01 Aprilie 2011

Cameron Diaz - despre Justin Timberlake si secretul picioarelor ei sexy

Cameron Diaz - despre Justin Timberlake si secretul picioarelor ei sexy

Cameron Diaz si Justin Timberlake s-au despartit in 2007, dupa aproape 4 ani de relatie. Acum, dupa ce cei doi s-au reintalnit pe platourile de filmare pentru comedi ...

31 Martie 2011

Elizabeth Taylor: Sunt o alcoolica si o drogata

Elizabeth Taylor: Sunt o alcoolica si o drogata

Dupa moartea actritei, saptamana trecuta, din ce in ce mai multe detalii despre viata sa privata sunt facute publice.

Una dintre intrebarile despre con ...

11 Martie 2011

Razboaie intre vedete intr-o carte incendiara

Razboaie intre vedete intr-o carte incendiara

Jurnalistul Neil Strauss a luat la intrebari vedetele pentru cea mai noua carte a sa. Neil Strauss, un expert in cultura pop, a reusit sa afle cele mai ascunse secret ...

22 Februarie 2011

Corina Caragea a cazut pe scari inaintea debutului la ProTV

Corina Caragea a cazut pe scari inaintea debutului la ProTV

Corina Caragea a cazut pe scari inaintea debutului sau in televiziune. Vedeta ProTV a vorbit despre aceasta cazatura la emisiunea Week-end cu Monica Dascalu de la Pro TV International.
< ...

16 Decembrie 2010

Dana Savuica - sunt femeia unui singur barbat

Dana Savuica - sunt femeia unui singur barbat

Dana Savuica se declara femeia unui singur barbat si spune ca sotul ei este cel care i-a "rapit" fecioria.

Intr-un interviu acordat echipei emisiunii Drept la tinta de la ...

13 Decembrie 2010

Salma Hayek - am locuit ilegal in Statele Unite

Salma Hayek - am locuit ilegal in Statele Unite

Actrita Salma Hayek a declarat ca pentru o perioada de timp a locuit ilegal in Statele Unite.

Ea a stat insa linistita pentru ca nu si-a dat seama ca viza ii expirase. "Am lo ...

07 Decembrie 2010

Jojo - Sunt incurabil de romantica

Jojo - Sunt incurabil de romantica

Catalina Grama (Jojo) sustine ca este o romantica incurabila. Intr-un interviu acordat pentru numarul lunii decembrie al revistei InStyle, Jojo vorbeste despre filmul Nasa - care se va lans ...

29 Noiembrie 2010

Andreea Esca - Alex ma sustine enorm

Andreea Esca - Alex ma sustine enorm

Andreea Esca este mandra de sotul ei si spune ca Alexandre Eram este "un om minunat pe care ma bucur ca l-am intalnit".

In interviul acordat revistei ProTV Magazin, Andreea ...

25 Noiembrie 2010

Roxana Paraschivoiu isi cauta iubit (VIDEO)

Roxana Paraschivoiu isi cauta iubit (VIDEO)

Roxana Paraschivoiu, prezentatoarea de la D-Paparazzi, invitata ieri in emisiunea Drept la tinta, prezentata de Madalin Ionescu, a dezvaluit ca, in acest moment nu are un iubit.
< ...

Ramona Badescu: Nu am avut niciodata un iubit roman (Video)

Ramona Badescu: Nu am avut niciodata un iubit roman (Video)

Ramona Badescu a declarat ca nu a avut niciodata un iubit roman. Invitata in platoul emisiunii Agentul VIP de la Antena 2, Ramona Badescu a spus ca in adolescenta visa sa se casatoreasca virgi ...

Pagina 1 din 6  >  2 3 4 5 6  >> 

Recomandari video

Red Hot Chili Peppers au lansat clipul interactiv Red Hot Chili Peppers au lansat clipul interactiv "Look Around" (Video)
Trupa americana Red Hot Chili Peppers a lansat primul videoclip interactiv din cariera, pentru a...
Deepside Deejays a lansat videoclipul Deepside Deejays a lansat videoclipul "Stay With Me Tonight" (Video)
Luni, 23 ianuarie a avut loc evenimentul de lansare al noului videoclip Deepside Deejays, intr-o...
Seal vrea sa ramana prieten cu Heidi Klum (VIDEO) Seal vrea sa ramana prieten cu Heidi Klum (VIDEO)
In ciuda durerii provocate de despartirea de sotia sa, modelul german Heidi Klum, Seal a...
Iata clipul piesei Iata clipul piesei "Perfect 2" semnat David Deejay (Video)
David Deejay si Nonis iti aduc imagini fierbinti direct de pe plaja in videoclipul piesei...
Alexandra Stan a pozat pentru FHM UK (Video) Alexandra Stan a pozat pentru FHM UK (Video)
Dupa ce a cucerit topurile internationale, artista Alexandra Stan a facut un pas inainte pentru...

Cele mai citite

1. Oana Zavoranu a plans in direct la tv. Afla ce probleme are!
  2. Oana Roman, luata la misto pe Facebook
  3. Oana Zavoranu a ajuns din nou la spital
  4. Bianca Dragusanu nu se va impaca niciodata cu Catalin Botezatu
  5. M.I.A. - gest obscen in finala Super Bowl (Video)
  6. Brad Pitt: Angelina inca e o 'fata rea'
  7. Vedete "rapite" de extraterestrii
  8. Bianca Dragusanu l-a scos din minti pe Botezatu. Afla de ce!
  9. Andra isi mai doreste un copil
  10. Oficial, Kim Kardashian are cel mai sexy posterior din lume

Galerii foto recente:

VEDETA SAPTAMANII

Johnny Depp Johnny Depp
Johnny Depp s-a nascut pe 9 iunie 1963 in Owensboro, Kentucky, USA. Parintii sai sunt John ...