|
06 Mai 2011
Kirstie Alley - doua ore de sex pe zi
Kirstie Alley a marturisit in emisiunea 'The Ellen DeGeneres Show' ca obisnuia sa faca sex timp de doua ore, in fiecare zi. |
|||
|
05 Mai 2011
Adele vrea sa faca sex cu Rihanna
Adele dezvaluie ca ar vrea sa faca sex cu Rihanna, dupa ce s-a declarat complet sedusa de picioarele sexy ale cantaretei. |
|||
|
28 Aprilie 2011
Lui Justin Timberlake nu ii plac relatiile bazate pe sex
In filmul "Friends with Benefits" Justin Timberlake joaca rolul unui tip ce se implica intr-o relatie cu una dintre prietenele lui, insa relatia este strict bazata ...> |
|||
|
15 Aprilie 2011
Courteney Cox: David Arquette este obsedat de sex
Courteney Cox afirma ca una dintre problemele mariajului sau cu David Arquette a fost ca acesta era obsedat de sex. |
|||
|
03 Martie 2011
Lady Gaga: N-am facut niciodata sex neprotejat
Intr-un interviu acordat publicatiei Grazia, Lady Gaga a vorbit despre viata sa sexuala. |
|||
|
02 Decembrie 2010
Bianca Dragusanu - Nu am facut niciodata sex
Bianca Dragusanu spune ca nu a facut niciodata sex si ca toti barbatii care au trecut prin patul ei i-au fost iubiti. |
|||
|
25 Noiembrie 2009
Rihanna vrea mancare buna si sex incredibil de Craciun
Rihanna, cea pe care lumea o stia destul de zgarcita in declaratii, spune tot felul de lucruri in ultima vreme. Ea a dezvaluit intr-un interviu ca de Craciun isi doreste mancare buna si sex ...> |
|||
|
09 Octombrie 2009
Cosmina Pasarin: Nu am apelat la sex pentru a obtine ce-mi doresc (VIDEO)
Cosmina Pasarin spune ca relatia ei cu italianul Michele Nusco, alaturi de care a fost surprinsa de paparazzi CanCan, este bazata exclusiv pe sex. |
|||
|
11 Martie 2009
Lady GaGa: Muzica mea este un orgasm mental
Lady GaGa a afirmat ca atunci cand compune muzica se simte ca si cum s-ar intalni cu mai multi barbati in acelasi timp. |
|||
|
10 Februarie 2009
Dita Von Teese recomanda sexul pentru criza economica
Dita Von Teese spune ca economisesti bani facand sex. Dansatoarea burlesque - care este singura de cand a divortat de Marilyn Manson - recomanda ca oamenii sa faca cat mai mult sex in plina criza econ ...> |
|||
|