|
16 Septembrie 2009
Steve Vai - influentat de muzica lui Tom Waitts
Celebrul chitarist Steve Vai a fost invitatul editiei din acest an a Cerbului de Aur. |
|||
|
08 Septembrie 2009
Cerbul de Aur 2009, un festival fara repros
Prima participare a mea la Cerbul de Aur a fost o surpriza placuta. Recunosc, la celelate editii nu am fost, deci nu am cum sa comentez. |
|||
Antonino vrea sa cante in duet cu artistii romani (INTERVIU VIDEO)
Pentru Antonino, castigarea Cerbului de Aur inseamna un prim pas catre o cariera muzicala de succes. |
|||
Antonino - Un ultimo brivido (Audio)
Antonino este interpretul care a facut senzatie la Cerbul de Aur 2009 gratie timbrul sau vocal mai special. |
|||
|
07 Septembrie 2009
Antonino: voce speciala din cauza unei malformatii (AUDIO)
Cerbul de Aur din acest an a fost castigat de un interpret care poseda o voce cu totul speciala. De altfel, lui Antonino chiar i se spune "cantaretul alb cu voce de ...> |
|||
|
06 Septembrie 2009
Antonino a castigat Cerbul de Aur
Italianul Antonino a castigator trofeul Cerbul de Aur duminica, 6 septembrie, in seara de Gala a evenimentului care a avut loc in Piata Sfatului din Brasov. < ...> |
|||
|
05 Septembrie 2009
Vama aduce 45 de tineri pe scena Cerbului de Aur
Tudor Chirila si colegii sai de la trupa Vama le vor oferi specatorilor din Piata Sfatului din Brasov un show inedit, ei fiind acompaniatipe scena Cerbului de Aur, i ...> |
|||
|
04 Septembrie 2009
Directia 5 vs Sistem: scandal la Cerbul de Aur
Samanta de scandal la Cerbul de Aur, dupa ce Marian Ionescu - liderul trupei Directia 5 - a declarat ca trupa Sistem nu a cantat live pe scena Cerbului, anunta Mediafax. |
|||
|
03 Septembrie 2009
Romanian Various Artists - We are the World - Golden Stag 2009
Deschiderea editiei din acest an a Cerbului de Aur a fost un bun prilej pentru unii dintre cei mai mari cantareti romani sa ii aduca un omagiu muzical celui care a fost Regele muzicii pop ...> |
|||
Delia Matache si-a demonstrat calitatile vocale la Cerbul de Aur
Concursul International Cerbul de Aur 2009 a debutat aseara pe ritmurile unora dintre cele mai cunoscute si indragite piese. Artistii romani au urcat pe scena pentru a interpreta coveruri d ...> |
|||
|