|
26 Ianuarie 2011
Ilie Nastase - Brigitte mi-a spus de toate relatiile (Video)
In editia de ieri, 25 ianuarie, a emisiunii Drept la tinta cu Madalin Ionescu, cuplul Ilie Nastase si Brigitte Sfat, au demonstrat inca o data ca sunt impreuna la bine si la rau. |
|||
|
08 Decembrie 2010
Radu Groza - Anna Lesko este o mare artista (Video)
Anna Lesko nu este o mare voce, ci o mare artista! Este declaratia lui Radu Groza - omul care s-a aflat in spatele Annei Lesko in ultimii sase ani. |
|||
|
18 Noiembrie 2010
Radu Groza ii recomanda Annei Lesko sa cante live
Impresarul Radu Groza se considera victima unei campanii de defaimare si de discreditare a firmelor sale si spune ca Anna Lesko si-a dat acordul atunci cand marca Anna Lesko a fost inregist ...> |
|||
|
16 Noiembrie 2010
Delia Matache - Ma simt ca dupa un viol (VIDEO)
Delia Matache nu este deranjata de ipostazele erotice in care a aparut in toata presa, dupa ce revista Spy a publicat un filmulet realizat acum 5 ani, cand cantareata era iubita l ...> |
|||
|
15 Noiembrie 2010
Iulia Albu - Ripostez cand demnitatea imi este pusa in pericol (Interviu)
Este sotia unuia dintre cei mai apreciati oameni din industria autohtona de moda, este avocat si imaginea celui mai mare importator de diamante din Romania. |
|||
|
10 Noiembrie 2010
Dan Negru - recompensa de 10.000 de euro pentru jurnalisti
Dan Negru a lansat pe blogul sau o provocare banoasa pentru jurnalistii de monden. |
|||
|
18 Mai 2010
Madalin Ionescu - in razboi cu ziarul Click (VIDEO)
Madalin Ionescu i-a amenintat cu instanta pe ziaristii de la Click dupa ce in ziar au aparut poze cu copiii lui. |
|||
|
07 Mai 2010
Bianca Dragusanu vs Libertatea: Daca nu va distrug eu atunci nu va distruge nimeni (Video)
Bianca Dragusanu a avut o iesire nervoasa la adresa ziarului Libertatea si a declarat ca nu se lasa pana cand nu distruge acest ziar. |
|||
|
23 Februarie 2010
Dani Otil face misto de ziaristele de monden (VIDEO)
Dani Otil a pus din nou tinta pe ziaristele de monden care isi dau cu parerea despre vedete la emisiunile de televiziune. |
|||
|
26 Ianuarie 2010
Andreea Balan: Nu l-am inselat pe Keo (VIDEO)
Cantareata Andreea Balan a tinut sa infirme toate informatiile aparute in presa tabloida, informatii conform carora ea l-ar fi inselat pe Keo cu un detectiv particula ...> |
|||
|