Secrete, stiri mondene vedete, interviuri
|
02 Martie 2010
Elan Schwartzenberg: Mihaela m-a agatat intr-o discoteca
Fostul sot al Mihaelei Radulescu, Elan Schwartzenberg, a povestit intr-un interviu acordat unei reviste pentru adulti cum a decurs prima intalnire dintre el si mama baiatului sau. Elan a ma ...> |
|||
|
26 Februarie 2010
Catalin Botezatu a plans la Happy Hour (VIDEO)
Catalin Botezatu a plans la emisiunea Happy Hour de joi de la ProTV cand a vorbit despre Bianca Dragusanu, despre presupusul fiu al sau si despre mizeriile care se scriu in presa despre el. ...> |
|||
|
11 Februarie 2010
Ion Lucian: Ne meritam conducatorii (VIDEO)
Maestrul Ion Lucian s-a aratat dezamagit de modul in care sunt respectate valorile in Romania. |
|||
|
09 Februarie 2010
Ion Lucian: Mi s-a amputat jumatate din salariu (VIDEO)
Maestrul Ion Lucian intregeste lista marilor valori romanesti care sufera din cauza deciziilor politico-administrative dupa o cariera-maraton. |
|||
|
08 Februarie 2010
Teo Trandafir: Nu pot inca sa-i spun unui cretin ca e cretin
Teo Trandafir spune ca desi exista persoane care inca o acuza pe nedrept pe bloguri ca mai aduce manelisti in emisiuni, nu poate sa adopte stilul bunului ei prieten Mircea Badea s ...> |
|||
Johnny Raducanu traieste dintr-o pensie de 429 de RON pe luna
Maestrul Johnny Raducanu traieste singur intr-o garsoniera si supravietuieste cu o pensie de 429 de lei pe luna. |
|||
|
29 Ianuarie 2010
Simona Patruleasa: Prima data am zis te iubesc la 17 ani
Simona Patruleasa a trait prima poveste de dragoste la 17 ani. Vedeta a recunoscut ca la acea varsta a spus pentru prima data "te iubesc". |
|||
Cristian Tantareanu - se pare ca am sanse sa scap de cancer
Omul de afaceri Cristian Tantareanu sustine ca exista mari sanse sa scape de boala necrutatoare de care sufera: cancer de colon. |
|||
|
27 Ianuarie 2010
Adrian Enache: Iuliana este un fel de Ioana d'Arc (VIDEO)
Cantaretul Adrian Enache a vorbit pentru prima data despre viata sa privata si despre cei 14 ani in care a dus o viata duplicitara. |
|||
|
22 Ianuarie 2010
Mihaela Radulescu: Casnicia cu Stefan este o amintire frumoasa
Mihaela Radulescu a declarat la Europa FM ca mariajul ei cu Stefan Banica este o "amintire frumoasa", in ciuda faptului ca acum doi ani, la emisiunea Rai da Buni de la Antena 2, v ...> |
|||
|