16 Martie 2010

Kate Winslet s-a despartit de regizorul Sam Mendes

Kate Winslet s-a despartit de regizorul Sam Mendes

Kate Winslet, detinatoare a unui Oscar, obtinut in 2009 pentru rolul interpretat in pelicula The Reader, s-a despartit de cel de-al doilea sot, regizorul Sam Mendes, au anuntat avocatii cel ...

05 Martie 2010

Gina Pistol: I-am depasit in despartiri pe Adriana si Silviu Prigoana (VIDEO)

Gina Pistol: I-am depasit in despartiri pe Adriana si Silviu Prigoana (VIDEO)

Frumoasa Gina Pistol crede ca a reusit sa-i depaseasca la capitolul despartiri pe Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana.

Intr-un interviu acordat Stirilor ProTV, Gina Pisto ...

02 Martie 2010

Ilinca Vandici: Sunt o fata de calitate nu o panarama de doi bani

Ilinca Vandici: Sunt o fata de calitate nu o panarama de doi bani

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii Stele sub lupa de la Antena 2, s-a enervat rau de tot dupa ce presa mondena a publicat zvonul potrivit caruia fotbalistul Ciprian Marica ar fi parasit- ...

04 Februarie 2010

Baietii de la Hi-Q au aflat in direct ca nu mai au solista (VIDEO)

Baietii de la Hi-Q au aflat in direct ca nu mai au solista (VIDEO)

"Vreau sa declar ca Anya paraseste trupa Hi-Q in acest moment", a spus solista care a cantat in ultimii doi ani alaturi de Mihai Sturzu si Florin Grozea, in direct, ...

25 Ianuarie 2010

Angelina Jolie si Brad Pitt nu se despart

Angelina Jolie si Brad Pitt nu se despart

Nebunie mare in presa mondena pe seama zvonurilor potrivit carora relatia dintre Angelina Jolie si Brad Pitt este pe cale sa se incheie.

In week-end, presa britanica a titr ...

22 Decembrie 2009

Andreea Mantea: Nu ma impac cu Andrei (VIDEO)

Andreea Mantea: Nu ma impac cu Andrei (VIDEO)

Andreea Mantea spune ca nu exista sanse sa se mai impace cu fostul ei iubit, Andrei Tardea.

Desi s-a spus ca cei doi s-ar fi despartit din cauza scanda ...

11 Decembrie 2009

Andrei Tardea o vrea inapoi pe Andreea Mantea (VIDEO)

Andrei Tardea o vrea inapoi pe Andreea Mantea (VIDEO)

Andreea Mantea si Andrei Tardea s-au despartit. Si asta in conditiile in care nu cu mult timp in urma, cand iubitul ei a fost implicat in scandalul cu fosta sotie, A ...

26 Octombrie 2009

Mihai Bendeac: Mi-am pierdut increderea in femei

Mihai Bendeac: Mi-am pierdut increderea in femei

Mihai Bendeac si-a pierdut increderea in femei. Cel putin asa scrie pe blog cel care le ofera telespectatorilor Antenei 1 show-ul "In puii mei".

Actorul pare sa se fi desparti ...

31 August 2009

Noel Gallagher: Liam este un idiot

Noel Gallagher: Liam este un idiot

Noel Gallagher, cel care a parasit trupa Oasis, spune despre fratele sau Liam ca este un idiot si il ironizeaza pe acesta pentru pasiunea sa pentru moda.

Dupa concertul sus ...

18 August 2009

Mihai Bendeac lasa Mondenii pentru Antena 1

Mihai Bendeac lasa Mondenii pentru Antena 1

Mihai Bendeac paraseste momentan trupa Mondenii si pleaca la Antena 1. Stirea este confirmata pe blog-ul actorului.

In postul sau din jurul orei 15.00, Bendeac spune ca motive ...

Pagina 1 din 8  >  2 3 4 5 6  >> 

STORKATORUL DE JTIRI

Urmareste-l in format mare »

Ultimele galerii foto:

Editorial

Lupi moralisti printre pestii si curvele de la tv

Lupi moralisti printre pestii si curvele de la tv

"Multe dintre mimozele care apar zi de zi la tv ba asistente, ba multe din ele prezentatoare, ba iubite/neveste de miliardari sunt curve cu carte de munca" - scrie Bendeac pe blogul lui.

"Am ajuns sa upgradam ...

[mai mult]

VEDETA SAPTAMANII

Bobby McFerrin Bobby McFerrin
Celebrul om orchestra revine la Bucuresti pe 30 ianuarie cu un concert pe care il va ...

Recomandari - Top stiri

1. Serban Huidu catre Bendeac: Ai un caracter infect
  2. Dragos Bucurenci si Doru Todorut: primul duel de la Dansez pentru tine (VIDEO)
  3. Bomba sexi isi expune suncile - Storkatorul de jtiri
  4. Andreea Marin Banica si Stefan Banica vor lansa un cantec de leagan
  5. Whitney Houston nu se drogheaza
  6. Diana Dumitrescu este Marilyn Monroe intr-o reclama
  7. Lady GaGa - proces de 35 de milioane de dolari
  8. Ilinca Vandici - hatuita de un fost coleg? (VIDEO)
  9. Eu cand vreau sa fluier, fluier - proiectie in penitenciarul Craiova
  10. Cristina Rus a intrat in ultima luna de sarcina (VIDEO)

Aboneaza-te!

Stai la curent cu cele mai proaspete stiri despre vedete:
  1. Prin feed RSS
  2. Prin newsletter

VIDEO

Carcotasii comenteaza criza de ras a lui Gigi Becali si Adrian Porumboiu (VIDEO) Carcotasii comenteaza criza de ras a lui Gigi Becali si Adrian Porumboiu (VIDEO)
Carcotasii Serban Huidu si Mihai Gainusa vor comenta in editia din aceasta seara a emisiunii de...
Mihaela Radulescu - parada de moda in scopuri caritabile (VIDEO) Mihaela Radulescu - parada de moda in scopuri caritabile (VIDEO)
Mihaela Radulescu a reusit sa mobilizeze o sumedenie de vedete la evenimentul Style Up,...
Cornica Carcotasilor la 10 ani de la debut (VIDEO) Cornica Carcotasilor la 10 ani de la debut (VIDEO)
Cronica Carcotasilor marcheaza 10 ani de la debut cu o serie de emisiuni in care telespectatorii...
Mircea Badea il sfatuieste pe Gigi Becali sa intre in Academie (VIDEO) Mircea Badea il sfatuieste pe Gigi Becali sa intre in Academie (VIDEO)
Mircea Badea ii recomanda lui Gigi Becali sa urmeze modelul presedintelui Traian Basescu si sa...
Gina Pistol isi subtiaza buzele (VIDEO) Gina Pistol isi subtiaza buzele (VIDEO)
Frumoasa Gina Pistol a decis sa-si subtieze buzele, renuntand astfel la injectiile pe care si...