|
27 Decembrie 2010
Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc au ajuns la spital
Ion Ion Tiriac si sotia acestuia, Ileana Lazariuc, au ajuns, luni, la spital, dupa ce s-au intoxicat cu clor intr-o piscina din Poiana Brasov. |
|||
|
29 Iulie 2010
Anastasia Lazariuc - Ileana nu a vrut sa cante
Cantareata Anastasia Lazariuc a declarat ca fiica ei - Ileana - nu si-a dorit o cariera muzicala. |
|||
|
30 Octombrie 2009
Ion Ion Tiriac a scapat de dosarul Cocaina pentru Vip-uri
Ion Ion Tiriac a scapat in sfarsit de dosarul "Cocaina pentru VIP-uri". Potrivit Observatorului Antenei 1, fiul omului de afaceri Ion Tiriac a fost gasit nevinovat, judecatorii conluzionand ...> |
|||
|
31 August 2009
Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc - nunta secreta
Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc au dejucat planurile presei si s-au casatorit cu o zi mai devreme decat fusese anuntat initial. Cei doi si-au unit destinele la o biserica de langa Calarasi, ei pr ...> |
|||
|
28 August 2009
Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc - nunta cu 300 de invitati (VIDEO)
Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc se casatoresc duminica aceasta. Potrivit Observatorului Antenei 1, la nunta vor participa circa 300 de invitati. Printre invitatii celor doi miri se numara si doua ...> |
|||
|
21 Iunie 2009
Ileana Lazariuc a nascut la Paris (Video)
Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc au devenit parinti pentru a doua oara. Vineri, 19 iunie, Ileana Lazariuc a nascut la Paris un baietel, care a cantarit 3 kilograme. ...> |
|||
|
11 Aprilie 2008
Lucian Viziru vorbeste despre scenele nud cu Ileana Lazariuc
Cu putin timp inaintea premierei filmului “Supravietuitorul”, regizat de Sergiu Nicolaescu, am stat de vorba cu Lucian Viziru, interpretul personajului Cristian Vasile, unul dintre cei m ...> |
|||
|
10 Aprilie 2008
Supravietuitorul, ultimul cartus al lui Sergiu Nicolaescu
"Nu cred ca mai fac vreun comisar. L-am vazut si acum si cred ca e bines a-l opresc", a declarat Sergiu Nicolaescu dupa proiectia de presa a filmului "Supravietuitorul" care a avut loc joi, 10 apr ...> |
|||
|
08 Aprilie 2008
Ileana Lazariuc vine la premiera filmului "Supravietuitorul"
La sfarsitul saptamanii, Ileana Lazariuc va veni in tara special pentru premiera filmului "Supravietuitorul", in regia lui Sergiu Nicolaescu. In cazul Ilenei, este prima venire in Romania de c ...> |
|||
|
03 Aprilie 2008
Sergiu Nicolaescu: "Putin cam sus. Am imbatranit!"
Incepand din 11 aprilie, odata cu lansarea filmului "Supravietuitorul", in regia lui Sergiu Nicolaescu, folclorul iscat in jurul Comisarului Moldovan se va imbogati cu inca o replica. ...> |
|||
|