|
27 Ianuarie 2012
Holograf a lansat videoclipul "Nu mai e timp" (Video)
Formatia Holograf a lansat azi videoclipul piesei interpretate alaturi de soprana Angela Gheorghiu, "Nu mai e timp". |
|||
|
13 Mai 2011
|
|||
|
24 Martie 2011
Dan Bittman - Imi place Inna foarte mult
Dan Bittman este foarte afectat de evenimente din Japonia si isi doreste sa infieze unul sau chiar doi copii de acolo si crede ca ceea ce s-a intamplat este doar inceputul unui dezastru. |
|||
|
21 Martie 2011
Holograf canta in Garajul Europa FM
Trupa Holograf se pregateste de un concert cu totul si cu totul special! Miercuri, 23 martie, incepand cu ora 19:30, Europa FM si George Zafiu invita publicul la un concert Holograf, Live I ...> |
|||
|
15 Februarie 2011
Holograf - Doar o viata nu-mi ajunge sa iubesc (Videoclip unplugged)
In urma concertelor "Patria Holograf", ce au avut loc in luna noiembrie a anului trecut, trupa Holograf continua seria lansarilor videoclipurilor unplugged. |
|||
|
26 Octombrie 2010
Loredana cere 10.000 de euro la petrecerile private
Loredana are cel mai mare onorariu din Romania pentru petrecerile private, arata site-ul impresaronline.ro. |
|||
|
10 Octombrie 2010
Dan Bittman: Am avut cereri in casatorie
Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a explicat intr-un interviu de ce nu s-a casatorit pana acum, desi a avut cereri in casatorie. |
|||
|
30 Septembrie 2010
Holograf - unplugged la Cinema Patria
Dupa 14 ani de la celebrul "69% Unplugged", a venit vremea ca Holograf sa sustina un nou spectacol in care acusticul va inlocui electricul. |
|||
|
01 Septembrie 2010
Holograf sustin campania Let's Do It, Romania (VIDEO)
Dupa Smiley, Leonard Doroftei si Adrian Despot, Holograf se alatura proiectului Let's Do It, Romania si ii invita pe toti romanii la curatenia generala de pe 25 septembrie. < ...> |
|||
|
15 Aprilie 2010
Dan Bittman si-a donat salariul de consilier
Dan Bittman si-a tinut promisiunea facuta in momentul in care a acceptat functia de consilier al ministrului de finante si si-a donat toate salariile unor familii care aveau nevoie de bani. ...> |
|||
|