|
21 Februarie 2011
Eu cand vreau sa fluier, fluier – favoritul Galei Premiilor Gopo
Filmul Eu cand vreau sa fluier, fluier – in regia lui Florin Serban – domina detasat lista nominalizarilor Premiilor Gopo din acest an. |
|||
|
21 Ianuarie 2011
Eu cand vreau sa fluier, fluier a ratat nominalizarea la Oscar
Filmul Eu cand vreau sa fluier, fluier - care a reprezentat propunerea Romaniei pentru premiile Oscar la categoria "Cel mai bun film strain" - nu a reusit sa intre pe lista celor noua filme ...> |
|||
|
05 Ianuarie 2011
Eu cand vreau sa fluier, fluier - elogiat in New York Times
Filmul Eu cand vreau sa fluier, fluier - in regia lui Florin Serban este considerat a fi "un exemplu de cinematografie realista" in editia de marti a ziarului New York Times, anunta Agentia Me ...> |
|||
|
08 Noiembrie 2010
George Pistereanu - in cursa pentru Cel mai bun actor European
Actorul Georgre Pistereanu din filmul "Eu cand vreau sa fluier", fluier a fost nominalizat la categoria "Cel mai bun actor" la editia din acest an a Premiilor Academiei Europene de Film. |
|||
|
11 Octombrie 2010
Eu cand vreau sa fluier, fluier - nominalizat la Premiile Academiei Europene de Film
Reprezentantii Academiei Europene de Film au anuntat nominalizarile pentru Premiu FIRPRESCI la categoria European Discovery de anul acesta, pe lista aflandu-se si filmul Eu cand vreau sa fl ...> |
|||
|
09 Septembrie 2010
Eu cand vreau sa fluier, fluier - selectat pentru Premiile Academiei Europene de Film
Filmul Eu cand vreau sa fluier, fluier - in regia lui Florin Serban - se afla pe lista celor 46 de filme care vor fi luate in calcul pentru intocmirea nominalizarilor celei de-a 23-a editii a ...> |
|||
|
03 Septembrie 2010
Eu cand vreau sa fluier, fluier - premiera in Statele Unite
Filmul Eu cand vreau sa fluier, fluier va avea premiera americana la Festivalul International de Film de la Telluride din Statele Unite. |
|||
|
16 August 2010
Eu cand vreau sa fluier, fluier - propunerea Romaniei la Oscar
Filmul Eu cand vreau sa fluier, fluier - in regia lui Florin Serban - este propunerea Romaniei pentru premiile Oscar de anul viitor la categoria "cel mai bun film strain", anunta site-ul Anten ...> |
|||
|
15 Aprilie 2010
Ursu din Eu cand vreau sa fluier, fluier - retinut pentru furt (VIDEO)
Papan Chilibar - interpretul personajului Ursu din filmul "Eu cand vreau sa fluier, fluier" - a fost retinut de politie fiind acuzat de furt calificat, anunta Stirile ProTV. |
|||
|
12 Aprilie 2010
Eu cand vreau sa fluier, fluier - cel mai bun thriller la Beaunne
Filmul Eu cand vreau sa fluier, fluier - in regia lui Florin Serban a fost desemnat "cel mai bun film al sectiunii New Blood" din cadrul Festivalului International ...> |
|||
|