Secrete, stiri mondene vedete, interviuri
|
16 Martie 2010
Kate Winslet s-a despartit de regizorul Sam Mendes
Kate Winslet, detinatoare a unui Oscar, obtinut in 2009 pentru rolul interpretat in pelicula The Reader, s-a despartit de cel de-al doilea sot, regizorul Sam Mendes, au anuntat avocatii cel ...> |
|||
|
05 Martie 2010
Gina Pistol: I-am depasit in despartiri pe Adriana si Silviu Prigoana (VIDEO)
Frumoasa Gina Pistol crede ca a reusit sa-i depaseasca la capitolul despartiri pe Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana. |
|||
|
02 Martie 2010
Ilinca Vandici: Sunt o fata de calitate nu o panarama de doi bani
Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii Stele sub lupa de la Antena 2, s-a enervat rau de tot dupa ce presa mondena a publicat zvonul potrivit caruia fotbalistul Ciprian Marica ar fi parasit- ...> |
|||
|
04 Februarie 2010
Baietii de la Hi-Q au aflat in direct ca nu mai au solista (VIDEO)
"Vreau sa declar ca Anya paraseste trupa Hi-Q in acest moment", a spus solista care a cantat in ultimii doi ani alaturi de Mihai Sturzu si Florin Grozea, in direct, ...> |
|||
|
25 Ianuarie 2010
Angelina Jolie si Brad Pitt nu se despart
Nebunie mare in presa mondena pe seama zvonurilor potrivit carora relatia dintre Angelina Jolie si Brad Pitt este pe cale sa se incheie. |
|||
|
22 Decembrie 2009
Andreea Mantea: Nu ma impac cu Andrei (VIDEO)
Andreea Mantea spune ca nu exista sanse sa se mai impace cu fostul ei iubit, Andrei Tardea. |
|||
|
11 Decembrie 2009
Andrei Tardea o vrea inapoi pe Andreea Mantea (VIDEO)
Andreea Mantea si Andrei Tardea s-au despartit. Si asta in conditiile in care nu cu mult timp in urma, cand iubitul ei a fost implicat in scandalul cu fosta sotie, A ...> |
|||
|
26 Octombrie 2009
Mihai Bendeac: Mi-am pierdut increderea in femei
Mihai Bendeac si-a pierdut increderea in femei. Cel putin asa scrie pe blog cel care le ofera telespectatorilor Antenei 1 show-ul "In puii mei". |
|||
|
31 August 2009
Noel Gallagher: Liam este un idiot
Noel Gallagher, cel care a parasit trupa Oasis, spune despre fratele sau Liam ca este un idiot si il ironizeaza pe acesta pentru pasiunea sa pentru moda. |
|||
|
18 August 2009
Mihai Bendeac lasa Mondenii pentru Antena 1
Mihai Bendeac paraseste momentan trupa Mondenii si pleaca la Antena 1. Stirea este confirmata pe blog-ul actorului. |
|||
|