|
08 Februarie 2012
Gina Pistol, din nou singura
Chiar daca este cotata ca una dintre cele mai frumoase femei din Romania, Gina Pistol este singura. Frumoasa blonda s-a despartit ...>
|
|||
|
05 Decembrie 2011
Andreea Esca si Mihaela Radulescu apar in noul clip Taxi
Videoclipul celei mai noi piese Taxi, "NonStop", un featuring cu Razvan si Dani, a avut premiera in aceasta dimineata la emisiunea "Neatza cu Razvan si Dani" de la Ant ...> |
|||
|
17 Noiembrie 2011
Gina Pistol da lectii de educatie sexuala
Studentii din caminul bucurestean Regie au avut parte de o surpriza pe care nu o vor uita prea curand. |
|||
|
13 Octombrie 2010
Gina Pistol in Iubire si onoare
Sarpe (Razvan Fodor) devine iubitul Ginei Florescu (Gina Pistol) pentru a o face geloasa pe Ilinca, in episodul de joi, 14 octombrie, al telenovelei "Iubire si onoare", difuzat de la 20.3 ...> |
|||
|
17 Septembrie 2010
Gina Pistol - Parcursul meu a fost influentat de noroc
Frumoas Gina Pistol nu crede ca succesul tine neaparat de orasul in care te nasti, ci mai degraba de noroc. |
|||
|
16 Septembrie 2010
Gina Pistol - am renuntat la alimentele care imi fac rau (VIDEO)
Frumoasa Gina Pistol a renuntat la alimentele care fac rau, precum dulciuri sau prajeli si a inceput sa consume mai mult fructe si legume. |
|||
|
25 August 2010
Gina Pistol - Sunt o persoana sarmanta
Gina Pistol se considera o persoana sarmanta si spune ca frumusetea izvoraste din interior. |
|||
|
16 August 2010
Top 5 vedete buzate din Romania (VIDEO)
Marinela Nitu conduce detasat in topul buzatelor din Romania. Echipa matinalului de vara de la Antena 1 a realizat un top 5 al celor mai buzate vedete autohtone tinand cont de cantitatea de ru ...> |
|||
|
12 August 2010
Gina Pistol va defila pentru Versace, in premiera in Romania
Versace Collection a fost importat oficial in Romania de catre Posh Market, alaturandu-se astfel colectiei de branduri aduse de boutique-ul de design, care& ...> |
|||
|
13 Iulie 2010
Gina Pistol - semi topless pe coperta revistei FHM (VIDEO)
Gina Pistol a realizat un nou pictorial sexy pentru numarul lunii iulie-august al revistei FHM. |
|||
|