|
22 Noiembrie 2011
Celia nu vrea sa pozeze goala
Celia nu are de gand sa pozeze vreodata nud pentru o revista pentru barbati. |
|||
|
26 Aprilie 2011
Lady Gaga: Ma simt ca un copil ratat (Video)
Lady Gaga a dezvaluit ca, in ciuda celebritatii, inca mai are momente in care se simte 'ca un copil ratat'. |
|||
|
31 Martie 2011
Colin Farrell ar fi avut o relatie cu Elizabeth Taylor
La 34 de ani, Colin Farrell este considerat un Casanova modern. El a ajuns in patul mai multor vedete de la Hollywood, dintre care Angelina Jolie, Britney Spears, Na ...> |
|||
|
04 Martie 2011
Irina Columbeanu: Vreau sa-mi cumpar alta mama (Video)
Irinel Columbeanu a postat pe Youtube atat un filmulet cu o inregistrare a unei conversatii cu soacra sa, cat si o discutie purtata cu micuta Irina. |
|||
|
24 Februarie 2011
Dana Rogoz - Am vrut sa fiu o mama tanara
Dana Rogoz sustine ca si-a dorit sa fie o mama tanara si ca la 18 ani se gandea sa faca un copil pana la terminarea facultatii. |
|||
|
07 Decembrie 2010
Corina Chiriac - Nu am avut timp sa fac copii
Cantareata Corina Chiriac a declarat la postul de radio Europa FM ca nu a avut timp sa faca sau sa creasca copii. |
|||
|
30 Noiembrie 2010
Catalin Botezatu - Mi-e greu sa ma port ca un tata
Catalin Botezatu a declarat ca ii este greu sa se poarte ca un tata si sa se apropie de fiul sau, mai ales ca acesta nu mai este un copil. |
|||
|
29 Noiembrie 2010
Catalin Botezatu - Sunt mandru de fiul meu indiferent cine ar fi (VIDEO)
Catalin Botezatu nu a dorit sa confirme stirea aparuta azi in ziarul National, stire potrivit careia ar fi recunoscu faptul ca Andrei Iordache este fiul sau. |
|||
Ramona Badescu - Atunci cand ma indragostesc, o fac bine
Ramona Badescu nu vorbeste prea mult despre relatiile sale, iar atunci cand o face are mare grija ce spune. |
|||
Oana Cuzino vorbeste despre hormonul care ne orbeste in dragoste
Oana Cuzino este vedeta unui pictorial senzual realizat pentru revista The One. |
|||
|