|
17 Februarie 2011
David Bryan - in sau out de la Eurovision?
Aceasta este intrebarea ce va fi supusa dezbaterii sambata, 19 februarie, de la ora 15.15 la emisiunea Ne vedem la TVR. |
|||
|
18 Noiembrie 2010
Delia Matache - Mi-am luat perversa
Scandalul in care s-a vazut implicata de cateva zile incoace, a determinat-o pe Delia Matache sa faca haz de necaz. In loc sa se enerveze din cauza pozelor sexy si a filmul ...> |
|||
|
16 Noiembrie 2010
Delia Matache - Ma simt ca dupa un viol (VIDEO)
Delia Matache nu este deranjata de ipostazele erotice in care a aparut in toata presa, dupa ce revista Spy a publicat un filmulet realizat acum 5 ani, cand cantareata era iubita l ...> |
|||
|
28 Octombrie 2010
Silvio Berlusconi - un nou scandal sexual
Un model marocan in varsta de 18 ani a declarat ca a facut sex cu premierul italian Silvio Berlusconi pe vremea cand era minora, iar acesta i-a oferit in schimb o suma de bani. ...> |
|||
|
14 Octombrie 2010
Anca Pandrea - Nu imi pare rau pentru ce am facut (VIDEO)
Actrita Anca Pandrea nu are niciun regret vis-a-vis de pictorialul "incendiar" pe care l-a realizat impreuna cu Iurie Darie. |
|||
|
12 Octombrie 2010
Dan Negru - Iurie Darie e victima unui show-bizz ieftin
Dan Negru sustine ca actorul Iurie Darie este victima unui show-bizz ieftin, un show-bizz anormal din toate punctele de vedere. |
|||
|
08 Octombrie 2010
Mircea N Stoian crede ca Irinel si-a concertat scandalul sexual (VIDEO)
Mircea N Stoian, co-prezentatorul emisiunii Un show pacatos de la Antena 1, este de parere ca tot scandalul sexual in care a fost implicat Irinel Columbeanu a fost pus la cale chiar de el, ...> |
|||
Familia Columbeanu vrea sa le dea in judecata pe "amantele" lui Iri
Familia Columbeanu intentioneaza sa le actioneze in instanta pe cele doua fete care l-au filmat pe Irinel Columbeanu in propria casa in timpul unor momente intime, anunta Cristi Brancu pe blog ...> |
|||
Monica Columbeanu vs "amantele" lui Irinel - Ati fost o chestiune pasagera (VIDEO)
Monica Columbeanu s-a confruntat fata in fata cu cele doua fete care au starnit scandalul sexual in care a fost implicat Irinel Columbeanu. |
|||
|
07 Octombrie 2010
Irinel Columbeanu - inregistrat cand vorbea cu cele doua blonde (Audio - Video)
Irinel Columbeanu a fost lucrat ca la carte de cele doua blonde care au ajuns in jacuzzi-ul sau de la Izvorani. |
|||
|