|
01 Aprilie 2011
Cameron Diaz - despre Justin Timberlake si secretul picioarelor ei sexy
Cameron Diaz si Justin Timberlake s-au despartit in 2007, dupa aproape 4 ani de relatie. Acum, dupa ce cei doi s-au reintalnit pe platourile de filmare pentru comedi ...> |
|||
|
31 Martie 2011
Elizabeth Taylor: Sunt o alcoolica si o drogata
Dupa moartea actritei, saptamana trecuta, din ce in ce mai multe detalii despre viata sa privata sunt facute publice. |
|||
|
11 Martie 2011
Razboaie intre vedete intr-o carte incendiara
Jurnalistul Neil Strauss a luat la intrebari vedetele pentru cea mai noua carte a sa. Neil Strauss, un expert in cultura pop, a reusit sa afle cele mai ascunse secret ...> |
|||
|
22 Februarie 2011
Corina Caragea a cazut pe scari inaintea debutului la ProTV
Corina Caragea a cazut pe scari inaintea debutului sau in televiziune. Vedeta ProTV a vorbit despre aceasta cazatura la emisiunea Week-end cu Monica Dascalu de la Pro TV International. |
|||
|
16 Decembrie 2010
Dana Savuica - sunt femeia unui singur barbat
Dana Savuica se declara femeia unui singur barbat si spune ca sotul ei este cel care i-a "rapit" fecioria. |
|||
|
13 Decembrie 2010
Salma Hayek - am locuit ilegal in Statele Unite
Actrita Salma Hayek a declarat ca pentru o perioada de timp a locuit ilegal in Statele Unite. |
|||
|
07 Decembrie 2010
Jojo - Sunt incurabil de romantica
Catalina Grama (Jojo) sustine ca este o romantica incurabila. Intr-un interviu acordat pentru numarul lunii decembrie al revistei InStyle, Jojo vorbeste despre filmul Nasa - care se va lans ...> |
|||
|
29 Noiembrie 2010
Andreea Esca - Alex ma sustine enorm
Andreea Esca este mandra de sotul ei si spune ca Alexandre Eram este "un om minunat pe care ma bucur ca l-am intalnit". |
|||
|
25 Noiembrie 2010
Roxana Paraschivoiu isi cauta iubit (VIDEO)
Roxana Paraschivoiu, prezentatoarea de la D-Paparazzi, invitata ieri in emisiunea Drept la tinta, prezentata de Madalin Ionescu, a dezvaluit ca, in acest moment nu are un iubit. |
|||
Ramona Badescu: Nu am avut niciodata un iubit roman (Video)
Ramona Badescu a declarat ca nu a avut niciodata un iubit roman. Invitata in platoul emisiunii Agentul VIP de la Antena 2, Ramona Badescu a spus ca in adolescenta visa sa se casatoreasca virgi ...> |
|||
|