Gabriela Firea pare că deține secretul tinereții fără bătrânețe! Fosta jurnalistă și primăriță a recunoscut că poartă haine de aceleași mărimi ca în facultate și că nu se înfometează niciodată.
„Le-aș îndemna pe cititoare să-și descopere atuurile naturale, să mănânce sănătos, mulți glumesc și spun că sunt adepta ovăzului, migdalelor, salatelor. Prietenele mă întreabă dacă nu mor de foame, nu, nu se moare, dacă ai o alimentație echilibrată.”
„Nu am schimbat măsurile, port ori M ori S, în funcție de croiul designerului respectiv, am aproape aceleași kilograme, ca în facultate, ca în presă, ca atunci când eram primar.”
Sfaturi pentru alimentația copiilor și de viață de la Gabriela Firea
Încerc să îi învăț și pe copiii mei să mănânce sănătos, cu mai puțină carne, cu mai puțini carbohidrați. În plus, trebuie să fim perfecți sufletește, iertători, iubitori și bineînțeles să ne îngrijim și de aspectul exterior.”
Gabriela Firea a dezvăluit și dieta pe care a ținut-o după ce a născut
„Am slăbit 25 de kilograme în trei luni. Dimineata, dupa ce luam aghiasma, beam pe burta goala un pahar de apa cu jumatate de lamaie stoarsa, pentru digestie.
La micul dejun consumam doar un iaurt degresat cu ovăz în care, doar pentru gust, picuram câteva lacrimi de miere. Dacă nu îmi era suficient mai mâncam seminţe crude: de dovleac, de in.
Masa de prânz era compusă dintr-o supă-cremă de legume şi un grătar de curcan sau peşte cu salată. La masa de seară, obligatoriu înainte de ora 19, o brânză slabă fără sare cu roşii sau salată trebuiau să mă sature. Evident, până mă culcam mă apuca foamea, dar o potoleam, atât cât puteam cu apă.
Nu mâncam cornuleţe sau ciocolată, dar aveam mereu la mine migdale, caju sau batoane de slăbit cu ceai verde, care sunt destul de consistente şi îmi potoleau foamea.”