26 Ianuarie 2012

Ashton Kutcher se distreaza in Brazilia

Ashton Kutcher se distreaza in Brazilia

Ashton Kutcher se distreaza de minune in Brazilia, in timp ce fosta sa sotie sufera pe un pat de spital din Los Angeles.

Chiar in timp ce actrita era lua ...

18 Noiembrie 2011

Demi Moore a anuntat ca divorteaza de Ashton Kutcher

Demi Moore a anuntat ca divorteaza de Ashton Kutcher

Demi Moore a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca divorteaza de Ashton Kutcher, dupa sase ani de casnicie.

Actrita spune ca a luat aceasta decizie " ...

01 August 2011

Celebritati parasite in fata altarului

Celebritati parasite in fata altarului

Isi anunta nuntile cu mult timp in urma si fac pregatiri de milioane de dolari. Totusi, nuntile celebritatilor nu sunt intotdeauna cele mai fericite momente.< ...

03 Mai 2011

Vezi ce au purtat divele de la Hollywood la Gala Met (Galerie FOTO)

Vezi ce au purtat divele de la Hollywood la Gala Met (Galerie FOTO)

Gala Met de la New York este cea mai importanta noapte pentru lumea modei.

Tematica anului acesta a fost Alexander McQueen: Savage Beauty, iar divele d ...

30 Noiembrie 2010

Demi Moore - 150.000 de dolari pe tratamentele de intretinere

Demi Moore - 150.000 de dolari pe tratamentele de intretinere

Actrita Demi Moore investeste circa 150.000 de dolari pe an in tratamentele de intretinere faciala.

In urma acestor tratamente, actrita in varsta de 48 de ani scapa de ...

09 Aprilie 2010

Demi Moore: Am corpul pe care mi l-am dorit intotdeuna

Demi Moore: Am corpul pe care mi l-am dorit intotdeuna

Demi Moore a recunoscut, in sfarsit, ca in tot timpul vietii a fost obsedata de corpul ei, de modul in care arata, iar in momentul in care a decis sa nu isi mai corecteze defectele a realiz ...

08 Septembrie 2009

Demi Moore - sexy in reclama parfumului Wanted (VIDEO)

Demi Moore - sexy in reclama parfumului Wanted (VIDEO)

Actrita Demi Moore nu isi arata varsta in reclama parfumului "Wanted" by Helena Rubinstein unde apare intr-o ipostaza sexy alaturi de un model masculin.

Actrita in varsta de 4 ...

31 August 2009

Demi Moore: Nu mi-am facut operatii estetice

Demi Moore: Nu mi-am facut operatii estetice

Actrita Demi Moore neaga vehement zvonurile potrivit carora si-ar fi aranjat corpul si fata pentru a arata mai tanara. Actrita in varsta de 46 de ani spune ca in 2003, inainte de aparitia sa sexy d ...

21 Iulie 2009

Demi Moore, cu freza punk pe Twitter (VIDEO)

Demi Moore, cu freza punk pe Twitter (VIDEO)

Ashton Kutcher si Demi Moore se distreaza dupa bunul plac pe site-ul de micro-blogging Twitter. Desi nu mai prezinta emisiunea Punk'd de doi ani, Ashton Kutcher se bucura de mare cautare pe Twitter, ...

26 Mai 2009

Demi Moore, stirba pe Twitter

Demi Moore, stirba pe Twitter

Demi Moore si sotul ei Ashton Kutcher nu ezita sa-si socheze fanii pe contul lor de Twitter.

...
    Pagina 1 din 4  >  2 3 4  

Recomandari video

Red Hot Chili Peppers au lansat clipul interactiv Red Hot Chili Peppers au lansat clipul interactiv "Look Around" (Video)
Trupa americana Red Hot Chili Peppers a lansat primul videoclip interactiv din cariera, pentru a...
Deepside Deejays a lansat videoclipul Deepside Deejays a lansat videoclipul "Stay With Me Tonight" (Video)
Luni, 23 ianuarie a avut loc evenimentul de lansare al noului videoclip Deepside Deejays, intr-o...
Seal vrea sa ramana prieten cu Heidi Klum (VIDEO) Seal vrea sa ramana prieten cu Heidi Klum (VIDEO)
In ciuda durerii provocate de despartirea de sotia sa, modelul german Heidi Klum, Seal a...
Iata clipul piesei Iata clipul piesei "Perfect 2" semnat David Deejay (Video)
David Deejay si Nonis iti aduc imagini fierbinti direct de pe plaja in videoclipul piesei...
Alexandra Stan a pozat pentru FHM UK (Video) Alexandra Stan a pozat pentru FHM UK (Video)
Dupa ce a cucerit topurile internationale, artista Alexandra Stan a facut un pas inainte pentru...

Cele mai citite

1. Oana Zavoranu a plans in direct la tv. Afla ce probleme are!
  2. Oana Roman, luata la misto pe Facebook
  3. M.I.A. - gest obscen in finala Super Bowl (Video)
  4. Oana Zavoranu a ajuns din nou la spital
  5. Bianca Dragusanu nu se va impaca niciodata cu Catalin Botezatu
  6. Brad Pitt: Angelina inca e o 'fata rea'
  7. Andra isi mai doreste un copil
  8. Oficial, Kim Kardashian are cel mai sexy posterior din lume
  9. Vedete "rapite" de extraterestrii
  10. Ana Maria Ferentz s-a saturat de America

Galerii foto recente:

VEDETA SAPTAMANII

Johnny Depp Johnny Depp
Johnny Depp s-a nascut pe 9 iunie 1963 in Owensboro, Kentucky, USA. Parintii sai sunt John ...