Secrete, stiri mondene vedete, interviuri
|
12 Februarie 2010
Ilie Nastase divorteaza
Fostul mare tenismen Ilie Nastase si sotia lui, Amalia, au decis sa divorteze, dupa 7 ani de casnicie. |
|||
|
12 Decembrie 2009
Angela Gheorghiu nu mai divorteaza (VIDEO)
Soprana romana Angela Gheorghiu a anuntat ca nu mai divorteaza de sotul ei, tenorul Roberto Alagna. |
|||
|
29 Octombrie 2009
Catalin Crisan: Lucia nu merita numele meu (VIDEO)
Cantaretul Catalin Crisan a vorbit pentru prima data despre motivele care au dus la divortul de sotia lui Lucia. |
|||
|
28 Octombrie 2009
Adrian Enache a divortat (VIDEO)
Cantaretul Adrian Enache a divortat in sfarsit de sotia alaturi de care a trait timp de 14 ani. |
|||
|
15 Septembrie 2009
Lucia Crisan: Caut sa ma mut cu cei doi copii ai mei (VIDEO)
Lucia Crisan - sotia cantaretului Catalin Crisan - sustine ca nu mai exista sanse de redresare a mariajului lor. |
|||
|
25 Februarie 2009
Mihaela Radulescu: Mi-e rusine sa fiu numita vedeta printre atatea prostituate
Mihaela Radulescu vorbeste pentru prima data despre divortul sau de Elan Schwartzenberg si lanseaza un atac dur la adresa tabloidului Libertatea pe care l-a reclamat la CEDO. ...> |
|||
|
15 Decembrie 2008
Madonna si Guy Ritchie, divort de 60 de milioane de lire sterline
Madonna ii va plati lui Guy Ritchie, in urma divortului, o suma ametitoare, estimata intre 50 si 60 de milioane de lire sterline (intre 76 si 92 de milioane de dolari). ...> |
|||
|
05 Decembrie 2008
Thierry Henry, divort de 8 milioane de lire
Fotbalistul Thierry Henry a ajuns la o intelegere de divort cu fosta sotie, modelul Claire Merry, in valoare de 8 milione de lire. Claire, 27 de ani, si-a informat prietenii ca intelegerea financiara ...> |
|||
|