|
25 Februarie 2011
Biutiful se lanseaza in cinematografele romanesti
Filmul Biutiful, in regia lui Alejandro Gonzalez Inarritu, a primit doua nominalizari la Premiile Oscar 2011, la categoriile "Cel Mai Bun Film Intr-o Limba Straina" s ...> |
|||
|
25 Ianuarie 2011
The King's Speech - favoritul premiilor Oscar (Video)
Presedintele Academiei Americane de Film Tom Sherak si actrita Mo'Nique au anuntat nominalizarile celei de-a 83-a editii a premiilor Oscar. |
|||
|
21 Ianuarie 2011
Eu cand vreau sa fluier, fluier a ratat nominalizarea la Oscar
Filmul Eu cand vreau sa fluier, fluier - care a reprezentat propunerea Romaniei pentru premiile Oscar la categoria "Cel mai bun film strain" - nu a reusit sa intre pe lista celor noua filme ...> |
|||
|
16 August 2010
Eu cand vreau sa fluier, fluier - propunerea Romaniei la Oscar
Filmul Eu cand vreau sa fluier, fluier - in regia lui Florin Serban - este propunerea Romaniei pentru premiile Oscar de anul viitor la categoria "cel mai bun film strain", anunta site-ul Anten ...> |
|||
|
02 Februarie 2010
Avatar si The Hurt Locker - favoritele Premiilor Oscar 2010
Filmele Avatar si The Hurt Locker au cele mai mari sanse la Premiile Oscar 2010 , conducand lista nominalizarilor cu cate 9 nom ...> |
|||
|
24 Februarie 2009
Kate Winslet, obsedata de Oscar
Kate Winslet a declarat ca este obsedata de premiul Oscar pe care l-a castigat pentru rolul din filmul The Reader. ...> |
|||
|
20 Februarie 2009
Mickey Rourke: Am prea multi dusmani pentru a castiga un Oscar
Actorul Mickey Rourke nu crede ca va reusi sa castige premiul Oscar din acest an pentru rolul din The Wrestler. Motivul? "Baiatul rau" de la Hollywood sustine ca de-a lungul anilor a deranjat prea ...> |
|||
|
18 Februarie 2009
Kate Winslet se teme de covorul rosu
Kate Winslet uraste sa defileze pe covorul rosu. Actrita, care este nominalizata la Premiile Oscar la categoria "Cea mai buna actrita in rol principal", cu rolul din filmul The Reader, spune ca e ...> |
|||
|
05 Februarie 2009
Angelina Jolie a pierdut Premiul Oscar
Angelina Jolie a pierdut Premiul Oscar pe care l-a castigat in 1999, la categoria „Cea mai buna actrita in rol secundar” pentru filmul Girl, Interrupted. ...> |
|||
|
03 Februarie 2009
Anne Hathaway, alaturi de familie la Premiile Oscar
Anne Hathaway, nominalizata la Oscar pentru rolul din filmul Rachel Getting Married, vrea sa isi aduca familia la decernarea Premiilor Academiei Americane de Film. ...> |
|||
|