27 Ianuarie 2012

Holograf a lansat videoclipul "Nu mai e timp" (Video)

Holograf a lansat videoclipul

Formatia Holograf a lansat azi videoclipul piesei interpretate alaturi de soprana Angela Gheorghiu, "Nu mai e timp".

Single-ul a avut premiera in urma cu ...

13 Mai 2011

Valentin Dinu canta cu Holograf

Valentin Dinu canta cu Holograf

Desi a pierdut marele premiul oferit de emisiunea "Romanii au Talent", Valentin Dinu, ocupantul; locului al treilea va canta cu trupa Holograf, anunta

24 Martie 2011

Dan Bittman - Imi place Inna foarte mult

Dan Bittman - Imi place Inna foarte mult

Dan Bittman este foarte afectat de evenimente din Japonia si isi doreste sa infieze unul sau chiar doi copii de acolo si crede ca ceea ce s-a intamplat este doar inceputul unui dezastru.

21 Martie 2011

Holograf canta in Garajul Europa FM

Holograf canta in Garajul Europa FM

Trupa Holograf se pregateste de un concert cu totul si cu totul special! Miercuri, 23 martie, incepand cu ora 19:30, Europa FM si George Zafiu invita publicul la un concert Holograf, Live I ...

15 Februarie 2011

Holograf - Doar o viata nu-mi ajunge sa iubesc (Videoclip unplugged)

Holograf - Doar o viata nu-mi ajunge sa iubesc (Videoclip unplugged)

In urma concertelor "Patria Holograf", ce au avut loc in luna noiembrie a anului trecut, trupa Holograf continua seria lansarilor videoclipurilor unplugged.

Dupa "Inima ...

26 Octombrie 2010

Loredana cere 10.000 de euro la petrecerile private

Loredana cere 10.000 de euro la petrecerile private

Loredana are cel mai mare onorariu din Romania pentru petrecerile private, arata site-ul impresaronline.ro.

Diva cere nu mai putin de 10.000 de euro pentru o petrecere priv ...

10 Octombrie 2010

Dan Bittman: Am avut cereri in casatorie

Dan Bittman: Am avut cereri in casatorie

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a explicat intr-un interviu de ce nu s-a casatorit pana acum, desi a avut cereri in casatorie.

30 Septembrie 2010

Holograf - unplugged la Cinema Patria

Holograf - unplugged la Cinema Patria

Dupa 14 ani de la celebrul "69% Unplugged", a venit vremea ca Holograf sa sustina un nou spectacol in care acusticul va inlocui electricul.

Pe 25 si ...

01 Septembrie 2010

Holograf sustin campania Let's Do It, Romania (VIDEO)

Holograf sustin campania Let's Do It, Romania (VIDEO)

Dupa Smiley, Leonard Doroftei si Adrian Despot, Holograf se alatura proiectului Let's Do It, Romania si ii invita pe toti romanii la curatenia generala de pe 25 septembrie.

< ...
15 Aprilie 2010

Dan Bittman si-a donat salariul de consilier

Dan Bittman si-a donat salariul de consilier

Dan Bittman si-a tinut promisiunea facuta in momentul in care a acceptat functia de consilier al ministrului de finante si si-a donat toate salariile unor familii care aveau nevoie de bani. ...

Pagina 1 din 3  >  2 3  

Recomandari video

Red Hot Chili Peppers au lansat clipul interactiv Red Hot Chili Peppers au lansat clipul interactiv "Look Around" (Video)
Trupa americana Red Hot Chili Peppers a lansat primul videoclip interactiv din cariera, pentru a...
Deepside Deejays a lansat videoclipul Deepside Deejays a lansat videoclipul "Stay With Me Tonight" (Video)
Luni, 23 ianuarie a avut loc evenimentul de lansare al noului videoclip Deepside Deejays, intr-o...
Seal vrea sa ramana prieten cu Heidi Klum (VIDEO) Seal vrea sa ramana prieten cu Heidi Klum (VIDEO)
In ciuda durerii provocate de despartirea de sotia sa, modelul german Heidi Klum, Seal a...
Iata clipul piesei Iata clipul piesei "Perfect 2" semnat David Deejay (Video)
David Deejay si Nonis iti aduc imagini fierbinti direct de pe plaja in videoclipul piesei...
Alexandra Stan a pozat pentru FHM UK (Video) Alexandra Stan a pozat pentru FHM UK (Video)
Dupa ce a cucerit topurile internationale, artista Alexandra Stan a facut un pas inainte pentru...

Cele mai citite

1. Oana Zavoranu a plans in direct la tv. Afla ce probleme are!
  2. Oana Roman, luata la misto pe Facebook
  3. M.I.A. - gest obscen in finala Super Bowl (Video)
  4. Oana Zavoranu a ajuns din nou la spital
  5. Bianca Dragusanu nu se va impaca niciodata cu Catalin Botezatu
  6. Brad Pitt: Angelina inca e o 'fata rea'
  7. Andra isi mai doreste un copil
  8. Oficial, Kim Kardashian are cel mai sexy posterior din lume
  9. Vedete "rapite" de extraterestrii
  10. Ana Maria Ferentz s-a saturat de America

Galerii foto recente:

VEDETA SAPTAMANII

Johnny Depp Johnny Depp
Johnny Depp s-a nascut pe 9 iunie 1963 in Owensboro, Kentucky, USA. Parintii sai sunt John ...