26 Ianuarie 2011

Ilie Nastase - Brigitte mi-a spus de toate relatiile (Video)

Ilie Nastase - Brigitte mi-a spus de toate relatiile (Video)

In editia de ieri, 25 ianuarie, a emisiunii Drept la tinta cu Madalin Ionescu, cuplul Ilie Nastase si Brigitte Sfat, au demonstrat inca o data ca sunt impreuna la bine si la rau.

08 Decembrie 2010

Radu Groza - Anna Lesko este o mare artista (Video)

Radu Groza - Anna Lesko este o mare artista (Video)

Anna Lesko nu este o mare voce, ci o mare artista! Este declaratia lui Radu Groza - omul care s-a aflat in spatele Annei Lesko in ultimii sase ani.

Prezent in platoul emisiuni ...

18 Noiembrie 2010

Radu Groza ii recomanda Annei Lesko sa cante live

Radu Groza ii recomanda Annei Lesko sa cante live

Impresarul Radu Groza se considera victima unei campanii de defaimare si de discreditare a firmelor sale si spune ca Anna Lesko si-a dat acordul atunci cand marca Anna Lesko a fost inregist ...

16 Noiembrie 2010

Delia Matache - Ma simt ca dupa un viol (VIDEO)

Delia Matache - Ma simt ca dupa un viol (VIDEO)

Delia Matache nu este deranjata de ipostazele erotice in care a aparut in toata presa, dupa ce revista Spy a publicat un filmulet realizat acum 5 ani, cand cantareata era iubita l ...

15 Noiembrie 2010

Iulia Albu - Ripostez cand demnitatea imi este pusa in pericol (Interviu)

Iulia Albu - Ripostez cand demnitatea imi este pusa in pericol (Interviu)

Este sotia unuia dintre cei mai apreciati oameni din industria autohtona de moda, este avocat si imaginea celui mai mare importator de diamante din Romania.
< ...

10 Noiembrie 2010

Dan Negru - recompensa de 10.000 de euro pentru jurnalisti

Dan Negru - recompensa de 10.000 de euro pentru jurnalisti

Dan Negru a lansat pe blogul sau o provocare banoasa pentru jurnalistii de monden.

Dezamagit de un articol cu titlul "Negru il ataca pe Maruta", Dan Negru a scris pe blog ca ...

18 Mai 2010

Madalin Ionescu - in razboi cu ziarul Click (VIDEO)

Madalin Ionescu - in razboi cu ziarul Click (VIDEO)

Madalin Ionescu i-a amenintat cu instanta pe ziaristii de la Click dupa ce in ziar au aparut poze cu copiii lui.

In timp emisiunii Acces direct de luni, Madalin Ionescu s-a ar ...

07 Mai 2010

Bianca Dragusanu vs Libertatea: Daca nu va distrug eu atunci nu va distruge nimeni (Video)

Bianca Dragusanu vs Libertatea: Daca nu va distrug eu atunci nu va distruge nimeni (Video)

Bianca Dragusanu a avut o iesire nervoasa la adresa ziarului Libertatea si a declarat ca nu se lasa pana cand nu distruge acest ziar.

Ziarul Libertatea a prezentat joi un m ...

23 Februarie 2010

Dani Otil face misto de ziaristele de monden (VIDEO)

Dani Otil face misto de ziaristele de monden (VIDEO)

Dani Otil a pus din nou tinta pe ziaristele de monden care isi dau cu parerea despre vedete la emisiunile de televiziune.

In emisiunea de azi, Dani le-a zugravit un portret ...

26 Ianuarie 2010

Andreea Balan: Nu l-am inselat pe Keo (VIDEO)

Andreea Balan: Nu l-am inselat pe Keo (VIDEO)

Cantareata Andreea Balan a tinut sa infirme toate informatiile aparute in presa tabloida, informatii conform carora ea l-ar fi inselat pe Keo cu un detectiv particula ...

Pagina 1 din 3  >  2 3  

Recomandari video

Red Hot Chili Peppers au lansat clipul interactiv Red Hot Chili Peppers au lansat clipul interactiv "Look Around" (Video)
Trupa americana Red Hot Chili Peppers a lansat primul videoclip interactiv din cariera, pentru a...
Deepside Deejays a lansat videoclipul Deepside Deejays a lansat videoclipul "Stay With Me Tonight" (Video)
Luni, 23 ianuarie a avut loc evenimentul de lansare al noului videoclip Deepside Deejays, intr-o...
Seal vrea sa ramana prieten cu Heidi Klum (VIDEO) Seal vrea sa ramana prieten cu Heidi Klum (VIDEO)
In ciuda durerii provocate de despartirea de sotia sa, modelul german Heidi Klum, Seal a...
Iata clipul piesei Iata clipul piesei "Perfect 2" semnat David Deejay (Video)
David Deejay si Nonis iti aduc imagini fierbinti direct de pe plaja in videoclipul piesei...
Alexandra Stan a pozat pentru FHM UK (Video) Alexandra Stan a pozat pentru FHM UK (Video)
Dupa ce a cucerit topurile internationale, artista Alexandra Stan a facut un pas inainte pentru...

Cele mai citite

1. Oana Zavoranu a plans in direct la tv. Afla ce probleme are!
  2. Oana Roman, luata la misto pe Facebook
  3. M.I.A. - gest obscen in finala Super Bowl (Video)
  4. Oana Zavoranu a ajuns din nou la spital
  5. Bianca Dragusanu nu se va impaca niciodata cu Catalin Botezatu
  6. Distrus de faima. Vezi cum a ajuns Macaulay Culkin! (FOTO)
  7. Brad Pitt: Angelina inca e o 'fata rea'
  8. Andra isi mai doreste un copil
  9. Oficial, Kim Kardashian are cel mai sexy posterior din lume
  10. Ana Maria Ferentz s-a saturat de America

Galerii foto recente:

Concursuri

Cine canta in deschiderea concertului T-Rex la Bucuresti?

1. Premii
  2. Regulament
  3. Castigatorii concursului anterior
  4. Arhiva concursuri

VEDETA SAPTAMANII

Johnny Depp Johnny Depp
Johnny Depp s-a nascut pe 9 iunie 1963 in Owensboro, Kentucky, USA. Parintii sai sunt John ...