Secrete, stiri mondene vedete, interviuri
|
12 Martie 2010
Gerard Butler despre Jennifer Aniston - I-am tuns tufisul
Actorul Gerard Butler a alimentat si mai mult zvonurile potrivit carora ar avea o relatie cu Jennifer Aniston. |
|||
|
08 Februarie 2010
Jennifer Aniston si Gerard Butler - vacanta in Mexic
Actorii Jennifer Aniston si Gerard Butler alimenteaza din nou speculatiile potrivit carora ar avea o relatie. |
|||
|
26 Ianuarie 2010
Jennifer Aniston a donat 500.000 de dolari pentru Haiti
Jennifer Aniston a donat 500.000 de dolari pentru sinistratii din Haiti, anunta site-ul revistei People. |
|||
|
28 Septembrie 2009
Angelina Jolie - cea mai sexy si mai bine platita actrita de la Hollywood
Sunt sexy, bogate si urmarite non-stop de presa internationala. Sunt femei de succes care genereaza bani cu fiecare aparitie. |
|||
|
17 Septembrie 2009
Jennifer Aniston a cantat in platoul lui Ellen DeGeneres (VIDEO)
Actrita Jennifer Aniston a cantat in emisiunea vedetei tv Ellen DeGeneres. A fost pentru prima data cand actrita a cantat la un post de televiziune. |
|||
|
25 August 2009
Jennifer Aniston, semi-topless in revista Elle
Jennifer Aniston este vedeta noului numar al revistei Elle, in care pozeaza provocator. In pictorialul realizat de Alexei Hay, Jennifer isi expune un san, aratandu-le tuturor barbatilor ca d ...> |
|||
Jessica Biel - cea mai daunatoare vedeta pe Internet (VIDEO)
Jessica Biel este cea mai daunatoare vedeta pentru utilizatorii de Internet, se arata intr-un studiu realizat de compania McAfee. Potrivit studiului, persoanele care o cauta pe Jessica Biel pe Interne ...> |
|||
|
21 August 2009
Jennifer Aniston - bagata in portbagaj de Gerard Butler (FOTO)
Pentru Jennifer Aniston, filmarile pentru The Bounty nu inseamna doar lapte si miere, chiar daca a spus ca se simte bine alaturi de colegul de platou Gerard Butler. Ei bine, acum doua zile, Jennife ...> |
|||
|
03 Iulie 2009
Angelina Jolie - cea mai bine platita actrita de la Hollywood
Angelina Jolie este cea mai bine platita actrita de la Hollywood, se arata intr-un top realizat anual de revista Forbes. ...> |
|||
|
11 Mai 2009
Jennifer Aniston: Numai fraierii cred in relatia perfecta
Jennifer Aniston a afirmat intr-un interviu pentru revista "Cosmopolitan" ca numai fraierii cred ca exista conceptul de relatie perfecta. ...> |
|||
|