Ingrediente
1 kg de cartofi
1/2 legătură de patrunjel proaspăt
2 linguri de ulei de măsline
sare și piper după gust
Instrucțiuni de gătire a cartofilor natur!
Curăță și spală cartofii. Taie-i în cuburi potrivite și pune-i la fiert într-o oală cu apă cu sare. Lasă-i să fiarbă până când devin moi, dar nu prea sfărâmicioși.
Între timp, spală patrunjelul, taie frunzele și tăieți-le fin. Poți să păstrezi câteva frunze pentru a le decora la final.
După ce cartofii sunt gata, scurge-i bine de apă și transferă-i înapoi în oală. Adaugă uleiul de măsline și amestecă ușor până când cartofii sunt bine acoperiți cu ulei.
Adaugă patrunjelul tocat și amestecă din nou.
Asezonează cu sare și piper după gust și amestecă bine. La final, poți să decorezi cu frunzele de patrunjel rămase.
Servește cartofii natur cu patrunjel ca garnitură la o friptură sau alături de o salată proaspătă.
Sper să îți placă rețeta!