|
13 Mai 2011
Catalin Crisan, prins in "Plasa de stele"
Catalin Crisan a acceptat sa faca reclama la o noua marca de zahar, fara sa aiba nici cea mai mica banuiala ca in spatele povestii se afla de fapt o capcana marca Da ...> |
|||
|
10 Decembrie 2010
Catalin Crisan s-a casatorit
Catalin Crisan s-a recasatorit, la mai bine de un an de la divortul de fosta lui sotie, Lucia. |
|||
|
13 Iulie 2010
Catalin Crisan: Mi-e dor de cei mici (VIDEO)
Cantaretul Catalin Crisan spune ca de cand a divortat sunt multe momente in care ii este dor de copii. |
|||
|
20 Ianuarie 2010
Catalin Crisan iubeste din nou
Cantaretul Catalin Crisan iubeste din nou. La nici patru luni de la divortul sau, Catalin Crisan are o relatie cu Alina (32 de ani), care este tot medic. |
|||
|
30 Octombrie 2009
Fosta sotie a lui Catalin Crisan: Inca il mai iubesc (VIDEO)
Lucia Bubulac, fosta sotie a cantaretului Catalin Crisan, spune ca inca il mai iubeste pe fostul sot, dar nu vrea sa se impace cu el. |
|||
|
29 Octombrie 2009
Catalin Crisan: Lucia nu merita numele meu (VIDEO)
Cantaretul Catalin Crisan a vorbit pentru prima data despre motivele care au dus la divortul de sotia lui Lucia. |
|||
|
28 Septembrie 2009
Catalin Crisan a divortat (VIDEO)
Catalin si Lucia Crisan au divortat azi dupa 14 ani de casnicie. Divortul s-a pronuntat la Judecatoria Sectorului 4. |
|||
|
15 Septembrie 2009
Lucia Crisan: Caut sa ma mut cu cei doi copii ai mei (VIDEO)
Lucia Crisan - sotia cantaretului Catalin Crisan - sustine ca nu mai exista sanse de redresare a mariajului lor. |
|||
|
07 Iulie 2009
Lucia Crisan: Amandoi suntem de acord sa divortam (VIDEO)
Lucia Crisan si Catalin Crisan divorteaza! Este o hotarare luata de comun acord si confirmata luni seara, in cadrul emisiunii "Agentul VIP" de la Antena 2 de sotia cunoscutului cantaret. ...> |
|||
|
01 Iulie 2009
Catalin Crisan despre posibilul divort: Nu facem circ (VIDEO)
Catalin Crisan si sotia sa Lucia au preferat sa nu comenteze informatiile aparute in presa centrala potrivit carora casnicia lor se indreapta spre un divort. ...> |
|||
|