Secrete, stiri mondene vedete, interviuri
|
25 Noiembrie 2009
Fratii Dolanescu - impacati de avocati?
Lucrurile par sa intre pe un fagas normal intre Ionut si Dragos Dolanescu la 8 ani de la moartea tatalui lor, marele cantaret de muzica populara Ion Dolanescu. |
|||
|
16 Septembrie 2009
Laura Lavric: Ion Dolanescu o batea pe Maria Ciobanu (VIDEO)
Cantareata de muzica populara Laura Lavric a intervenit in scandalul din familia Dolanescu, luandu-i apararea Mariei Ciobanu. |
|||
|
15 Septembrie 2009
Margarita Valenciana: Ion Dolanescu a vrut sa lase casa la Biserica (VIDEO)
Margarita Valenciana - mama lui Dragos Dolanescu - a venit in Romania pentru a-si apara fiul in scandalul cu Ionut Dolanescu. |
|||
|
10 Septembrie 2009
Ionut Dolanescu - Nu am luat un capat de ata din casa tatalui meu (VIDEO)
Ionut Dolanescu a dezmintit afirmatiile facute de fratelui sau Dragos, potrivit carora ar fi luat averea regretatului cantaret Ion Dolanescu. |
|||
|
08 Septembrie 2009
Ion Dolanescu a tinut 1.8 milioane de euro la saltea (VIDEO)
Regretatul cantaret de muzica populara Ion Dolanescu a tinut la saltea circa 1.8 milioane de euro, bani pe care i-ar fi luat Ionut Dolanescu. |
|||
|
11 Iunie 2009
Drepturile de autor ale lui Ion Dolanescu, disputate de copii (VIDEO)
Cei doi fii ai regretatului Ion Dolanescu isi disputa averea marelui artist al muzicii populare romanesti. ...> |
|||
|
24 Martie 2009
V-am iubit pe toti, album in memoriam Ion Dolanescu
Casa de discuri RBA lanseaza albumul "V-am iubit pe toti", un material in memoriam Ion Dolanescu. Materialul contine 18 piese noi, care nu au fost niciodata editate pe vreun album al regretatului i ...> |
|||
|
19 Martie 2009
Ion Dolanescu a murit
Cunoscutul cantaret de muzica populara Ion Dolanescu a incetat din viata joi, la varsta de 65 de ani, in urma unui atac de cord. ...> |
|||
|