|
26 Ianuarie 2012
Ashton Kutcher se distreaza in Brazilia
Ashton Kutcher se distreaza de minune in Brazilia, in timp ce fosta sa sotie sufera pe un pat de spital din Los Angeles. |
|||
|
18 Noiembrie 2011
Demi Moore a anuntat ca divorteaza de Ashton Kutcher
Demi Moore a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca divorteaza de Ashton Kutcher, dupa sase ani de casnicie. |
|||
|
01 August 2011
Celebritati parasite in fata altarului
Isi anunta nuntile cu mult timp in urma si fac pregatiri de milioane de dolari. Totusi, nuntile celebritatilor nu sunt intotdeauna cele mai fericite momente.< ...> |
|||
|
03 Mai 2011
Vezi ce au purtat divele de la Hollywood la Gala Met (Galerie FOTO)
Gala Met de la New York este cea mai importanta noapte pentru lumea modei. |
|||
|
30 Noiembrie 2010
Demi Moore - 150.000 de dolari pe tratamentele de intretinere
Actrita Demi Moore investeste circa 150.000 de dolari pe an in tratamentele de intretinere faciala. |
|||
|
09 Aprilie 2010
Demi Moore: Am corpul pe care mi l-am dorit intotdeuna
Demi Moore a recunoscut, in sfarsit, ca in tot timpul vietii a fost obsedata de corpul ei, de modul in care arata, iar in momentul in care a decis sa nu isi mai corecteze defectele a realiz ...> |
|||
|
08 Septembrie 2009
Demi Moore - sexy in reclama parfumului Wanted (VIDEO)
Actrita Demi Moore nu isi arata varsta in reclama parfumului "Wanted" by Helena Rubinstein unde apare intr-o ipostaza sexy alaturi de un model masculin. |
|||
|
31 August 2009
Demi Moore: Nu mi-am facut operatii estetice
Actrita Demi Moore neaga vehement zvonurile potrivit carora si-ar fi aranjat corpul si fata pentru a arata mai tanara. Actrita in varsta de 46 de ani spune ca in 2003, inainte de aparitia sa sexy d ...> |
|||
|
21 Iulie 2009
Demi Moore, cu freza punk pe Twitter (VIDEO)
Ashton Kutcher si Demi Moore se distreaza dupa bunul plac pe site-ul de micro-blogging Twitter. Desi nu mai prezinta emisiunea Punk'd de doi ani, Ashton Kutcher se bucura de mare cautare pe Twitter, ...> |
|||
|
26 Mai 2009
Demi Moore, stirba pe Twitter
Demi Moore si sotul ei Ashton Kutcher nu ezita sa-si socheze fanii pe contul lor de Twitter. ...> |
|||
|