|
24 August 2011
Andreea Perju a intrat la Facultatea de Arte cu nota 9
Andreea Perju, frumoasa actrita cunoscuta publicului datorita rolului Vera din "Fetele Marinarului" si a aparitiei, alaturi de Mihai Bendeac, in serialul "In puii mei" ...> |
|||
|
14 Aprilie 2011
Bendeac intra in pielea lui Gadea, Badea, Ciutacu si Stan
Talentatul actor de la "In puii mei" a mai cucerit trei personaje, de data aceasta din televiziune. Dupa ce l-a interpretat in repetate randuri pe Mircea Badea, Mi ...> |
|||
|
05 Aprilie 2011
Actritele din In puii mei nu au voie sa fie indragostite de Bendeac
Producatorii super show-ului In puii mei, difuzat de Antena 1 in fiecare sambata de la 20.20, le-a testat timp de mai multe luni pe actritele care incepand cu acest sezon, sunt titulare in ...> |
|||
|
10 Martie 2011
In puii mei revine la Antena 1
Din 12 martie, comedia revine la Antena 1. Mihai Bendeac si colegii sai vor face show in fiecare sambata, de la 20.20 intr-un nou sezon In puii mei. |
|||
|
14 Decembrie 2010
In puii mei - 100.000 de download-uri in trei zile (Audio)
Sambata aceasta, in cadrul emisiunii In puii mei, Mihai Bendeac a oferit un frumos cadou de sarbatori telespectatorilor Antena 1: patru ringtonuri gratuite cu vocea unor personaje celebre d ...> |
|||
|
05 Noiembrie 2010
In puii mei - editie speciala
Sambata aceasta de la 20.30, In puii mei a pregatit o editie plina de surprize si momente comice. |
|||
|
08 Octombrie 2010
In puii mei revine la Antena 1
Incepand de sambata, 9 octombrie, de la 20.30 "In puii mei!" revine in forta cu momente haioase si personaje care mai de care mai interesante. |
|||
|
26 Octombrie 2009
Mihai Bendeac: Mi-am pierdut increderea in femei
Mihai Bendeac si-a pierdut increderea in femei. Cel putin asa scrie pe blog cel care le ofera telespectatorilor Antenei 1 show-ul "In puii mei". |
|||
|
15 Septembrie 2009
In puii mei - numele show-ului realizat de Mihai Bendeac la Antena 1?
Mihai Bendeac, noua vedeta a postului Antena 1, are mari sanse sa produca adevarate neplaceri pe piata de televiziune. Motivul? |
|||
|