|
04 Noiembrie 2010
Inna - Nu mananc prajeli pentru ca nu sunt sanatoase
In doar doi ani, Inna a devenit un nume important in intreaga Europa, iar piese precum "Hot", "Amazing" si "Deja Vu" au ajuns pe primele locuri in topurile internationale. |
|||
|
16 Septembrie 2010
Gina Pistol - am renuntat la alimentele care imi fac rau (VIDEO)
Frumoasa Gina Pistol a renuntat la alimentele care fac rau, precum dulciuri sau prajeli si a inceput sa consume mai mult fructe si legume. |
|||
|
12 Iulie 2010
Elena Gheorghe merge la sala si mananca sanatos (VIDEO)
Cantareata Elena Gheorghe incearca sa aiba un stil de viata sanatos. |
|||
|
30 Iunie 2010
Monica Columbeanu - fac sport zilnic (VIDEO)
Monica Columbeanu si-a schimbat stilul de viata si de aproximativ trei luni are mai multa grija de forma sa fizica. |
|||
|
07 Iunie 2010
Florentina Opris: Observ o delasare la fetele tinere (Interviu VIDEO)
Vedeta postului Prima TV - Florentina Opris - sustine ca barbatii din Romania au mai multa grija de fizicul lor, spre deosebire segmentul fetelor tinere - acolo unde observa o oarecare dela ...> |
|||
|
25 Mai 2010
Andreea Raicu: De cand sunt vegetariana, nu mai am probleme cu greutatea
Andreea Raicu sustine ca de cand a devenit vegetariana nu mai are nicio problema cu greutatea. |
|||
|
04 Mai 2010
Anca Turcasiu: Ma lupt cu kilogramele de ani de zile
Anca Turcasiu afiseaza o forma fizica demna de invidiat. Desi la prima vedere, toata lumea ar spune ca Anca Turcasiu este o rasfatata la capitolul silueta, cantareata spune ca duce o lupta cu ...> |
|||
|
01 Aprilie 2010
Jennifer Aniston - sfat pentru femei: Nu mai mancati tampenii
Actrita Jennifer Aniston dezvaluie reteta cu ajutorul careia se mentine frumoasa. |
|||
|
16 Martie 2010
Cum se mentin in forma Stela Popescu, Tora Vasilescu si Irina Loghin? (VIDEO)
Desi au trecut de prima tinerete, Stela Popescu, Tora Vasilescu si Irina Loghin pot fi considerate adevarate exemple de viata pentru multe tinere din Romania. |
|||
|
14 Mai 2009
Florentina Opris: Nu recomand curele drastice de slabire (Interviu Video)
Ce mancam? Oare cat de naturale mai sunt alimentele pe care le consumam? Este okay sa urmam anumite diete la moda? Putem avea un stil de viata sanatos mancand corect si atat? ...> |
|||
|