe 9 iunie 1963 in Owensboro, Kentucky, USA. Parintii sai sunt John ...
Askmen.ro